Jump to content

FilipRemus

Member
  • Posts

    402
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FilipRemus

  1. Astept in continuare si alte creati!
  2. Nick: [TLG]Osiris Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar & Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Avatar: http://s18.postimg.org/5ga4qbk49/Lamborghini_Galardo.jpg si jos sa scrie " [TLG]Osiris" si Logo sa fie exact la fel ca acesta: http://s7.postimg.org/4s22hkonf/B_ZONE_member.gif numa ca sa scrie " The Last Generation member Osiris " Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Am explicat mai sus ^ Dimensiuni: La avatar sa ramana aceiasi dimensiune, la logo la fel ca exemplul de mai sus. Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata! P.S: Cine imi face cel mai frumos avatar sau logo ii dau +3.
  3. PC-ul l-am stins cu shutdown, iar eu incerc sa bag windows-ul XPSP2.
  4. Nu stiu de la ce este aceasta problema si vreau sa ma ajutati. Ieri, am oprit pc-ul... totul bine, nimic ciudat. Aseara cand l-am aprins, acolo unde imi arata ca se incarca windows-ul merge greu, parca merge in reluare. I-am dat un restart si nimic, imi apare inchis, si din ce in ce mai deschis, bun... Am incercat sa fac windows-ul, am zis ca poate este vreun virus si nu mai am ce sa-i fac... am bagat Cd-ul, am dar sa booteze, iar cand sa fac windows mi-a dat o eroare pe fond albastru cu scris alb, in acea eroare imi zicea sa dau un RESTART, iar daca mai persista sa fac update la Bios sau sa contactez un Vendor, nu stiu ce este acela Vendor. Daca ati mai avut aceasta eroare, va rog eu mult sa ma ajutati.
  5. Aici e greu, cand n-ai 1LEU trebuie sa ai tupeu!

    1. zL SiDeLo

      zL SiDeLo

      Happy Birthday :

  6. Aici e greu, cand n-ai 1LEU trebuie sa ai tupeu!

  7. FilipRemus

    I LOVE B-ZONE

    Foarte frumos, ai +.
  8. Sincer sa fiu astept sa inceapa scoala, distractie, panarama la ore, vorba lui BMW chiuluri impreuna cu colegii, iar a doua zi sa auzim ca dam lucrare ca am plecat de la ultimele 2 ore, )), si multe fete :X Cam asa suntem noi :
  9. @, N-ai sa vezi sa iau eu cucul. Mai baga o fisa, poate data viitoare o dezvirginezi tu. Hai sa facem SPAM noi doi, sa ne suspende conturile.
  10. @, Aoleo mama cata' bucata. ))))) Cum de l-ai gasit? Pagina dezvirginata, luati cucul.
  11. @, Sunt saloane in Craiova si mai misto ca asta, asta nu e nimic.
  12. Neata baieti! Ce faceti? Eu acum ma trezii mai stau putin pe forum si dupa intru prin game sa mai fac si eu cateva puncte pentru raport.
  13. Buna seara News Reporter! Eu ma duc la masa si dupa ma duc in oras sa ma uit la meci. Hai Romania!!!
  14. @@Cartofar, Bafta mai departe si chiar vreau sa revii daca o sa mai ai ocazia. Succes in continuare, mi-a parut bine sa te cunosc, esti un om de nota 10+. Edit: Welcome celor noi!
  15. Mama ce plictiseala este pe aici pe la mine, ne vedem in game.
  16. @, Joaca-te Fruit Ninja, eu nu ma mai satur. Uitasem, salut News Reporter. Welcome celor noi!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.