Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Andreiu

Member
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andreiu

  1. Nickname Server:Andreiu Level:8 Pronostic: 3-1 astra Alte precizari: Sunt la Astra Giurgiu Juniori, deci, HAI ASTRA!!!!!!!!!!
  2. M-a doare burta de mor, ma duc la farmacie sa-mi iau niste calciu carbonic si intru in joc..Neata'
  3. Acum am plecat de la antrenamente, ajung la war in 30-40 minute.
  4. Cica, putin mai verde, si cu sange..Green Street Bloods.

  5. Salut, eu sunt noul membru, sper sa ne intelegem si sa colaboram impreuna.Astaseara a fost bestial, am rupt PD-ul in doua, wanted 5, si cred ca am omorat 2-3 politisti, la cati eram, nici 2 secunde si down, ce nume sa mai vada.Noapte buna.
  6. Aplic NR, cine stie ;-;

  7. Salut, am revenit din vacanta.Ce faceti?
  8. Brazilianca mea';x

  9. Urmatorul care mai posteaza un stats, e gay 100% [TROLL]

  10. Merci, am luat si eu ceva.
  11. Andreiu

    Heii! :)

    Bine ati venit.
  12. Andreiu

    Prezentare perpl

    Bine ai venit, sper sa te distrezi alaturi de noi.
  13. Salut, nu a vrut Vinnie sa-mi dea invite, il astept pe Dreams, ma bag la afaceri, good game.
  14. Salut, ce mai faceti, acum veni din parc.
  15. Neata, aseara era sa castig un event deagle premiu 4,000,000$, locu 3..
  16. Vreau invite, deja ma doare capu de plictiseala, ma bag la niste mats
  17. Andreiu

    Guess the car

    Nick in joc: [RSS]Andrey Nick pe forum:Andreiu Factiune: El Loco Cartel Parere despre event: Frumos. Raspuns: Infernus Alte precizari: -
  18. Eu cred ca este cea mai proasta decizie luata pana acum, deoarece avem vacanta si noi si putem sa ne anterenam, sa fim activi si sa castigam mai multe truf-uri, oricum sunt onorat sa fiu in echipa cu voi si dabia astept sa colaboram la primul war.Extesy, sper ca intri sa-mi dai /invite..
  19. Monica Macovei va candida la șefia PDL / FOTO: luju.ro Democrat-liberalii își aleg pe 23 martie nou lider, iar Monica Macovei va candida la șefia partidului alături de Vasile Blaga și de Elena Udrea. Sever Voinescu: "Facem un anunţ senin: am decis să depunem o moţiune pentru convenţia PDL din 23 martie. O facem pentru că acum, mai mult ca niciodată, a sosit vremea responsabilităţii. Am primit foarte multe mesaje de la cei care asteapta constituirea unei drepte viguroase. PDL are multe de aparat si mai putin de lepădata. Suntem aici pt ca vrem să-i dam viitor, unitate şi să apărăm ţara de doctrina socialistă. Decizia e de a propune pentru preşedinţia partidului şi pentru a conduce această moţiune pe Monica Macovei". Monica Macovei: "Candidez la preşedinţia PDL şi voi conduce moţiune. Vrem un PDL reformat. Vrem o conducere nouă, puternică. Ne adresăm clasei de mijloc. Vrem ca valorile să nu fie doar lozinci. Credem în dreptate, în lege, în adevăr, dar şi în solidaritate. Vrem să fim credibili, nu să rostim doar lozinci. Vrem să fim un exemplu pentru clasa politică din România. PDL trebuie să meargă înainte, nu să stagneze sau să dea înapoi. (...) Stânga doar goleşte visteria ţării. Vrem să ne confruntăm în programe, în idei, pe viziune nu să ne atacăm unul pe celălalt. Invit toţi colegii să se alăture acestei moţiuni şi să vină cu noi".
  20. Eu personal consider ca ajutorul financiar este o prostie.La munca nu le mai dati mura in gura..

  21. Eu personal consider ca ajutorul financiar este o prostie.La munca nu le mai dati mura in gura..

  22. Cand intri pe minecraft bifeaza force update.
  23. CNC al PDL a decis organizarea Convenţiei Naţionale a partidului în 23 martie, la Romexpo, la care să participe 5.000 de delegaţi, Consiliul votând astfel în favoarea propunerii Colegiului Director, deciziile fiind luate cu majoritatea voturilor. Consiliul Naţional de Conducere (CNC) al PDL a stabilit ca data Convenţiei Naţionale a partidului să fie 23 martie, la vot fiind înregistrate 6 voturi "împotrivă", ceilalţi participanţi exprimându-se în favoarea propunerii în acest sens a Colegiului Director. Propunerea ca la Convenţie să participe 5.000 de delegaţi a avut 11 voturi "împotrivă" şi 5 abţineri. La CNC a existat şi propunerea Monicăi Macovei ca data Convenţiei să fie 30 martie. Europarlamentarul PDL a susţinut organizarea Convenţiei în 30 martie pentru ca şi candidaţii care vor intra în competiţie în această săptămână să aibă timp să-şi facă campanie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.