Jump to content

CBN doNNNetzZ

Member
  • Posts

    3128
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CBN doNNNetzZ

  1. Sunt frumoase dar parca e mai tare prima =] Sunt frumoase dar parca e mai tare prima =] Sunt frumoase dar parca e mai tare prima =]
  2. Acest antrenament nu a fost anuntat. De ce am fost atatia sanctionati daca zici ca a fost atat de important|@@Tylerr,
  3. Join rpg2.b-zone.ro !

  4. Rest in peace P. Walker!

  5. RPG1: 40 helperi, felictari! :))

  6. Nick: [eB]doNNNeTzz Level: 45. Vârstă (reală): 20 de ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 1 an. Poză cu /stats: Click. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Să-i ajut pe cei newbie cu informaţii si bani. Vreau să ridic acest server cât pot de mult. Ce intenţionez să fac pentru jucători: Intentionez să-i instruiesc pe cei incepători, să-i învăţ toate tainele serverului. Banii de licenţe vor veni din partea mea pentru userii cu level cuprins între 3 şi 7. Zilnic vor avea loc o serie de evenimente distractive cu premii cuprinse între 5,000$ şi 150,000$, exceptând evenimentele speciale de la sfarşitul săptămânii. În jur de 600,000$ îi voi investi în jucători şi diferite concursuri. Cu mine ca primar, monotonia pe server va dispărea iar voi vă veţi distra cât mai mult.
  7. Mă ajutaţi şi pe mine cu 2,10€ pe clienţi până marţi? Urgent, vă rog!

  8. Hitmen Agency, 23/11/2013 - mersi Hefa!

  9. Ma ajuta careva cu 2,10 euro pe clienti? Pana marti.

  10. @, Multumesc. Sper sa nu va dezamagesc, voi incerca sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru o treaba cat mai buna. Ne auzim.
  11. Ma ajutati si pe mine cu 2,10 euro pe clienti, va rog? Ii dau inapoi in cateva zile.

  12. Hitman Agency - 23.11.2013 - Un nou inceput. Multumesc Hefa!

  13. Vă pierdeţi funcţiile pe capete...

  14. Vă pirdeţi funcţiile pe capete...

  15. Nick: [eB]doNNNeTzz Level: 44. Faction: Civil. RPG Bar:
  16. Inca 14 zile si mosul vine pe RPG2. Sa-l votati!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.