Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Draco3

Member
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Draco3

  1. Nume in joc:Deejay.Dany Level: 22 Varsta(reala):16 Sex (masculin / feminin) :Masculin De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an. Factiuni precedente : LS Taxi , Green Street Bloods , National Guard , SFPD , Verdant Family. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 . Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate neanuntata (din cauza la niste probleme). Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : La toate am avut rank 1 . De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie organizata , serioasa .. si vreau si eu sa ajut aceasta agentie cu tot ce se poate. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : omorarea playerilor pentru o anumita suma de bani . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu. Ai mai fost membru Hitman :Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore Nickname-uri anterioare Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur . Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imgur.com/aIUxvAV Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , am avut mai multe dar ... nu mai stiu motivul. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da. Alte precizari? : Multumesc frumos ! Vreau si eu sa am doar o sansa,multumesc.
  2. Nick-name:Deejay.Dany Rank:1 Invoire pentru war-ul din data: 05/08/2013 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu stiu la ce ora vin acasa. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Multumesc
  3. Nick: Deejay.Dany Rank: 1. Waruri din data de : 31/07/2013 Screens : http://imgur.com/Ijv8uJX Am putut sta doar la un war deoarece a trebuit sa plec (am pus si inactivitate inainte). Scor total : -2 Alte precizari: Multumesc
  4. Nick: Deejay.dany Rank: 1 Grupare: Arms Dealer Plec pe ziua de : 31/07/2013 Revin pe ziua de : 07/08/2013 Motivul pentru care lipsesc: Sunt plecat Numar de inactivitate: 0 Alte precizari: Multumesc!
  5. Nick-name: Deejay.DAny Rank: 1 Invoire pentru antrenamentul din data: 30/07/2013 Motivul pentru care nu pot veni la antrenamentul: Sunt plecat Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc frumos !
  6. ​Nick:Deejay.Dany Rank:1 Data war-urilor:29/07/2013 ScreenShot cu /stats inainte de war-uri:http://imgur.com/OLgwG1U ScreenShot cu /stats dupa war-uri:http://imgur.com/J9UyZAJ Numarul de materiale consumate: Cam 20.000 Alte precizari: Multumesc
  7. Nick:Deejay.Dany Rank: 1 Waruri din data de : 29/07/2013 Screens : http://imgur.com/WJURA11,FeLNp6p Scor total : 1-8 6-7.
  8. Nick-name: Deejay.Dany Rank: 1 Invoire pentru sedinta din data: 28/07/2013. Motivul pentru care nu pot veni la sedinta: O sa ma duc la circ , si nu stiu la ce ora .. , am pus invoire ca sa ma asigur. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: O sa incerc sa ajung la sedinta , multumesc.
  9. Nick: Deejay.Dany Rank: 1. Data depunerii: 27.07.2013 Suma depusa: 500$ Dovada: http://imgur.com/jxYOaJ7 Alte precizari: Multumesc .
  10. Nick-name: Deejay.DAny Rank: 1 Invoire pentru antrenamentul din data: 26.07.2013 Motivul pentru care nu pot veni la antrenamentul: Il ajut pe tata la treaba Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Nush daca ajung la anrenament , o sa fac tot posibilul ca sa ajung
  11. Nume in joc:Deejay.Dany Level:22 Varsta(reala):16 ani. Sex (masculin / feminin) :Masculin. De cat timp jucati pe server? :De 1 an. Factiuni precedente : LS Taxi rank 1 , Green Street Bloods rank 1 , National Guard rank 1 , San Fierro Police Department rank 1 . Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis cu FP deoarece am facut ceva gresit. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 1 ( toate factiunile ). De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Doresc sa ma alatur deoarece imi place factiunea , imi place cu ce se ocupa si vreau sa ajut factiunea cu tot ce se poate face . Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea playerilor (silent) pentru o anumita suma de bani . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da,am citit. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu. Ai mai fost membru Hitman :Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost hitman. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore. Nickname-uri anterioare : Nu am avut . Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da , parola gresita de 3 ori. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da. Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat.
  12. Nickname:Deejay.Dany • Level:19 • De cand jucati SA-MP pe B-zone?:5-6 luni cu pauze • Varsta reala:16 • Sex (masculin / feminin):Masculin. • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3 • Nickname-uri anterioare:Nu am avut. • Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):Ls taxi-2 saptamani si ceva , Green Street Bloods 4-5 zile (wipe). • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Green Street Bloods 4-5 zile (wipe) • Motivul plecarii din ultima factiune: wipe • Skill-uri la joburile secundare:Skill 4 la detectiv mai am de 6 ori de dat si fac skill 5 , skill 5 mechanic. • Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://imgur.com/x1fhy9B • Bara RPG stats: Nu merge My Stats . • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da. • Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da. • Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da. • Un interval de timp in care jucati SA:MP:14:00-19:00 • Ai mai fost in National Guard?:Nu. • Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:Nu am fost. • De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Deoarece vreau sa ajut aceasta factiune cu tot ce se poate ... . • De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Deoarece sunt bun deagle,m4,mp5 , si pot de a lucra in echipa. • Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu : wanted 3+ ,arrest,kill ( robberi,runneri...) , si cu administrarea jail-ului • Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da. • Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-7 ore • Cum te-ai descrie in realitate?:Salut , ma numesc Dany am 16 ani,locuiesc in Tulcea , imi place sa ma joc la PC,sa-mi fac prietenii noi sa ma joc cu ei pe afara . Dar cel mai preferat sport al meu este 'Fotbalul' deoarece te simti bine cand joci .
  13. Nume in joc:Deejay.Dany Level:19 Varsta(reala):16 . Sex (masculin / feminin) :Masculin. De cat timp jucati pe server? :4-5 luni cu pauze. Factiuni precedente :Taxi LS-rank 1 , Green Street Bloods rank 1 (wipe) Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 ( Taxi LS,Green Street Bloods ). De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ajut aceasta factiune cu tot ce se poate. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu /contract [player/id] suma . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:NU Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore Nickname-uri anterioare :Nu am avut Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/NeRRtHc Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am avut. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat.
  14. Nickname: Deejay.Dany Rank: 1 Numar comenzi reusite: 105 Numar teste date: -- Poze: Click
  15. I love cookies

  16. Salut F.B.I Sunt noul vostru coleg,vreau sa ne intelegem bine si sa petrecem o perioada cat mai lunga in F.B.I.
  17. Nick: Deejay.Dany Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): avatar Imagine (Optional): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Federal Bureau of Investigation Text: Deejay.Dany Member FBI Dimensiuni: avatarului curent Alte precizari: Multumesc.
  18. Nick-ul tău : Deejay.Dany Prenume : Daniel Vârsta : 16 ani Locaţia : Petrosani Ocupaţie : Liceu/ Having fun. Jocul(rile) preferat(e): SA-MP, CS 1.6,GTA 4 MP. Hobby-urile tale : Fotbalul, Gaming-ul. Interese :...... O descriere despre tine : Sunt un baiat serios,prietenos,glumet cand este cazul si cu bun simt. De unde ai aflat de B-Zone Community ? : Stiam de comunitate de foarte mult timp, dar nu am fost destul de inspirat sa decid sa ma alatur ei. Alte precizari ? : Salutare tuturor
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.