Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

B2w MARB

Member
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by B2w MARB

  1. Salut baieti ! Poate termin si eu de scris pana in 21:00 si intru in joc.Scriu de la 2 de cand am venit de la scoala
  2. Raport de activitate, numarul 3, intocmit de Professional Staff MARB Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale : 0 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 10 http://www.girlshare.ro/3521202.3 Punctaj pentru criminali arestati: 36 http://www.girlshare.ro/3521236.4 Punctaj TOTAL: 46 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 11.03.2012 - 18.03.2012 ● Ma scuzati pentru faptul ca nu am un raport de activitate foarte bogat dar si pentru faptul ca am intarziat ( nu a fost vina mea).Explicatiile au fost date liderului.
  3. Raport de activitate, numarul 2, intocmit de Professional Staff MARB Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 19 --> http://www.girlshare.ro/3482860.7 Punctaj pentru criminali arestati: 81 --> http://www.girlshare.ro/3482859.6 Punctaj pentru produse aduse la Armoury F.B.I.: 0 Punctaj TOTAL: 100 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 04.03.2012 - 11.03.2012 ● Voi incerca sa fiu si mai activ,totul depinde de scoala !
  4. O fi Harry Potter cu Trabantu !? Nuuuu...Este DH01 cu Loganu !
  5. Raport de activitate, numarul 1, intocmit de Professinal Staff MARB Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 19 -> http://www.girlshare.ro/3450620.8 Punctaj pentru criminali arestati: 72 -> http://www.girlshare.ro/3450614.2 Punctaj pentru produse aduse la Armoury F.B.I.: 1 -> http://i41.tinypic.com/99i7tu.png Punctaj TOTAL: 92 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 24.01.2012 - 4.02.2012. ● In aceasta saptamana nu am fost activ din cauza intensitatii scolare(multe teste),de acum incolo promit sa fiu mai activ. ● Forum-ul nu a mers ieri,4.02.2012, si de aceea l-am postat astazi !
  6. Nu ma criticati ! Nu am invatat nimic de la nimeni si nu stiu nici macar scurtaturile photoshop ! Singur am inceput in photoshop sa gasesc de toate ! Singur am invatat sa bag grandient-uri si altele si tot singur vrea sa invat sa intregrez si textul ( este cam urat intregat din punctul meu de vedere)
  7. Nickname: MARB Level detinut: 29 Grupa in care vrei sa participi: C Esti de acord ca nu trebuie sa te superi daca nu castigi: Da ! Alte precizari: -
  8. Eu sa-i multumesc? Sa-i multumeasca Bobo si Gabb pentru ca nu eu detin server-ul ca sa ies cu ceva in +...Ma rog ..lasand asta la o parte sa bage naibi pe cineva SPECIAL care sa se ocupa NUMAI de Unban Request...ca sa nu mai asteptam zile/luni ca sa luam unban ! Unii au mai luat ban si din greseala
  9. Neatza all ! La mine bate un vant de te zboara...cat despre SA:MP...pe langa faptul ca au bagat numai idei stupide de s-a stricat si economia...mai au si host-ul atat de idiot incat le e greu sa-l schimbe ...Cat despre Cererile Unban macar sa se uite-n **** o data la 3 zile
  10. Nick: MARB Level: 29 Facțiunea din care fac parte: The Barzini Family Ești deacord cu regulamentul?: Da
  11. Oooof...am bagat bind cu /lock pe litera "L" si cand am scris parola...( in parola am si litera "L") imi baga /lock...am scris de 3 ori gresit parola din cauza asta bagamias .....
  12. Bun,forum-ul si-a revenit ! poate isi revine si server-ul !
  13. Salut all ! Ma innebunesti server-ul asta sa mor ! Dupa ce ca au bagat numai idei stupide cu dealer ship si cu panarama aia de faza la arms..de stai 5 ani pe drum numai ptr 500 mats..macar de bagau si ei 1000 ptr playeri normali si 1500 pentru premium users , mai sta si offline cu el ! P.S: aici ploua cu gheata si e pe jos STICLA !
  14. Salut all ! Am venit si eu de pe afara ! Ce faceti ?...si ce are server-ul de este off !?
  15. Nick : MARB Experienta ca actor : 3 filme ( prezentari de mafii) Level pe RPG : 29 Factiune : The Barzini Family ID Messenger : marb_2peu Esti de acord cu regulamentul ? : Da ! Esti capabil sa lucrezi in echipa ? : Da ! Vei asculta de regizor ? : Da! Alte precizari : -
  16. Nick: MARB Nick forum: MARB Level: 29 Factiunea: The Barzini Family! Ce parere ai despre Hank?: Joc de 3 ani pe server-ul acesta ( desi am avut pauze) insa nu te cunosc prea bine,sau ti-ai schimbat nick-ul si si nu stiu cu siguranta cine esti.Din cele citite si auzite pe server am inteles ca esti un tip de treaba,serios si care stie cand sa se opreasca din facut glume la timp ! Sper sa ne cunoastem pe viitor mai bine ! Alte precizari: Sa inceapa concursul !
  17. RETRAG ! AM UITAT CA AM FACTION PUNISH DEOARECE AM DEPUS CERERE DE DEMISIE INAINTE SA FAC 2 SAPTAMANI !
  18. Vreau sa va spun ca abia azi mi-am luat Photoshopu si nu stiu nici bazele ca sa zic asa insa am incercat. Outcome:
  19. Neatza baieti ! Am intrat si eu in joc.Ce faceti? P.S: Sa schimb signature ca e vechi
  20. Nume in joc: MARB Level: 29 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani din care 10 luni nu am jucat Factiuni precedente : The Paterno Family,The Barzini Family (x2),News Reporters,Tow Car Company,The Cuneo Family,Taxi Cab Company Rank-ul ultimei factiuni : 3 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Schimbarea liderului, Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): rank 5 The Barzini Family De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place meseria de "hitman" si stiu ca pot deveni un asasin bun si ca pot ajuta agentia. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Consider ca se ocupa ca asa zisa "curatare" a oamenilor pe a caror capete sunt sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/73055480184121634394.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Niciunul. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da,din cauza unui /ad dat din greseala. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multa sanatate!
  21. Nume in joc: MARB Level: 24 cu RP 558/100 Varsta(reala): 16 Sex (masculin/feminin): masculin De cat timp jucati pe server?: Am 2 ani si 2 luni dar aproximativ 1 an am fost spitalizat si nu am jucat. Factiuni precedente: The Paterno Family,The Barzini Family,News Reporter,Taxi Cab Company,The Cuneo Family,The Barzini Family Rank-ul ultimei factiuni: Rank 3 in The Barzini Family Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune?: Schimbarea liderului. Cel mai mare rank pe care l-ati avut intr-o factiune?: Rank 4 De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca m-am saturat de mafii,departament nu vreau si nici factiune pasnica,.In Hitman Agency simt ca imi voi gasi linistea si cei mai buni colegi. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Consider ca se ocupa cu asa zisa "Curatare" contra unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info,Orders and Agency Skins?: Bineinteles! Intelegeti ca suntem o agentie serioasa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles! Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu! Ai mai fost membru Hitman?: Nu! Motivul iesirii / demiterii din Hitman Agency ( in caz ca ai mai fost): -------- Cate ore pe zi acordati acestui joc,fara afk?: in jur de 4-8 ore depinde de zi.In vacanta mai mult Nickname-uri anterioare?: Nu am mai avut alte nickname-uri. Considerati ca aveti capacitate de a incheia un contract fara probleme?: Bineinteles! Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur! Poze cu /stats ( civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/24124781860996692729.png Cate warn'uri ai in joc [ precizeaza de ce]: Nu am niciun warn. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da,doar odata pentru ca am dat un /ad prostesc din greseala,eram baut. Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu! Esti dispus sa platesti pentru a fi scos de pe acel BlackList?: Da! Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat iar skill'ul la detectiv am sa-l fac repede.Am multi prieteni in Hitman Agency cu care ma inteleg bine si vreau sa spun ca stiu ce este un colectiv.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.