Jump to content

Rekill

Member
  • Posts

    3416
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About Rekill

  • Birthday 06/19/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gorj, Turceni

Previous Fields

  • Real name
    Catalin
  • RPG Nickname
    Rekill

Recent Profile Visitors

9647 profile views

Rekill's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

411

Reputation

About Me

 

PQDYDg0.png

Nickname:Rekill[TOV]
Level:85
Factions:Tow Truck Comapny

Rank:6

Premium Account:Yes
Personal Car: -
Infernus, Monster
Personal Bike: -NRG-500
Personal Boat: -

Business: -
Married with:
Intr-o relatie cu libertatea.
Faction Warn: 0/3
Warns: 0/3

RPG 1

Rekill.png

Rekill.png

 

All friends:

BvAsaSin(fratele meu), M.Ionut, Smith., VLT., Delicios(Asroth), [rTs]Andreiii1936, Coza., kiNNNder., Joseph., Raduku, Skyntei, Ezio, IngerBun, Clod, [CBN]Ybu, [GMS]GutMaster,WEV4 , Kaine, Picone, PVP., Levyy, Asqwe, Rick., Tig3r, XeNoN324, DooKid, CrazzyFrog, Silver, IonutzZz[Nr.1], Jizzy(Crystyan), Ynna_Sweet, looney, zEk0., AsSasiNn, IonuVRS, N.Catalin, sTARjKEE2k, Lucenzo(Scoci), radualex95, KingTM, RazvanSzatmari14, Ducky, Moc, StarTrack, Teylo, CreS, Tosti, Turbo., si mai sunt multi altii.

Story...
Totul a inceput in luna august 2012..

La fel ca toti ceilalti am pornit de la aeroport LS alaturi de cel mai bun verisor BvAsaSin(kmpionu05) am luat permisul si ne-am pus pe treaba nu stiam multe despre server dar cu timpul am invatat. Primul meu job a fost fermier, banii care ii castigam inchiriam NRG si masini de la rent apoi mergeam la tunning. Am facut repede level 5 si doream sa ajung si eu intr-o factiune pasnica.
Dupa numeroase aplicatii in TTC, Paramedic si Taxi am primit o sansa de la ALLEN in Paramedic, sansa de care nu am stiut sa profit, am picat testul de intrare. Pana la level 10 nu am mai avut alte sanse deoarece atunci serverul era altfel. Erau mai putine factiuni si playeri aproape la fel de multi, era foarte greu sa fi acceptat.


Ajuns la level 10 am aplicat in Cuneo unde erau locuri destule chiar si pentru mine, Shlomy mi-a acceptat aplicatia. Cuneo devenind prima mea mafie, primul meu invite, primele cuvinte pe /f..etc.
Am intalnit aici baieti de treaba cu care tin legatura si astazi MyAir, Clod, Asqwe, Darkilic si altii.
Au trecut 2 saptamani si ma gandeam sa ies sau sa raman, pana la urma am plecat deoarece era multa inactivitate..Shlomy avea probleme personale si nu mai avea timp de sa-mp. Fara sa imi dau seama ca aceasta factiune va deveni preferata mea si aici o sa-mi petrec timpul pe sa-mp.

Cautam o noua factiune, Paramedic recruta, intre timp ALLEN a primit functia de admin si a fost nevoit sa renunte la lider, noul lider uiDivo. Mi-a fost acceptata aplicatia, am dat testele cu Brunetta. de data aceasta am trecut cu 0/3. La 2 zile dupa ce intrasem a aplicat si BvAsaSin, a fost acceptat si el si am ajuns colegi. Ne intreceam care face cele mai multe comenzi dar aveam concurenta serioasa si cu Rozay nu numai cu BvAsaSin.
Din pacate el a parasit factiunea acumuland 2fw in perioada de teste iesind cu Fp. Am ramas singur si numai era aceasi distractia dar am continuat, dupa doua saptamani am primit Rank 2. Dupa ce BvAsaSin a terminat FP a insistat cu aplicatii in F/M dar nu a mai primit alta sansa, asa ca am decis sa plec pentru a merge intr-o mafie alaturi de el.

Singura mafie cu aplicatiile deschise era Tattaglia unde am si aplicat, Carter ne-a acceptat pe amandoi am dat testele, le-am trecut si eram amandoi in Tattaglia. O mafie care nu folosea comanda /attack prea des dar aveam 5 antrenamente si inca 2 sedinte pe saptamana, era de ajuns...Am stat o perioada de 3 saptamani in aceasta mafie iar mai apoi am parasit factiunea cu Rank 1(Picciotto), la fel si BvAsaSin care m-a urmat. Noi vroiam distractie nu antrenament...

School Instructors factiunea in care urma sa primesc 2 sanse in decurs de 3 zile. Am dat primul test cu Shobo pe care l-am si picat. Al doilea test l-am dat cu Atandu dupa doar 3 zile si am trecut fara probleme. Am primit /invite la doar cateva minute dupa ce dadusem testul, m-am apucat sa dau licente era frumos dar trebuia sa cauti de fiecare data clienti, nu te cauta nimeni. In 22.12.2012 am iesit si din S.i deoarece erau sarbatorile de iarna si nu aveam timp de raport. Am iesit cu rank 2 (Instructor).

Am revenit pe sa-mp si eram civil, imi doream o factiune pasnica pe atunci era doar o companie de Taxi in LV, erau aplicatiile deschise, am aplicat si am fost acceptat de Alex. liderul de atunci. Era cam inactiv si de aceea nici membri nu isi faceau treaba. Noroc cu Adryan care avea mereu grija de sedinte si toate cele. Am facut 2 saptamani si nu stiam ce sa fac sa ies sau sa raman in continuare . Facusem o obisnuinta de a iesi dupa 2 saptamani, eram la inceput si doream sa vad cum sunt toate factiunile. Nu am apucat sa fac demisia pentru ca Alex. a pierdut liderul din cauza inactivitatii, au urmat o multime de proteste pentru reprimirea liderului la casa la Kelton, acesta zicandu-ne : Aveti 5 secunde sa plecati sau va dau la toata factiunea FP. =)) In urmatoarea zi s-a ales si noul lider acesta fiind Fredy care a dat wipe.

Am fost chemat in Cuneo de catre ce-i mai buni prieteni raGe(katta.bb), Pokel si Shobby.es(mai exact imi erau vecini), desigur asta am si facut..am facut aplicatie in Cuneo. Shlomy care urma sa aiba si el functia scoasa la fel ca Alex. din cauza inactivitatii. Subliderul kiNNNder. a fost promovat la lider, il cunosteam din prima aventura in Cuneo. Un baiat activ la fel ca si acum care si-a vazut de treaba si a avut multa rabdare deoarece pe timpul lui Shlomy era greu sa te duci la war 9-10 vs 35, nervi intinsi la maxim....Dar odata cu schimbarea liderului s-au schimbat si anumite reguli in Cuneo, reguli care m-au facut sa raman pana la Rank 4. Aici am petrecut 3 luni si cateva saptamani, am intrecut orice record al meu, timp in factiuni, rank si altele. La 2 saptamani petrecute in Cuneo a venit si BvAsaSin care a ajuns pana la rank 5, probabil daca nu era si el nu rezistam atat. Rank 4 am obtinut dupa activitate si seriozitate. In tot timpul petrecut aici mi-am facut o gramada de prieteni:Skyntei, Raduku, Coza, Kaine, WEV4 baieti de nota 10+ si ar mai fi multi se stiu ei. Dupa 3 luni+ cu bune si cu rele am parasit Vietnamese Boys cum se numea mai nou cu Rank 4 Assault man. kiNNNder. liderul perfect pentru mine as dori ca pe viitor daca mai este aceeasi conducere sa ma reintorc acasa acolo imi este locul, asta se va intampla cu siguranta in toamna cand o sa am destul timp pentru toate.
Remember Assault man Rekill...

Plictisit de ganguri am vrut sa fac ceva ce nu mai facusem si anume sa merg intr-un departament. Am aplicat in LSPD am fost acceptat de catre Teylo exact in ziua de Paste. Am trecut testele care erau foarte dificile. Dupa ce am primit /invite m-am pus pe treaba, fiecare comanda de acolo o foloseam cu mare atentie pentru a nu face greseli de la inceput. Cu multa chibzuinta am reusit din prima saptamna sa fac peste 150p adica BEST. Au inceput din nou problemele cu PC a trebuit sa fac o cerere de inactivitate, in fine am rezolvat problemele si am revenit. La 3 saptamani am primit Rank 2 Detective, imediat am si aplicat in S.W.A.T, totul era perfect faceam raportul cu mult drag mergeam dupa robberi, suspecti fara drept de predare, arresturi..Am ajuns la raportul cu numarul 10 si peste 2 zile urma sa primesc Rank 3, intre timp Extesy a pierdut liderul in El Loco si noul lider Andreynh0 a dat wipe. Deoarece mi se facuse dor de war-uri am iesit din LSPD inainte cu 2 zile de a primi rank 3 fapt care a dovedit ca nu am stat niciodara in factiuni pentru Rank. Mi-am luat la revedere de la colegi si am ajuns la Aero LS.

Am format o echipa noua in El Loco dar nu am rezistat mult deoarece nu ma acomodasem mai exact nu imi placea cum trag cei din 69 pe vremea accea nu exista /testaim si verificari in PC. A fost o perioada frumoasa in care am intalnit si oameni de exceptie(Newlife, Rieker.xd). Pana la urma m-am intors acasa in

Vietnamese. Reintors acasa am reusit sa formam ce-a mai puternica echipa am dominat timp de 1 luna Ls, fiind foarte multi rank 4 nu ne faceam probleme cu attack-ul. Lider fiind tot kiNNNder dar bucuria nu a durat mult deoarece a primit 2 avertismente si putin mai tarziu ban....odata cu banul lui Vietnamese s-a destramat...mai exact au plecat toti membri importanti. Cele mai frumoase momente ale carierei mele le-am petrecut atunci . Coza a fost promovat la lider si el un foarte bun prieten, am decis sa-i raman aproape pana cand nu o sa mai am timp de war-uri....chiar asa am si facut, intre timp am fost promovat la Rank 3(Lookout) si eram foarte fericit deoarece am primit si functia de Sublider arms/Antrenor si Moderator war-uri....am mai petrecut putin timp in Vietnamese dupa care am iesit deoarece cum spuneam si mai sus o sa vina ziua cand nu mai pot ajunge la war-uri.

Cautam o factiune pasnica deoarece nu necesita un program fix la fel ca in gang-uri. M-am orientat spre Tow Truck Company...am facut prima aplicatie si am fost respins, motiv schimbarea factiunilor prea des...., dupa 3 zile s-au deschis iarasi aplicatiile, de aceasta data am fost acceptat. Am invatat foarte bine pentru testul de intrare stiind ca alta sansa nu mai primesc daca nu trec testele. M-a sunat [bTD]Laur25, am inceput testul iar rezultatul final a fost 1/3...avand o gresala pe intrebare capcana. Acum fac parte din Tow Truck Company si sper sa raman cat mai mult timp aici!Au trecut cateva zile am reusit cel mai bun raport al saptamani 400 tractari, dar inca odata soarta mi-a demonstrat ca factiunile pasnice nu sunt pentru mine...faceam cele mai bune rapoarte in fiecare factiune dar deveneam plictisit sa fac zi de zi acelasi lucru. Pana la urma am iesit si de aici locul unde mi-am dorit sa fiu de la inceputul carierei, avand rank 1 la plecare.

Civil fiind am aplicat in Green Street Bloods deoarece era un gang cu lider nou fara sa il cunosc personal....Dupa cateva minute am fost acceptat, am dat testele si am devenit membru GSB...O experienta placuta deoarece am invatat multe chiar daca nu eram un incepator. [F4L]Carter, Andreilolza, Alcolus si inca cativa mi-au amintit de momentele frumoase din Tattaglia cand Carter detinea functia de lider .Am castigat si am pierdut impreuna dar nu ma simteam in largul meu vroiam sa fiu eu nu imi placea ca am tradat Vietnamese pentru o mafie rivala asa ca am depus demisia......Blake un super baiat mi-a acordat rank 2 cu 2 minute inainte sa imi dea uninvite si a fost singurul lider cred care ar face sau ar fi facut asta...

Din nou Vietnamez, am venit sa ajut si sa formam acea echipa care a fost odata pe timpul lui kiNNNder. , am chemat cativa dintre prieteni inapoi +BvAsaSin care se reapucase si el..au trecut 2 saptamani am primit rank 2(Soldier) si in mare parte am refacut gang-ul doar ca este nevoie de timp si rabdare. A mai trecut 1 luna si intr-o seara pe la 23 dupa cateva activitati vad cum Coza primeste ban de la Kelton pentru wallhack. Inca odata munca noastra in Vietnamese este spulberata de acest ban, am asteptat sa vedem cine este noul lider al factiuni, acesta fiind [mR].Hunter si el un prieten bun. Am ales sa plec alaturi de BvAsaSin, M.Ionut, Coza care avea un alt nume(cont), Delicios([DC]Asroth) si Sorinacyo([DC]VLT.) in GSB deoarece in Vietnamese imi facusem treaba de fiecare data.

In GSB sunt si astazi dar am ramas doar 3 dintre cei 6, Asroth si VLT. intorcadu-se in VTB dupa doar 2

zile iar Coza s-a apucat de RPG2 pana a primit unban pe 1. Am facut deja 2 demisii dupa doar 3 saptamani din cauza neintelegerilor cu cativa colegi, dar am retras de fiecare data in urma discutiilor cu DooKid. In continuare imi doresc sa fac o treaba excelenta si aici si sa fiu trecut pe lista legendelor la factiune. Intre timp am fost acceptat pentru functia de Helper si sper sa nu dezamagesc pe nimeni. Green Street Bloods factiunea mea cu numarul 13 sa vedem unde voi ajunge si daca este un numar ghinionist pentru mine. Timpul trecea iar eu deveneam inactiv din cauza unor probleme personale, am renuntat la helper dupa 2 saptamani de la primire...stiam ca este o mare sansa pentru a ajunge admin dar asta este ,timpul le rezolva pe toate. Este 24 decembrie ziua de ajun si dupa doua saptamani de inactivitate am revenit la normal, va urez la toti sarbatori fericite si tot ce va doriti. Au trecut si sarbatorile de iarna, este 02.01.2014 si cu o zi in urma am fost promovat la rank 3 Money Launderer, acum astept cu nerabdare war-urile. Bye, bye!! Totul bine si frumos, am reusit sa aducem factiunea din ce in ce mai sus dupa ce Verdant Family a primit wipe datorita celor care foloseau hack-uri. Au trecut zile bune si astazi 14.02.2014 am fost promovat la rank 4 Chief Enforcer schimbandu-se multe de la ultima promovare, cum ar fi sublider/colegi. Am devenit si membru al clan-ului [sQ](Vecchia Squadra) alaturi de BvAsaSin si Ionut, am gasit aici vechi prieteni cum ar fi Coza, Skyntei si Raducu. Am parasit clanul dupa aproximativ 1 luna deoarece nu imi inspira incredere.

Dupa lupte grele la un nivel inalt in care am reusit sa ducem mafia pe locul 2 in top am decis sa renuntam la acest joc aici fac referire si la cei doi frati Asasin si Ionut. Asasin a primit ban permanent pentru /report iar Ionut la fel ca si mine a decis sa ramana civil.

Poate intr-o zi o sa revin, poate trec eu printr-o pasa proasta dar cred ca timpul meu a expirat. Acest joc mi-a ocupat doi ani din viata cu toate ca au fost si multe momente frumoase pe langa nervii de la war. Toata munca pentru bani/masini/case s-a dovedit a fi in zadar deoarece acum la sfarsit nu plec cu nimic decat cu prietenii care i-am dobandit dea lungul timpului.

Mi-am neglijat familia in ultimul timp datorita acestui joc si nu este un lucru normal. Am o prietena de care trebuie sa am grija, am o copilarie frumoasa pe care vreau sa o traiesc sau cat a mai ramas din ea.

Va doresc bafta la toti poate o sa ne mai vedem intr-o zi.

Nu am fost niciodata sanctionat de catre adminii, nu am jignit pe nimeni, in mare parte nu am suparat pe nimeni, am ajutat foarte multi sa se ridice, am fost helper, am avut cateva rank-uri superioare in concluzie cred ca am dovedit ce fel de om sunt.

Uite ca a venit si ziua reintoarceri pe sa-mp. Dupa ce am renuntat la acest joc imediat a sosit si vacanta de vara pe care am petrecut-o la Timisoara impreuna cu BvAsaSin si frate-miu. Am fost angajat pe timpul vacantei iar apoi am revenit acasa. Imediat ce am revenit acasa am intrat si pe sa-mp sa vad ce se mai petrece, nu mai intrasem de aproximativ 4 luni. Se schimbasera aproape toti lideri insa prieteni mei i-am gasit tot aici.

Cum nu aveam un program fix am optat pentru o factiune pasnica, aceasta fiind Tow Truck Company de altfel si preferata mea dintre factiunile pasnice.

Lider era Agent.007, am aplicat insa nu am primit o sansa deoarece Agent dorea playeri cu un level mult mai apropiat de 5. Am revenit cu inca o aplicatie dupa cateva zile aceasta fiind aceptata, am dat testul de intrare cu Jizzy. pe care il cunosteam de pe rpg2, am trecut testul cu brio si am devenit membru Tow Truck Comapny pentru a doua oara. Imediat dupa ce am primit /invite de la Flames.(Agent avea PC stricat) m-am si apucat de treaba. Dupa cateva zile Agent a renuntat la functia de lider, locul lui fiind preluat de fostul lider Devil. Nici nu mi-a trecut prin cap sa renuntat la factiune dar odata cu noul lider au fost schimbate multe reguli si factiunea a devenit una dintre cele mai active. Am fost promovat la Rank 2 de catre Devil. exact la 14 zile de la intrarea mea in factiune. Dupa inca doua saptamani in care mi-am facut rapoartele cu mare grija am fost promovat la Rank 3-Senior Instructor. In aplicatia mea am promis ca o sa raman aici pana la un rank superior si o sa realizez ceea ce nu am reusit pana acum intr-o factiune pasnica. In continuare imi vad de treaba si cu siguranta voi ramane aici foarte mult timp in caz ca nu se va petrece altceva neprevazut in afara jocului.Am ajuns si la rank 4 iar dupa cateva zile Devil a renuntat la lider, acesta i-a cedat locul lui AlexXXXD. Am mai ramas aici un timp dupa care am facut o inactvitate deoarece am avut sala si trebuia sa invat dar intre timp am ramas si fara internet si am fost demis pentru inactivitate deoarece nu am mai avut de unde sa intru. Pana aici mi-a fost si cu Tow Truck insa cred ca am realizat ce mi-am propus, rank 4 este un rank destul de mare si foarte greu de atins.

Dupa ce am parasit Tow Truck din cauza acelor probleme am mai ramas un timp civil dupa care am aplicat in Southern Pimps. Intre timp s-a intors si BvAsaSin de la Timisoara si dorea sa se reapuce. Cum spuneam, am aplicat in Southern Pimps, am fost acceptat, in cateva minute am trecut testele si am devenit membru. Am gasit aici o familie unita cu multi playeri cu experienta insa chiar nu mai aveam timp de gang-uri deoarece necesita o activitate prea mare dupa parerea mea si nu vreau sa imi pierd din nou zilele pe samp. Dupa 7 zile mi-am pus demisia motivul l-am scris mai sus.

Dupa aceasta scurta experienta petrecuta in Southern Pimps m-am decis alaturi de BvAsaSin care era civil la randul lui sa aplicam in LV Taxi apoi in LS Taxi insa nu a fost asa. Am asteptat sa se deschida aplicatiile dar intarzia sa apara. Uitandu-ma pe site am vazut ca F.B.I are aplicatiile deschise. In cateva moemnte am discutat cu BvAsaSin si am facut aplicatiile. Am incercat sa dam ce este mai bun din noi si sa transcriem in acele doua aplicatii pentru a putea fi amandoi acceptati. Liderul era Starjkee2k care ne-a acceptat pe amandoi a doua zi. Am invatat bine cu toate ca majoritatea regulilor le cunosteam si am dat testul, atat eu cat si BvAsaSin am trecut testul teoretic dupa care au urmat armele, l-am trecut si pe acesta cu putine emotii si am devenit membrii F.B.I pentru prima data in cariera noastra pe b-zone. La inceput a fost greu deoarece erau multe comenzi de invatat si trebuiau folosite cu grija. Am facut primele doua rapoarte impreuna, mergeam dupa nodrept, dadeam arrest,wanted si tot asa. La a doua sedinta urma sa fim promovati la rank 2 si asa a si fost. Dupa inca cateva zile BvAsaSin a plecat in Anglia la munca si a renuntat la acest joc. Fiind luat asa repede de plecare nu a mai putut face demisia pe care i-am facut-o eu. Asadar eu sunt si astazi in Federal Bureau of Investigations, am incercat sa fiu un membru exemplar si sa am grija in tot ceea ce fac. Am reusit sa demonstrez ca pot face fata cu brio in tot ceea ce ne este impus in F.B.I. Intr-o dupa amiaza urma sa am parte de un moment neplacut, lider-ul Starjkee2k urma sa aiba functia scoasa din cauza unei greseli acumuland 3/3. Pentru mine nu conta cine o sa ajunga lider deoarece eu ramaneam orice ar fi cu toate ca favoritul meu era Looney cu care am reusit sa ma imprietenesc pe durata sederii mele aici. Dupa o zi cam pe la ora 20:15 am vazut acel mesaj de la Kelton in care eram anuntati sa ne votam lider-ul favorit. Marele moment se apropia asa ca am votot dupa care am asteptat cu nerabdare sa vad cine este noul Director. Surpriza chiar preferatul meu Looney a primit functia si a devenit noul Director al F.B.I. La prima sedinta a lui am fost promovat la rank 3 datorita activitatii si seriozitatii. Rank 3 intr-un departament si-l doreste toata lumea avand in vedere ca nu mai trebuie sa alergi cu hpv sau masini personale pe care nu ai mdc dupa nodrept. Am schimbat repede skin-ul, am furat un bullet si am inceput sa fac repede cateva puncte. In F.B.I sunt si astazi si imi fac treaba la fel de bine ca si pana acum si sunt sigur ca aici voi ramane mult timp de acum inainte. Uite ca au trecut zile bune de la ultima mea trecere pe aici si chiar s-au intamplat multe. Pentru inceput am fost promovat si la rank 4 pe data de 15 mai tot de Looney deoarece facusem perioada minima si nu avusesem nici-un avertisment. Timpul intre cele doua promovari a trecut foarte repede deoarece am avut destule lucruri importante de facut. Odata promovat la rank 4 am primit si functia de tester si chiar sunt onorat de aceasta functie avand in vedere ca trebuie sa testez noii intrati in factiune. Dupa un timp Looney a renuntat si el la lider, functia lui de director fiind preluata de AsSasiNn si el un prieten bun pe care il cunosteam de cand era in Avispa. Au mai trecut multe zile de la ultima promovare si am reusit sa imi fac si multi prieteni pe care puteti sa ii vedeti mai sus. In continuare incerc sa imi fac treaba cat pot de bine si sa ajung pe lista legendelor.

Din nou dupa ce a trecut mult timp am ajuns sa fac parte din conducerea factiunii mai exact rank 5(Section Chief). Am decis sa imi asum responsabilitatea pentru a raspunde la black list si sa fiu antrenor oficial al departamentului. Acum ajut toate rank-urile mai exact toti membrii cu experienta mea dobandita pana acum, dau teste de intrare in majoritatea timpului proba 3, raspund la black list si raspund de antrenamentul saptamanal. Dupa mine mi-as fi dorit sa am mai multe sarcini avand in vedere ca am destul timp insa sunt destui care isi doresc sa faca acest lucru si nu cred ca ar fi corect fata de ei sa le fac eu pe toate. Daca veanea cineva si imi spunea ca o sa ajung in F.B.I la rank 5 acum ceva timp cu siguranta ii ziceam ca asta nu se va intampla niciodata. Dupa o perioada foarte lunga si mai exact 8 luni petrecute in F.B.I a venit timpul sa-mi iau adio deoarece cateva probleme importante persistau. Am iesit cu capul sus si cred ca am facut totul ca la carte cat am fost agent. Poate nu ieseam daca prieteni mei Tosti si N.Catalin nu paraseau factiunea.

Revenit dupa o experienta neplacuta in Taxi Lv am optat spre Tow Truck Company deoarece simteam ca pot realiza mult mai mult in acea factiune. Zis si facut, am aplicat si se pare ca am fost si acceptat. Am trecut testul si am devenit din nou membru TTc pentru a 3-a oara. De aceasta data am intrat hotarat sa realizez ceva, ceea ce am si facut. Am fost avansat rand pe rand pana la rank 4 de diferiti lideri deoarece s-au schimbat de vreo 3 ori. Prin activitate si seriozitate am reusit si aici sa realizez ceva pana la urma asa cum imi dorisem de la inceput. Cu cateva zile inainte sa fiu promovat sau cel putin asa ar fi trebuit, mi-am depus demisia deoarece am plecat in Anglia la munca si oricat as fi incercat si mi-as fi dorit nu am mai avut timp sa ma joc..asa ca am renuntat definitiv sau se poate spune si pentru o perioada deoarece intr-o buna zi poate o sa revin din nou.

Last update:21.01.2017(7:44)

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.