Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

D an i

Member
  • Posts

    2590
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D an i

  1. Incetez sa mai dau bani, multumiti conduceri serverului. Spor la joc. TC.
  2. AM DAT BANII LA CEI ONLINE, SI CU CERERE CORECTA. POZE: PUTETI FACE ALTE CERERI.
  3. Maine in jur de 12,13 am sa intru pe server sa va dau banii. DACA MAI VAD O CERERE PANA MAINE, DUPA CE VA DAU BANII, DUPA ACEST POST, NU MAI DAU BANII LA NIMENI SI INCHID TOPICUL, VA LAS SA VA DESCURCATI CU FERMA.
  4. AM DAT BANII LA CEI CARE AU FOST ON, SI NORMAL CU CERERI CORECT, VA E GREU SA PUNETI SI POZA CU STATS ? ATUNCI MERGETI CU TIRU PT 50K. PUTETI FACE ALTE CERERI
  5. ASTAZI IN JURUL OREI 12, SAU 13, CHIAR 14. SA FITI ONLINE, AM SA VA DAU LA CEI CU CERERE, CATE 50K. DACA M-AI VAD O CERERE PANA NU VA DAU EU ACORDUL SA POSTATI IAR, INCHID TOPICUL, SI VA LAS SA VA FACETI SINGURI ROST DE BANI.
  6. Am dat banii FACETI ALTE CERERI FRUMOS.
  7. Aveti toti cate 50k. IN JUR DE 13, ASTAZI, SA FITI IN JOC NU MAI FACETI CERERI PANA NU VA ZIC EU. ALTFEL NU VA MAI DAU NIMIC
  8. "Dumnezeu sigur iubește proștii. Altfel nu ar fi creat atât de mulţi !"

  9. LUNILE ASTEA 2 S-A JUCAT UN AMIC PE CONTUL MEU. NU AM FOST EU ONLINE DELOC. TOTI CARE ATI FACUT CERERI, REFACETI-LE. AM SA OFER MULT MAI MULT DE SARBATORI.
  10. Diseara am sa intru in joc, nu faceti alte cereri, cei care au primit si data trecuta, nu vor mai primi si de data asta, lasati si voi pe altii, tiganilor.
  11. Am fost pe server, am dat bani la cei online. Am mai dat eu de la mine la intamplare, erati doar 2 on. faceti altele si urmariti topicu
  12. Aveti toti cate 50k. Diseara intru in joc. Fiti on. Fara alte cereri pana nu dau banii.
  13. Aveti toti cate 25k, intru in 10minute in joc. UPDate Nu e nimeni on, faceti cererile din nou.
  14. Am dat bani la cei on, putini se vede ca a inceput scoala, dar acum e chiar liniste, e mult mai fain sa joci acuma decat cand erau toti bitanii on. uite ss
  15. Maine am sa intru pe server, si va dau la toti cu cerere 30k, nu faceti alte cereri, maine mai mult ca sigur o sa fiu on, mai de dimineata.
  16. MAINE E POSIBIL SA INTRU IN JOC, TOTI CU CERERE CORECTA AU 30K. SA FITI ON.
  17. @@Kelton, Intru si eu cand am timp pe forum, mai vorbesc cu niste tovarasi, si vad cacaria asta de sondaj, cum dracu crezi tu ca bitanii aia de baga in joc jumate din salariu lu' masa si vor o functie, cum sa raspunda ei sincer la intrebari, ei au raspuns de frica, doar doar o sa fie mai bine pt ei, primesc si ei o functie. Vorbesc din afara, chiar nu-mi pasa, dar ca idee, acum 2,3 ani se juca de placere pe server, munceai pt o masina si stiai ca e a ta, acum bagi bani, iei 431 de masini. Stateai intr'o factiune 1 an, primeai sublider, acum is 10 sublideri. Liderii erau alesi pe experienta, acum ii voteaza prietenii din staf. Trageai un glont in cineva, tragea si el, acum tragi in glont, iei jail, warn si ban. A AJUNS UN RAHAT DE AFACERE SERVERU', NU UN LOC DE RELAXARE. BAFTA SALUT.
  18. Din pacate nu am avut timp sa va dau transfer, amanam pt urmatoarele zile, faceti alte cereri.
  19. O SA PRIMITI TOTI CATE 30K, MAINE DIMINEATA SA FITI ON SI AM SA VA DAU TRANSFER !! NU FACETI ALTE CERERI PANA MAINE DIMINEATA.
  20. @@XeqT, Nu erai on tarfa, ai 50k. @@Wello, Ai 30k pretenas. @, 30k si tu. Ce sa fac eu cu + tau ? @, Te ajut, ai 30k. @, Ai 30k, nush ce biz e ala. @@Bandytu, 30k. @, 30k pt un boss. INTRU PE SERVER, AZI IN JUR DE 11, 12.. FITI ONLINE CA SA VA DAU BANI. NU FACETI ALTE CERERI PANA ATUNCI.
  21. Intru dupa ceva timp pe forumul asta, si dau de astfel de topic. Am crezut ca am intalnit maximul in prostie, dar nu, iata-l.
  22. @, @@Arabuu,@@Zippe,@@scarfior,@,@@Dub1os,@@CristyanN,@,@,@,@@David 23,@@AlexDeLaCluj,@,@,@, aveti toti 30k, am sa va anunt cand intru in joc tot aici in topic.
  23. Am fost, am dat bani, au fost doar 2 din toata lista. Nu am ce sa va fac, daca stiti alta metoda ziceti. Poze nu va mai pun. In fine, am scos lista cu interdictii, puteti face toti cate cereri vreti doar sa nu fi nesimtiti. Spor.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.