Jump to content

Kezo

Member
  • Posts

    454
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kezo

  1. Interesant interviu; intervievatorul a devenit intervievat .
  2. Salut!! Vreau sa stiu si eu parerea voastra... Astazi am avut contract pe Andy28, eu aveam wanted1 de la Olimpiada. Am plecat dupa tinta, iar un membru N.G. era in urma mea cu Maverick(Tin sa precizez ca aveam undercover si restul, deci nu am facut nici un fel de abuz), ajuns pe cladire, membru N.G. a vrut sa ma omoare pentru ca am refuzat sa scot Undercover, iar pentru a nu fi omorat, l-am omorat eu inainte. Chestia care mi se pare ciudata este ca atunci cand l-am omorat lui, fiind in Departament, i-a aparut ca l-am omorat, ceea ce nu ar trebuii sa se intample pentru un membru H.A. care avea undercover. Mie unu nu mi se pare corect, ca atunci cand un Membru H.A. are contract pe un membru din Departamente sa nu apara pe Chat la ei cine i-am omorat, pentru a nu acorda wanted 5(cop kill) aiurea. Dovada aici.
  3. Nickname Server: kezo Level: 22 Pronostic: Steaua Bucuresti 2 - 1 Vardar Skopje Alte precizari: Succes Steaua!!!
  4. >Nickname: kezo >Level: 22 >Culoare 1: verde >Culoare 2: roz >Culoare 3: galben >Parere Event:
  5. Nickname Server : kezo Level : 21 Pronostic: Rapid 1 - 1 Concordia Alte precizari : Nu!
  6. Nick : Ennio.Salieri Rank : Street Fish (1) Motivul invoirii: Probleme personale. Scuze ca am facut cererea asa de tarziu, dar abea acum am ajuns acasa. Data antrenamentului la care nu poti veni : 11.07.2013 Alte precizari : Multumesc anticipat!
  7. Nickname Server: kezo Level: 21 Pronostic: Astra Giurgiu 2-2 Dumzale Alte precizari: Acum sa vedem cu cat se termina!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.