Jump to content

ConnerRM S4F

Member
  • Posts

    666
  • Joined

  • Last visited

About ConnerRM S4F

  • Birthday 09/20/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Contact Methods

  • Skype
    marinel_florin@yahoo.com

Previous Fields

  • Real name
    Florin
  • RPG1 Nickname
    Conner.RM

Recent Profile Visitors

1914 profile views

ConnerRM S4F's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

213

Reputation

  1. ConnerRM S4F

    Noi inca scriem aici in grup pentru aia vechi, din vechiul b-zone. Astia noi ne ignora total acum. Ei nici nu stiu cine sunem =)))
  2. ConnerRM S4F

    Eu acum am vazut. Poveste amuzanta. Eu cu Peiu suntem colegi militari si ieri mi am luat un AV @Peiu S4F chiar mi a dat AV ala =)))))
  3. ConnerRM S4F

    @RelaXx S4F știu, i am dat Block, dar tatele ei ma făceau tare curios ce zace acolo jos
  4. ConnerRM S4F

    @RelaXx S4F mor, mor, am prins și fete bune, dar primeam mesaje și de la fete de 14 ani.. Și n am postat nicio poza în militar
  5. ConnerRM S4F

    Dați va ca trag, smr! @RelaXx S4F uite arogantele
  6. ConnerRM S4F

    @S4F Necomercial nu mai zic nimic... Am încercat sa instalez samp ce pc ul ăstora, dar îmi cere parola de la administrator și p aia n o știu ?
  7. ConnerRM S4F

    @DenisXd S4F O duc bine, cu munca, sunt la minister, seara e putiu pe acolo, ma gandeam sa mi bag samp pe un pc de la aia @RelaXx S4F Acum nu mai sunt pe VamTac, am fost la inceputul starii de urgenta. Acum sunt la miniterul mediului, e putin haos, dar m am obisnuit ?
  8. ConnerRM S4F

    Salut, Safilor! Ce mai faceti , cum va mai merge ? Va salut din NG de romania, MApN cum i se zice in Romania
  9. ConnerRM S4F

  10. ConnerRM S4F

    Neata soldatei sau fosti soldatei ai mei :3 @@ZoLiii, Parintele arsenie face posturi, vrea sa ajunga la 1000 ce nu intelegi. Cum mai e pe samp?
  11. ConnerRM S4F

    @@South MaxyMusS,Nu ai tu nici o vina. Chiar daca voiai lider sau sa fii pe lista, adminii daca nu te voiau, nu te puneau acolo, acolo este manaria lui inferno de a-l pune pe chev lider. P.S ai grija la FBI, cand teylo ia admin 4 baga lider si inferno o sa faca cam orice ca sa ia el lider. Se poate trage concluzia si din motivul ca de 2 ani il tot baga in ficare vot de PD
  12. ConnerRM S4F

    Viata Reala: - Nume:Florin dupa cum stiti unii din vi - Varsta(minim 16 ani): Am aproape 17 - Clasa: X - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu):Economie pt ca bac - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte):Cum am mai spus, ma cheama Florin, am 16 ani fiind nascut in 20.09.2000 . Sunt elev in clasa a X la Liceul Tehnologic Virgil Madgearu din Rosiorii de Vede cu profilul economie, datorita specializarii la terminare dar si bac-ului care este usor dupa parerea mea, mai ales dupa noul model. Invat repede si uit greu. Prefer sa am multi amici dar doar cativa prieteni. Amici vin si pleaca, prietenii adevarati raman langa tine si te ajuta dupa putinta fiecaruia. In alta oridene de idei , ma consider un baiat putin deosebit de restul si nu prin aspecti ci prin ceea ce stiu sa fac. Viata virtuala: - IGN (In game nick):ConnerRM - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?:Am fost inactiv 1 an ,dar acum ca nu mai joc samp pot acorda mai mult timp - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?: Ajutarea playerilor si mentinerea linistii pe server - De ce vrei aceasta functie?: Am mai fost in generatia trecuta alaturi de Katzuno, Mosladatorie,Radunno, Mihay, GamerulManiac aka Moshu - De cat timp joci Minecraft?: de la prima versiune prin 2009-2010 daca nu ma insel - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server): Nu avem asa ceva - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?: Admin la Katzuno si op cateva zile pentru a crea spawn-uri, shop si warp-uri - Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?: Inca mai stiu, dar o sa-l mai citesc, poate s-a schimbat ceva (2 daca mai este cifra ) - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): Azi am reinceput, dar in jur de 1-2 ore,dupa posibilitati - Alte precizari: Sper sa ma reintorc printre voi si nu doar ca helper.
  13. ConnerRM S4F

    toate s-au dus de cand au simplificat sistemul de report. Inainte se chinuiau ca sa gaseasca ceva, acum intra, cauta persoana report si o poza pusa la smen... te-ai acut cu fw. Asta e. Am vrut sa pierd/las liderul,dar nu cu FP si sa fi ramas rank 5, dar daca nu s-a putut, ma si las cu ocazi asta.
  14. ConnerRM S4F

    Baa. Ma sunat dado sa-mi spuna ca am pierdut lideru. M-am simtit smecher. Am scapat de toti prostii aia din aplicatii si din report. Oricum a ajuns un cacat serveru asta si n-o sa o mai duca mult! Tinem legatura. Va IUB
  15. ConnerRM S4F

    @@HaoS I S4F I, Pestele te-a dus la produs in germania si ti-am cerut poza de la vama...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.