Jump to content

Lincoln Burrows

Member
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Madalin

Recent Profile Visitors

553 profile views

Lincoln Burrows's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

3

Reputation

  1. B-zone RPG 1 - Retras!

  2. Buna diminieata Corleone. Se pare ca eu dau trezirea, in aceasta dimineata <'> . Eu in 10 minute plec la Liceu, asa ca vorbim dupa ora 14:00. Bafta tuturor la Liceu / Job / Scoala etc.
  3. )))))))) Prea tare! Bravo tu BlooD, tine-o tot asa .
  4. Du-te ba prea panarama la sedinta. Mai ales Micku` care ne face factiunea de ras, dar Razvan il iubeste si asa . Noapte buna celor care s-au dus la culcare, ma duc sa fac si eu baie iar apoi ma bag la un film. Va pup!
  5. Buna seara Corleoneeeeeeeeeeeeee!! La 20:00 avem Şedinţă!! A fost prea tare Targul celor din Paterno . A fost Over in cateva minute, cand s-a pus echipa Racheta pe treaba au evaporat totul!
  6. TTC Sor1nele!! Welcome celor noi! Sper sa ne intelegem, si sa colaboram cat mai bine impreuna .
  7. Vai de viata mea )) . Bine tu Sorineeeee!! Nu exista nici o diferenta intre Paterno si Civilii .
  8. Buna dimineata Corleone. Azi este ultima zi din aceasta mini-vacanta de 4 zile . E bine ca mai sunt decat 2 Saptamanii de Scoala . Ce mai faceti?
  9. Time Remaning: 19 Days & 22 Hours! End of the World! =))

    1. 5061756C

      5061756C

      sa mori tu atunci =)

  10. Noapte buna baietii, am dat si eu Rob, bine ca nu am luat Fail . Iar acum ma bag la o Fifa pana se duce timpul de Jail. Noapte buna celor care s-au dus deja la somn .
  11. Noapte buna celor care s-au dus la culcare! A fost maxim in seara asta . Mai ales faza cu Micku7zu.
  12. Felicitari baieti, azi am dovedit ca suntem cei mai puternici, de Luni poate o sa intram peste cei din Los Santos :> . Sa dovedim ca suntem The Best! . Eu ma duc la somn, am avut o zi plina de "Alcool" . La Multi Ani Romania! Indiferent de cum suntem caracterizati & criticati de celelalte tari trebuie sa ne mandrim ca suntem romani! Maine Concert, Party, Distractie <3 .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.