Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Michael Scofield

Member
  • Posts

    819
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Michael Scofield

  1. Salutare! Welcome celor noi! Vreau sa cititi primul post din toate topicurile pentru ca am facut modificari in majoritatea si o sa fac in continuare. Edit: Este valabil pentru toata lumea.
  2. Nick: Michael.Scofield Membrul sanctionat: eNdz0rw0w Motiv: Inactiv fara cerere 3 zile +. Sanctionat cu: Demitere cu fp. Dovada (in functie de caz): - Alte precizari: Bafta!
  3. Real power can't be given.. it must be taken. În acest topic vor fi anuntate lucruri importante. Acest fapt va indatoreaza sa luati la cunostinta tot ce se posteaza aici intr-un timp cat mai scurt posibil. 100% by Michael.Corleone (aka M.S)
  4. Cand te vad in joc o sa primesti banii. Cand te vad in joc o sa primesti banii. Ai primit banii. dovada
  5. Ai primit banii. dovada Cand intri in joc o sa primesti banii.
  6. Nume in joc: Michael.Scofield Level: 38 Factiunea din care faci parte: Hitmen Agency Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 900-7372 Anuntul: Michael.Scofield ofera ajutor player-ilor cu level cuprins intre 2 si 6. Detalii pe forum la "Services". Alte precizari: Vreau sa fie dat cat mai des acest anunt.
  7. Mai ai multe ore pana faci level 5. Postezi din nou aici cu cateva ore inainte de level 5.
  8. Ai primit banii. poza 1 faL.ow - dovada MariaNPeRRy - dovada Va multumesc pentru donatie!
  9. Fumez si eu o tigare si ma bag la somn, maine e o alta zi de scoala . Noapte buna!
  10. Urat mai e sa dai fail la rob . Mie nu imi pare rau de bani, doar de punctele alea care le pierd aiurea .
  11. Ai primiti bani de level, licenta de pescuit si ce-ti mai trebuie. Cand o sa-ti trebuiasca bani pentru level-ul urmator postezi din nou aici in caz ca nu ai. (poza 1, poza 2) Ai primit banii. (poza)
  12. Salutare, Taxi! Acum am venit si eu de la liceu. Bafta celor care acum incep orele!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.