Jump to content

DarreNa

Member
  • Posts

    806
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DarreNa

  1. ce ai facut johnule

    1. RelaXx S4F

      RelaXx S4F

      ce sa fac johnule, nimic

  2. "Love lives forever". La fel si DarreN

  3. "Love lives forever". La fel si DarreNa

  4. "Love lives forever". La fel si DarreNa

  5. "Love lives forever". La fel si DarreNa

  6. "Love lives forever". La fel si DarreNa

  7. Ciudat ca unii pupa pana si in anonimat. Nu se dau functii pe pile? Nu se DADEAU, cand am fost eu lider. Prima aplicatie la helper dupa ce ca joc din 2012 si am mai multa experienta decat un level 30 care a avut o singura factiune, si am fost respins fara niciun motiv, normal ca m-am suparat, normal ca acum petrec doar o ora pe saptamana pe acest server. Ati ajuns de la 1000 de playeri constant la ora 8 la 600 constant. RPG2 a intrecut RPG1, deoarece acolo conducerea este altfel. Probabil ca v-ati gandit ca este si vina voastra, pentru ca ati realizat acest poll, lucru care este de apreciat. Prietenul meu, Regenesis, fost admin 6 RPG2, respins la helper. Pentru ca a avut niste probleme cu Rey in trecut? Exact, asa merge treaba acum.
  8. Nu stiu ce credeti voi, dar dracu sa va faca 75 de comenzi pe saptamana, mai ales in timpul scolii. Spor no-liferilor la 500 de comenzi.
  9. Multumim Vadim Tudor, odihneste-te in pace!

  10. Puteati folosi mapa normala San Andreas pentru a nu deruta incepatorii.
  11. Probabil il stiti pe ala din stanga.
  12. Nick: DarreN Rank: 49er Sumă: $500 Motiv: Absenta la war. Screenshot: http://i57.tinypic.com/ztsxn4.png Alte precizări:
  13. wow, 4 lideri am avut in aceasta factiune, si timpul a fost scurt. Lucrul bun este ca desi cineva renunta la functie, este foarte atasat de factiune si ramane si asa alaturi de ea. Felicitari inamicului meu comun cu fasth, aliatului meu comun impotriva lui fasth, sotiei mele de la inceputul inceputurilor, sustinatorului meu, persoanei pe care o suparam zilnic si vedeam o mare distractie in asta, persoanei care a reusit sa ma ierte in ultima perioada ( sper ), felicitari Kevin. Esti exemplul ca poti face impact undeva fara o vechime imensa, prin prezenta intensa si prin modul in care te-ai atasat de membri si le-ai dat atentie. Noi stim cum era sa ne tina SP in HQ, dar erai pozitiv si cautai strategii mereu. Trebuie sa incepeti sa imi notati vorbele in ceva carte.
  14. ..se destrama si factiunea pe care o tot frecventez de prin noiembrie 2014. Au iesit si aud ca o sa iasa toti, de la cei mai vechi, legende pentru mine pana la cei mai noi de care m-am atasat. O sa imi dau si eu demisia doar dupa ce apuc sa il votez pe BigDevil in noua sa functie, deja cred ca stiti ca el este cel mai in masura si o sa fie un bun lider (da, homo), sper ca o sa va fie dor de minusurile mele, ca worst-urile mi le-a furat nemernicu de Tw1st. Sper ca luati si LS-ul acum ca iese taximetristu de slade, de care o sa imi fie foarte dor.
  15. Rog un moderator sa il sanctioneze pe pentru limbajul jignitor care m-a facut sa sufar emotional!
  16. Mandru sa fiu sanctionat deodata cu RDT Taxi Cab Company Owner @SQ Slade Multumesc mult haterilor mei, voi ma faceti mai puternic. Trainee DarreN coming soon.
  17. Atat il duce capul, el nu e constient ca doar liderul il agreaza in factiunea asta. Racketzzz, acum cateva luni m-am vazut nedorit aici si am plecat, poate imi urmezi modelul. Kevin a stat mult mai mult aici, si la bine, si la greu, de ce l-ai ruga sa plece, dupa ce ai vazut ca ai fost ales in mod nedrept doar pentru ca a avut mihai incredere in tine. Eu am stat 5 luni in care mi-am dat interesul maxim intr-o factiune si am fost promovat departe, tu de la rank 3 la sublider si tot te iei de cei mai vechi ca tine si mai in stare. Tu nu stii sa asculti ordinele lui mihai/bigdevil. Tu nu stii sa respecti membrii factiunii. Schimba-te sa nu ti se urce factiunea in cap, ca daca te vor jos, o sa te dea.
  18. Nick: DarreN Level: 53 Rank: 2 Vechime: 2 saptamani + De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ma simt capabil de a respecta conditiile si cerintele acestei mafii. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Sunt de acord cu aplicarea acestei reguli, desi nu se va aplica in acest caz. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Un lider excelent, dar sa iti schimbi unii membri, deoarece jignirile pe chatul factiunii sunt la ordinea zilei. Alte precizari?: Multumesc pentru sansa si increderea acordarii rankului. O sa ma duc intr-o factiune pasnica, deoarece imi este dor, si 1/2an de mafii mi-a ajuns. Vialpando nu asculta gurile rele, prin asta am trecut si eu aceasta vara, si am tinut capul sus, nu m-am lasat doborat.
  19. Nick-name: DarreN Rank: Piciotto Invoire pentru war-ul din data: 24.042015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Este vineri, trebuie sa plec urgent undeva. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2. Alte precizari: N-am de ales.
  20. Nick-name: DarreN[ADM] Rank: Piciotto Invoire pentru war-ul din data: 22.04.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Maine dau test la logica si trebuia sa invat foarte mult. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Probabil o sa ajung la war deoarece este important, dar nu garantez.
  21. Ma bucur ca ne reintalnim, Silviu. Am si eu o intrebare, de ce atacati pe la 19:20? eu am vazut ca nu avem waruri si mi-am vazut de treaba, acum sa primesc FW ca am lipsit? stiam ca se ataca la 22:30.
  22. Nu trebuie sa fie totul roz pentru voi pe acest server. In viata nu o sa fie totul roz pentru voi. Trebuie sa invatati sa va conformati sistemului, nu sa va razboiti aiurea, a fost deicizia unui admin level 4, care a muncit foarte mult sa fie numit astfel, sa puna acei playeri la vot, si Vialpando era cel care merita 100% sansa, nu vreun macait din alte factiuni, care habar n-are unde este HQ Verdant. Obisnuiti-va ca in viata nu o sa primiti intotdeauna ce doriti, si cautati in DEX termenul "acomodare". E drept ca situatia cu alegerea liderului a fost una putin dubioasa, dar nu sunteti in masura, voi, de rank 1 sau 2, sa criticati o persoana care a muncit foarte mult sa ajunga la acel rank, si acum si-a primit sansa de a conduce factiunea unde a petrecut foarte mult timp. In loc sa il felicitati, sunteti in stare doar sa il criticati, mi-e rusine ca am ales sa intru in Verdant, daca stiam ca asa membri sunt, nu mai intram. Dar mai bine ca plecati, scapa factiunea de o pata. Acum sunteti in stare doar sa postati randuri-randuri de vorbe scoase parca din alt orificiu, decat din creier, sper ca o sa fiti sanctionati pentru posturile din discutii.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.