Jump to content

Advent Calendar a început, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

zEk0

RPG Administration - Senior
 • Content Count

  7473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

zEk0 last won the day on November 14

zEk0 had the most liked content!

Community Reputation

716 Fantastic

About zEk0

 • Rank
  "Russian roulette is not the same without a gun"
 • Birthday 10/03/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Salaj | Sinaia
 • Hobbies
  SA-MP
  Real Life.
  LoL

  Jandarmeria Romana.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  zEk0.

Recent Profile Visitors

15777 profile views
 1. Salutare dragi jucatori ! Dupa cum se vede si in titlu, acest post o sa faca referire la adaugarea unei noi reguli pentru factiunile de tip GANG in intervalul orar in care aceste factiuni au war. Incepand cu data de 15.11.2021, este interzis ca un membru sa se conecteze pe contul din mafie cu VPN in intervalul orar in care exista wars, indiferent daca factiunea are sau nu are un war activ. In cazul in care, jucatorul este surprins cu last logins de tip unknown (VPN activ) sau orice alte adrese care ies in evidenta si sunt asociate programului VPN, acesta o sa fie demis din factiune cu FP60/60. Q: De ce am luat aceasta decizie? A: Pentru a stopa cat mai mult folosirea conturilor fantoma si pentru a evita ca jucatorii ce au fost sanctionati in trecut cu ban pentru aimbot / no-recoil / etc sa activeze pe conturi folosind VPN. ENG: Hello dear players! As can be seen in the title, this post will refer to the addition of a new rule for GANG factions in the time interval in which these factions have war. Starting with 15.11.2021, it is forbidden for a member to log in to the VPN on gang account during the war period, no matter if the faction has an active war or not. If the player is caught with unknown logins (active VPN) or any other addresses that stand out and are associated with the VPN program, it will be kicked from the faction with FP60 / 60. Q: Why did we make this decision? A: To stop the use of ghost accounts as much as possible and to avoid players who have been punished in the past with ban for aimbot / no-recoil / etc to play on others accounts using VPN.
 2. Nick: zEk0. Rank: Leader Membrul sancţionat: BlasK.CiuCaPiK Motiv: Absenta wars 29.09.2021 Sancţiunea adusă: 3/3 Dovada(în funcţie de caz): Topic evidenta wars. Menţiuni: - Nick: zEk0. Rank: Leader Membrul sancţionat: AdelaV Motiv: Absenta wars 29.09.2021 Sancţiunea adusă: Avertisment verbal. Dovada(în funcţie de caz): Topic evidenta wars. Menţiuni: - Nick: zEk0. Rank: Leader Membrul sancţionat: BaxterUchiha Motiv: Absenta wars 29.09.2021 Sancţiunea adusă: Avertisment verbal. Dovada(în funcţie de caz): Topic evidenta wars. Menţiuni: - Nick: zEk0. Rank: Leader Membrul sancţionat: Kinderr. Motiv: Absenta wars 29.09.2021 Sancţiunea adusă: Avertisment verbal. Dovada(în funcţie de caz): Topic evidenta wars. Menţiuni: -
 3. Nick: zEk0. Rank: Leader Membrul sancţionat: uTz. Motiv: Absenta wars 24.09.2021 Sancţiunea adusă: FW. Dovada(în funcţie de caz): Topic evidenta wars. Menţiuni: - Nick: zEk0. Rank: Leader Membrul sancţionat: BlasK.CiuCaPiK Motiv: Absenta wars 28.09.2021 Sancţiunea adusă: FW. Dovada(în funcţie de caz): Topic evidenta wars. Menţiuni: - Nick: zEk0. Rank: Leader Membrul sancţionat: Clau[D]iu Motiv: Absenta wars 1/2 Sancţiunea adusă: Avertisment Verbal + amenda $30.000 Dovada(în funcţie de caz): Topic evidenta wars. Menţiuni: -
 4. Nume : zEk0. Rank : Leader Am dat test cu :iBroWn Data in care am dat testul : 06/09/2021 Rezultat test teoretic (x/3) : 1/3 Rezultat test practic (x/5) : 5-4 Alte precizari : Welcome
 5. zEk0

  Sanctiuni acordate.
 6. Salutare ! De zilele comunitatii am luat decizia impreuna cu ceilalti admini ca warurile sa fie optionale pe aceasta perioada. Cea ce inseamna ca prezenta la acestea nu este obligatorie si nu se va face nici statistica in acest caz. Am luat aceasta decizie pentru ca momentan liderul are inactivitate iar subliderul nu prea poate sa fie prezent. @BoTTy98 EN: Hello! Because of b-days, wars will be optional, presence will be optional too.
 7. zEk0

  Display Name: zEk0. Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Masini / vintage / De prin Naruto Text(opțional): zEk0. Dimensiuni (opțional): - Alte precizări (opțional): Va multumesc pentru timpul acordat ! Sunt constient ca v-ar fi mai usor daca as fi pus niste poze, dar chiar nu am nimic disponibil, astept creatiile voastre, va multumesc foarte frumos !
 8. Nick: zEk0. Rank: Faction Manager. A fost sanctionat membrul: Killua.exe L-am sancţionat cu: Faction Warn Motiv: Reclamatie coleg pe RPG (Parteneriat) Dovezi: https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/93916 Alte preczări: Succes.
 9. Salutare, ce mai faceti? Nu am trecut de ceva timp pe la voi si am zis sa vad care mai e situatia, cum sunteti? toti bine sanatosi? A venit si vacanta pentru unele persoane, pentru altele mai putin Va urez o zi buna si sa fiti baieti si fete buni/bune.
 10. Salutare ! Vreau si eu sa va spun ca acum, daca tot a fost ales noul lider, eu am sa va parasesc, desigur o sa mai fiu pe /f si in joc, mai raman pe la voi, nu la modul ala iar oricare dintre voi are nevoie de ajutor sau orice ma puteti contacta. Stiu ca nu am fost un lider foarte bun, nu o sa dramatizez si asa, chiar daca a fost o perioada mai scurta, eu cred ca am facut sa fie totul bine pentru toata lumea, daca aveti o problema cu mine, va astept sa o rezolvam in privat cum am facut si cu ceilalti. Vreau si sa il felicit pe @South mR zEw pentru functia de lider TTC, vreau sa-l felicit si pe @uS DeviL care si-a dedicat o mare parte din timp acestei factiuni. Sunt sigur ca o sa va descurcati, imi pare rau ca nu a fost posibil sa ramanem tot in aceeasi formula, dar din pacate asta e situatia. Sper sa va descurcati si sa faceti o treaba buna, va urez mult succes tuturor ! Si din nou felicitari celor care au fost pe lista, sper sa nu aveti regrete si sa renuntati la dusmanii.
 11. @mR zEw Multumesc frumos. Ar trebui sa fie hot tot timpul, era bine daca era asa si inainte dar acum asta este.
 12. @WeezeL Multumesc frumos ! Depinde de voi pe cine o sa votati, eu zic ca sigur o sa fie pentru ca e plin de membrii cu experienta in factiune si cu un trecut bun.
 13. @oRoxii S4F nunu, o sa fiu activ și pe aici și am sa va ajut cu tot ce pot, nu am fost lider prea mult timp da eu zic ca mi-am făcut treaba și V-am ajutat pe toți cum am putut, n-am fost chiar așa rau
 14. @oRoxii S4F aștept de prea mult timp A4, dar o sa rămân prin ttc sa am grija de voi
 15. Hai salutare, ce faceti? Bine sanatosi? Ne auzim prin game, o sa fiu mai inactiv perioada asta pe urma o sa am co, in caz de ceva ne auzim pe wapp.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.