Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Alebobo

Member
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Ale si Bobo

Alebobo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

6

Reputation

  1. Ce sa intamplat cu Wook1mnl nu lam mai vazut aproape de 1 saptamana ?
  2. Salut all , acum am venit de la liceu(Jail) ne vedem ingame.
  3. Salutare all , nu de mult ma-m trezit , ne vedem ingame.
  4. salutare baietii scuze ca anunt acum si scuze ca anunt aici dar sunt pe Telefon si am zis sa anunt macar sa nu ma da.ti disparut. Am o problema cu netu care sper sa se remedieze astazi sau maine. Scuze de intamplare si spor la licente tuturor. salutare baietii scuze ca anunt acum si scuze ca anunt aici dar sunt pe Telefon si am zis sa anunt macar sa nu ma da.ti disparut. Am o problema cu netu care sper sa se remedieze astazi sau maine. Scuze de intamplare si spor la licente tuturor.
  5. Nickname: Alebobo Rank: 1 Level: 4 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: In aceasta seara am un eveniment la club si nu voi putea fi prezent la sedinta. Data sedintei/activitatii: 09.11.2012 Alte precizari: imi cer scuze.
  6. Salutare acum am sosit si eu de la Jail(Scoala) intru in game sa caut Clienti , ne vedem in game.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.