Jump to content

V E X E S

Member
  • Posts

    548
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by V E X E S

  1. Antoine. is back on RPG3!

  2. Antoine. is back on RPG3 !

  3. Nickname: [MIB]Antoine. Rank: 1. Numar comenzi reusite: 110. Poze: http://imgur.com/a/v2XRI#0
  4. Salut taxi members, de astăzi v-oi fi şi eu colegul vostru, sper... nu. Sunt convins că o să ne inţelegem bine.
  5. Felicitari Andrey! asa-i ca ma scutesti de raportu de saptamana asta ? N-am avut timp sa fac ... Nu esti tu fratele meu <'>!?
  6. Mornin' Penguins !!! Acum m-am trezit si eu dupa o noapte "agitata" ... ( m-am tot zvarcolit in pat ) . Dar din pacate nu pot sa intru pe game, am ramas fara credit la telefon si merg sa-l incarc ... iar dupa care merg in oras, deci ne auzim la 13:00 - 14:00.
  7. Cred ca este singurul lider care a facut un asemenea "discurs" la final pentru fiecare membru in parte, chiar si dupa ce a iesit. Drept dovada ca a tinut la postul lui si si-a respectat intr-u-totul indatoririle de lider. Imi pare nespus de rau ca "ne-ai parasit" si mai vreau sa-ti spun ca decand ma aflu eu pe aceasta comuntate nu am cunoscut un lider mai bun si un prieten B4Z4T! Succes cu Helperul, daca vei mai prelua vreodata functia de lider, voi fi primul care aplica la tine, ti-ai impus respect, nu ! L-ai castigat! P.S: Nu sunt rau de guraa maa !!!
  8. OM3GA, te tin eu minte ! De ce pleci ma si mie nu-mi spui ? Domnul sa ne aiba in paza cu noul lider !
  9. Back de la scolitaa !!! Ce e asa important pentru voi numarul de posturi ? Bun, cred ca toti vrem sa putem schimba "member title", si dupa ? Dupa o sa-ti dai seama ca nu e cine stie ce ! P.S : Salut "Bajetie" !!!
  10. Neata "bajeti v4l0r0$1", v-ati trezit nu ? Si eu ! Am ore pana la 3 azi, mama ei de scoala ... Din fericire am ore usoare azi, deci no-stres :> ! Totusi e frumoasa clasa a 10 - ea intr-un fel !
  11. Welcome Si salut V4L0R051L0R si nu mai exagerati va rog , stiu ca sunt un "ST4R" pe-aici al scrisului cu (cifre*), dar na ... gluma e gluma, daca scriem toti asa nu mai are nici un farmec !
  12. Salut golanilor, ce mai faceti ? Eu sunt cam PARANO14 ...
  13. Noapte buna, 2 4LL MY N1GG4S and 4LL MY V4L0AR3 P30PL3 !!! VA PUP MA !
  14. Nume: Antoine. Event: Maraton ( Alergari pe jos cu "space" + ciclism + nrg ).
  15. Nickname server: Antoine. Level: 28 Pronostic: 0-2 Alte precizări: -
  16. Huu, cum a fost prima zi din semestru pentru voi pinguinilor ? Eu unul ma bucur c-am scapat de ea. Vreau vacantaaa !!! Care se baga la o greva foamei ? Vrem vacantaaa !!! La noi se recupereaza saptamana in care nu s-a invatat urmatoarele 4 sambete ! ... PAGINA 67 !!!
  17. Frate nu trebuie instalat, pur si simplu il deschizi, scrii comanda acolo, bifezi si intrii pe joc . P.S: Neataa bajetie !!!
  18. Da, e de inteles ... poftim http://fisierulmeu.ro/361C9HG8EGJ7/SAMP-Keybinds-exe.html . Am testat mai multe Keybind-uri, dar asta mi s-a parut cel mai util ... pe asta il folosesc si eu si pe deasupra e foarte simplu .
  19. Toti aici folosim Key Binder, normal ca e greu daca nu ai asa ceva .
  20. Bun venit IceL, si eu sper la fel , Incetul cu-ncetul te vei acomoda si-ti vei da seama ca nu este asa greu aici ... Este chiar foarte simplu dupa parerea mea . Din punctul meu de vedere esti bine venit !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.