Jump to content

Brent

Member
  • Posts

    553
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Brent

  1. Nick:GabitzuXXL Rank:2 Data warurilor la care nu poti ajunge: 27.04.2015 Numarul de invoiri pe sapt asta:Prima motivul invoirii:Nu pot ajunge, in fiecare luni sunt ocupat.
  2. Nick:GabitzuXXL Rank:2 Data ședinței la care nu poți ajunge: 26.04.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 la war. Motivul învoirii:Nu pot ajunge la acea ora. Alte precizări:Este valabila si pentru antrenament avand in vedere ca sunt una dupa alta.
  3. Nick: Gabitzuxxl Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 21 04 2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii: Imi porneste pc si la doar cateva secunde se inchide, trebuie sa curat sursa de praf:-w Alte precizări: Multumesc de intelegere! 0
  4. Nick: Gabitzuxxl Rank:1 Data ședinței la care nu poți ajunge: 19.04.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 0 Motivul învoirii:Sunt plecat in weekend. Alte precizări: Nick: GabitzuXXL Rank:1 Data antrenamentului la care nu poți ajunge: 19.04.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 0 Motivul învoirii: Sunt plecat in weekend. Alte precizări: .
  5. Nick: Gabitzuxxl Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 07.04.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 0 Motivul învoirii: NU PRIND SLOT, MAINE STAU TOATA ZIUA SLEEP CA SA REUSESC. Alte precizări: Succes la war si sper sa intelegi de ce am facut invoirea asa tarziu, cand am prins slot am luat crash
  6. Nick:Gabitzuxxl Rank:1 Data ședinței la care nu poți ajunge:06.01.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii:Trebuie sa invat ca sa nu raman corigent=)) Alte precizări:Sorry zeama sper sa nu te superi
  7. Mi se pare o idee groaznica, asa va lua cel ce are mai multi bani si eventual prieteni:)) Ma simt mult mai consolat cand vad ca liderul a fost ales de admini, ci nu de niste jucatori care n-au nicio treaba cu factiunea. Cel mai ok ar fi sa aiba drept la vot doar membrii cu rank 2+ din acea factiune. Decat sa aleaga poporul prefer 100% deciziile adminilor.
  8. Nickname:Gabitzuxxl Rank:1 Fares:53 Link:http://imgur.com/a/Nt4gr sper ca e ok..
  9. Brent

    RPG3 Opening

    Bobo, va fi deschis SF-ul de la inceput?
  10. Nick: Gabitzuxxl Rank: 2 Ziua: Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 14/11/2014 Motiv: Nu pot ajunge...vineri seara Numar de invoiri: 2/2 Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot veni la primele waruri cu tom ca lider dar chiar am treaba..
  11. Nick:GabitzuXXL Rank:2 Ziua :13 noiembrie Ma invoiesc de la:war Data:azi Motiv:Nu pot ajunge. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :1/2 Alte precizari:sal
  12. Nick: [aim]gabitzuxxl Rank: 2 Ziua: Luni Ma invoiesc de la: WAR Data: 10 Noiembrie 2014 Motiv: Sunt plecat. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: Nu o sa-mi simtiti lipsa oricum tin digal invers.
  13. Nick: [AIM]Gabitzuxxl Rank: 2 Ziua: Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 07.11.2014 Motiv: Am mancat prea multe dulciuri si ma doare maseaua de innebuensc... Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 2/2 Alte precizari: bft
  14. Nick: Gabitzuxxl Rank: 1 Ziua: marti Ma invoiesc de la: War Data: 04.11.2014 Motiv:Am super multa treaba, de abia am ajuns acasa sa pun invoirea. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: Scuze
  15. Nick: Gabitzuxxl Rank: 1 Ziua :luni Ma invoiesc de la: waruri. Data: 28.10.2014 Motiv: Probleme sursa, o repar zilele astea.. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 2/2 Alte precizari:-
  16. Nick: Gabitzuxxl Rank: 1 Ziua : 21.10.2014 Ma invoiesc de la: WAR Data: 20.10.2014 Motiv: nu stiu daca pot ajunge Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: succes.
  17. Eu ti-am zis tie ceva. Aia cu lasatul de jok a fost ca am avut o problema in familie si nu puteam sa vin dar am rezolvat stai calm. Succes Oare de ce te-ai lasat de joc chiar inainte sa iei rank 4, la doar 2 zile dupa ce ai luat fw? 18.09.2014 21:04 Southern Pimps Got rank 4 24.08.2014 00:34 Southern Pimps Received FactionWarn Eu sunt ala care a stat pentru rank totusi? Am avut mai putin timp cumulat din inactivitati decat tine, daca nu te punea sisu sublider acum banuiesc ca nu mai erai in mafia asta, luasei rank 4 mai stateai si tu putin si sa iesi nu?:> Problemele astea in familie vin mereu inainte sa iei rank sau dupa ce iei fw? Penibil tyky, esti o persoana josnica, caracter 0, hai sariti toti cu report pe mine. Apropo, nu uita cum vorbeai de fratele tau, pabblo, imediat ce luase sublider dupa ce te scosese pe tine, si in fata, esti fratele meu, etc=)))))))
  18. Oamenii au si alta treaba nu sa intre la waruri o vara intreaga, apropo, tu n-ai fost inactiv? Nick-ul tau: TyKy Rank: 2 Level: 43 Plec pe data de: Ziua/ Luna/ Anul 23-06-2014 Revin pe data de: Ziua/ Luna/ Anul: nu stiu sigur Zile inactive: 2 saptamani dar s-ar putea sa vin si mai devreme Motivul: Plec in Italia ! Alte precizari: Imd cand o sa vin o sa ma vezi la war doar sti ca nu te las la greu , Sper sa ma intelegi Nick-ul tau: TyKy Rank: 3 Level: 47 Plec pe data de: 27:8:2014 Revin pe data de: - Zile inactive: 2 saptamani Motivul: Am niste probleme personale si fac aceasta inactivitate deoarece nu pot sa intru mereu la waruri. Alte precizari: Daca sunt liber si pot sa intru o fac cu ce-a mai mare placere. Oricum cand incepe scoala o sa ma las de joc deoarece anul acesta am bacul si consider ca e mult mai important decat un joc. Vreau sa va mai ajut cat pot de mult dar va rog sa ma intelegeti si pe mine. Multumesc Nici acuma nu esti activ si nici n-ai fi intrat daca nu erai sublider, sa nu uitam de prezenta ta in acele 2 saptamani in care ti-a fost retrasa functia:))) Nu e ciudat ca ambele inactivitati se termina exact cand trebuie sa iei rank?
  19. Tu vorbesti tyky? penibil, eu nu am cerut clear fw sau pa, nu e demisie pusa la misto, o pun pana mi-o accepta, nu am niciun motiv sa mai raman intr-o factiune unde va bateti joc de mine. te-am facut om si acum ne lasi la greu ( daca o sa le respinga ma supar eu) Ce om m-ai facut ma tu pe mine? Nici tu, nici sisu nu m-ati facut nimic, singurul om de treaba pe care l-am intalnit aici e padr3, atat. Tu vorbesti tyky? penibil, eu nu am cerut clear fw sau pa, nu e demisie pusa la misto, o pun pana mi-o accepta, nu am niciun motiv sa mai raman intr-o factiune unde va bateti joc de mine. te-am facut om si acum ne lasi la greu ( daca o sa le respinga ma supar eu) Ce om m-ai facut ma tu pe mine? Nici tu, nici sisu nu m-ati facut nimic, singurul om de treaba pe care l-am intalnit aici e padr3, atat. Te-ai vazut sublider, gata, alt e aere, stai linistit ca nu vreau sa imi respinga mie nimeni demisia, nu e nevoie sa te superi ca deja e bataie de joc, bafta in cucerirea lv-ului:P
  20. efer membrii mai slabi dar cand le zici ceva asa sa faca, decat ,,valorosi,, care se plimba din mafie in mafie sa gaseasca ceva mai bun. Atat am de spus si o sa raman alaturi de sisu mereu. Fac apel la jucatorii cu respect si care asculta sa ramana alaturi de noi si o sa vada ca nu au facut o alegere gresita Mda...cand eu am spus exact acelasi lucru mi s-a spus ca sunt prost si ca ne trebuie oameni sa faca +, atat..
  21. Si daca face + ce? Pot si eu sa bag coduri, eu nu sunt ca pabblo sa risc contu.
  22. Padr3 inteleg ca esti prieten cu pabblo si regreti faptul ca a iesit, totusi nu trebuie sa te comporti asa, trebuie sa punem accent si pe bun simt si alte calitati pe care pabblo nu le avea deloc, a demonstrat asta cand a iesit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.