Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Rajvi

Donator
 • Content Count

  1332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 Extraordinary

About Rajvi

 • Rank
  Mountain Master (R6) - RPG3
 • Birthday 09/11/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava

Contact Methods

 • Skype
  homeniuc.razvan1

Previous Fields

 • Real name
  Razvan-Daniel
 • RPG1 Nickname
  Ciuby
 • RPG2 Nickname
  Rajvi

Recent Profile Visitors

2046 profile views
 1. Rajvi

  Nick: Mr.HiT. Rank: 2. Data si ora: 27.01.2016 / 20:30-22:00 Nr. de invoiri (x/2) : 1/2. Motiv: Nu ma pot conecta la server. E picat. Alte precizari: Daca revine, intru!
 2. @, uite acum am ajuns de la scoala, infulec ceva si ne vedem in-game. Tu ce faci?
 3. @@AlyN Beleaua69 ZEW, pleci Aline? [.....] Acum m-am trezit si eu dupa o noapte luuuunga. Ce faceti?
 4. @, eu tocmai ce am facut un dus, merg sa imi fac o punga de popcorn, mananc ceva mai consistent, imi iau un paharel de vin si ma bag la Piratii din Caraibe! Tu ce mai faci? P.S: Ma cert eu cu toti daca nu vor baietii
 5. Rajvi

  Am si eu o propunere! Sa spunem ca s-ar implementa ceva gen: Jucatorii sa fie spawnati in toate cele 3 orase, sau sa poata alege acest lucru. Odata ce un player de nivel 1 isi face cont, daca ar exista si Spawn LV / SF, ar fii mult mai bine. S-ar popula, jucatorii noi ar invata orasul. DACA VA PLACE IDEEA, SUSTINETI-O!
 6. Rajvi

  Bun venit!
 7. Rajvi

  Welcome.
 8. Schimbator, eu am reusit sa imi repar PC-ul si azi nu mai am probleme ! Eu merg sa mananc ceva si ne vedem in-game, pentru un rob :>!
 9. Da, cum zic toti, AM AIM . Uite, eu acum am ajuns acasa de la scoala, dupa ce am stat 30 de minute in frig sa astept autobuzul. Tu, ce faci?
 10. Schimbator, eu nu pot veni. Iau FW?
 11. Na ba certaretule, am aim, nu ? Am si tinta default. +ca nu am moduri pe GTA deloc.
 12. Nu imi poti lasa adresa completa? alexandru_d***********vp@yahoo.ro.
 13. -- Nick: [x]bAk -- Level: 24. -- [/stats] dinainte de problemă: Nu am, dar am mai multe poze, care mi-au ramas pe contul de imgur prin care pot dovedi ca e contul meu. -- [/stats] după problemă: Nu am. -- Descrierea problemei: Nu am intrat din decembrie 2013, cam in jurul acelei perioade pe cont si acum nu mai stiu ce email era setat pe acel cont, neputand sa dau account recovery. As dori sa imi fie setat un email nou. Email: homeniucrazvan@rocketmail.com. Ultimul log a fost in septembrie, pe data de 8, in 2015. Si dupa s-a bagat faza cu validarea adresei de email, iar eu cred ca nu am validat-o, deoarece nu mai jucam. Cam astea sunt toate informatiile necesare. -- Informații folositoare: http://imgur.com/a/kxf8m http://postimg.org/image/xjd71q7p5/ http://imgur.com/a/kYZmr http://imgur.com/a/WhSDM#7
 14. Rajvi

  @@RW PauL, Am incercat si eu ceva:
 15. Rajvi

  See here: 1) 2)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.