Jump to content

CraigJones

Member
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

About CraigJones

  • Birthday 02/03/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oradea
  • Hobbies
    Sa fac scoala de soferi

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

CraigJones's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

4

Reputation

  1. Paa baietii..ultima oara cand voi posta aici:)
  2. @, ok, multumesc! Voi incerca sa nu il stric Laptopul nu il voi schimba, nu am nevoie de unul mai bun! ^^
  3. @, de curatat, l-am curatat. Il curat de 3-4 ori pe an!! Si cu aceea mufa, cum as putea sa o schimb? Laptopul este vechi de 4-5 ani, dar niciodata nu am avut probleme cu el, doar un invertot ars... in rest nici o problema.. Si daca stii, cat ar costa si cum l-as putea schimba eu singur!!?
  4. @, cand bag acumulatorul in priza, se aprinde luminita de la acumulator, dar cand il bag in mufa de la laptop face scantei si se stinge si nu mai merge pana nu il scot din laptop si il bag inapoi in priza. Am bagat bateria si nu merge laptopul, nu se aprinde...!! Nu sunt eu profesionist, dar cred ca este de la placa de baza.. Am Laptop HP 550, mersi!
  5. Care se priceoe la IT adica reparatii PC?? Am nevoie urgent sau stau pe tusa..
  6. Nick: Claustrofobu Rank: 2 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: Extraterestru Anuntul dat: Clanul "ThunderBirds" recruteaza jucatori cu minim level 10. Aplicatii pe rpg.b-zone.ro. Durata in care am dat anunturile: - Dovada evidentei: - Dovada ON/OFF: - Alte precizari: ANULAT, am fost 4 zile inactiv si Bodo mi-a spus sa il anulez, banii ii vor restitui.. AM dat 15 anunturi din el
  7. Nick: Claustrofobu Rank: 2 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4):4 Serviciul a fost oferit playerului: SiSu[ADM] Anuntul dat: Vrei sa asculti radio non-stop? Pimps Company 24/7 de langa primaria din orasul Los Santos te asteapta cu preturi bune! Durata in care am dat anunturile: 10.08-14.08.2014 Dovada evidentei: http://imgur.com/a/0WOv0 Dovada ON/OFF: Nu conteaza http://imgur.com/a/0WOv0#SqSC6md Alte precizari:
  8. Se pare ca scapati de mine... ma duc cu cortul 3 zile??
  9. Doar eu sunt on la ora 6:|? Apropo, poti sa iei 2 pachete deodata??
  10. Nick: Claustrofobu Rank: 1 Anunt : In cursul zilei de astazi, administratorul CarL.[ToV] a fost reclamat de catre jucatorul Raul00, pe motivul: "[/ajail] aiurea". In acest moment reclamatia este analizata, urmand sa primeasca un verdict. Dovada: http://postimg.org/image/9hoxdejjd/ Data: 09/08/2014 Alte precizari: - Nick: Claustrofobu Rank: 1 Anunt : In cursul zilei de ieri, liderul factiunii pasnice Las Venturas Taxi Company, ribe, a fost reclamat de catre jucatorul[TB]dolceGaBBana, pe motivul: "neseriozitate". Reclamatia este analizata, urmand sa primeasca un verdict. Dovada: http://postimg.org/image/mnl6urdop/ Data: 09/08/2014 Alte precizari: -
  11. Nick: Claustrofobu Rank:1 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4):4 Serviciul a fost oferit playerului:Vinnie[ADM] Anuntul dat: Tow Car Business va ofera cel mai bun serviciu de tractat. Folositi [/towcar] si va vom livra masina in parcare. Durata in care am dat anunturile: 02.08-04.08.2014 Dovada evidentei: http://imgur.com/a/0WOv0 Dovada ON/OFF: Nu conteaza http://imgur.com/a/0WOv0#jTKofGl Alte precizari:
  12. Nick: Claustrofobu Rank: 1 Anunt : In cursul zilei de astazi, adminul CarL.[ToV] a fost reclamat de catre jucatorul CoKe., pe motivul: "[/mute] aiurea". In acest moment reclamatia este analizata, urmand sa primeasca un verdict. Dovada: http://postimg.org/image/sol6mv72f/ Data: 06.08.2014 Alte precizari: Nu am..
  13. Saracu Dar ce inselatorie a facut, ca nu inteleg
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.