Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CBN V I P P 3 R

Member
  • Posts

    1131
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About CBN V I P P 3 R

  • Birthday 03/03/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hitmen Agency
  • Hobbies
    Nici eu nu stiu

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Camataru'

Recent Profile Visitors

1436 profile views

CBN V I P P 3 R's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

41

Reputation

  1. Mai sunteti pe aici??

    1. M a x
    2. CBN V I P P 3 R

      CBN V I P P 3 R

      Multi au fost, putini au mai ramas..

       

    3. M a x

      M a x

      Adevărat...

  2. Orice vis devine realitate daca esti tampit!

  3. Nick: VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
  4. Nick: VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
  5. Nick: [eB]VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
  6. Nick: VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Anna.Maria RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Multumim!
  7. Nick: VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Anna.Maria RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Multumesc.
  8. Nick: VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Grove RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Multumesc!
  9. Cred ca am revenit... 

  10. Nick: VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
  11. Nick: VIPP3R. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
  12. Nick: VIPP3R. Level: 60 + Vârsta (reala): 21. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 05.08.2013 21:24 Link profil RPG: P.S. - Daca pun profil RPG am . la sfarsit si cand apesi pe link, intri la celalalt VIPP3R fara . Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Pana acum mi-am dorit de mult sa aplic la aceasta functie dar nu am fost niciodata sigur pe mine asa ca acum vreau sa fac fata si cu aceasta functie, sa ajut pe toti incepatorii si sa-i indrum spre bine, cum sa castige bani mai usor, sa intre in factiuni mult mai usor si multe altele. Vreau sa fac o treaba mult mai buna ca toti ceilalti primari pana acum si sa vad la sfarsit ca toti sunt fericiti si nu o sa-i dezamagesc cu nimic. Ce inten?ionez sa fac pentru jucatori: Poi nu vreau sa mint pe nimeni sau sa zic ca fac ceva si dupa nu o sa fac, asa ca intentionez sa le ofer: - O masina persona la sfarsit de saptamana in valoare de maxim 30,000$ din banii mei personali. - Sa ajut cu orice imi sta in putinta cu bani/sfaturi si multe alte chestii la orice ora astept ca ei sa ma contacteze nu e nici o problema. - Eventuri daca este cazul doar pentru cei de level 1-7 atat, pentru a castiga si ei. - Taxa o voi pune de 1$. - Sedinte oricand cu orice jucatori sau chiar cu mai multi in care vom discuta despre probleme voastre. - O sa ajut jucatorii cu orice fel de informatii despre server pentru orice jucator. - Intentionez sa imparta taxa de cat mai multe ori posibil. - Plus cand va incepe /charity, o sa donez si eu o suma din buzunarul meu pentru jucatorii cu level 2-7. * Fara a spune mai multe chestii vreau sa ajut pe toti cum si altii m-au ajutat pe mine, chiar vreau sa va ofer un ajutor in orice situatii, votati cu minte si nu pe cei care arunca cu banii doar pentru a-i vota! *
  13. Nickname: VIPP3R. Tipul de live (in 3, 4, 5): 4 Nickname-ul participantilor: Inca nu m-am decis pe cine sa aleg dintre atatia prieteni. RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: - Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da suntem. Alte precizari: Multumim!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.