Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

b0gdy2k

Member
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by b0gdy2k

  1. • Nickname: bogdanel2000 • Nickname-uri anterioare: - • Level: 23 • Vârsta reală: 20 ani • Sexul (real): masculin • Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 • Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu • Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Stracci - rank 1, Paterno - rank 1, Police Departament - rank 2. • De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit ultima factiune Paterno deoarece doream sa intru in PD, deoarece a fost si este cea mai frumoasa factiune. 12.11.2011 00:15 (Paterno) si 05.09.2011 21:17 (Police Departament) • Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): - • Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, motivul parasirii a fost inactivitatea. Am fost plecat din tara. • Sunteți activi pe forum?: Da • Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da • Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da • Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da • De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in acest departament deoarece m-am atasat foarte mult de el din momentul primei acceptarii a mele in aceasta factiune. Aceasta factiune avand membrii maturi si seriosi. Din acest motiv daca voi fi acceptat voi petrece mult timp in aceasta factiune. • Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/866ybn2er/ • Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 6-7 h • Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu • Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da • O scurtă autocaracterizare: Intotdeauna mi-a fost greu sa ma autocaracterizez, cu toate aceastea ma consider un om plin de viata, destul de matur, serios, stiu de gluma si ma adaptez repede unor noi provocari.
  2. Nume in joc: bogdanel2000 Level: 23 Varsta(reala): 20 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : de apox. 2 ani si ceva de prin 2010 (m-am lasat o perioada lunga de timp si acum 2 luni am revenit printre voi) Factiuni precedente : PD, PATERNO, STRACCI, CUNEO, S.I Rank-ul ultimei factiuni : 2 PD Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 PD De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur voua, deoarece imi place aceasta factiune din simplul motiv de a fi asasin platit. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu rezolvarea contractelor pe diversi playerii contracost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore. Nickname-uri anterioare : Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/gpc5khaub/full/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : niciunul Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da 1 zi, pentru "deranjare event" pe nedrept dupa parerea mea. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? :
  3. -------------------------------------------------------------------------------------------- Red Faction: Armageddon, noul joc de acțiune SF pentru PC, PS3 și Xbox 360, publicat de către THQ, este acum disponibil în România prin TNT Games, divizia de gaming a RHS Company. Cu o grafică excelentă, de ultimă oră, și noi opțiuni de gameplay, jocul Red Faction: Armageddon poate fi achiziționat la prețul de 159,99 lei pentru PC și 279,99 lei pentru Sony PLAYSTATION 3 și Xbox 360. Acțiunea se petrece pe planeta Marte, la jumătate de secol de când aceasta a fost eliberată de către gruparea de rezistență Red Faction. Pacea a fost, însă, de scurtă durată. Coloniștii luptă pentru supraviețuire în minele subterane, după ce suprafața planetei roșii a devenit nelocuibilă. Darius Mason, nepotul lui Alec Mason și al lui Samanya – eroi ai revoluției marțiene, dezlănțuie din greșeală o forță întunecată și Marte este cuprinsă de Armageddon. Așezările umane sunt distruse una după cealaltă. Doar Darius și Red Faction pot salva planeta. Jucătorii trebuie să se aventureze până în centrul planetei, prin peșteri înghețate și peste râuri de lavă, pentru a lupta într-un final împotriva forței malefice care amenință totul. Red Faction: Armageddon continuă bine cunoscuta serie de jocuri și oferă noi opțiuni de gameplay și o grafică de top. Darius Mason este martorul distrugerii suprafeței planetei, însă din subteran, o forță întunecată, devastatoare, amenință însăși existența umană pe Planeta Roșie, dezlănțuind Iadul pe Marte. În Red Faction: Armageddon, protagonistul va lupta nu doar pe suprafața planetei, ci și în subteran, sub ghețari masivi și peste râuri de lavă. Darius va dezlănțui puterea distructivă incredibilă oferită de engine-ului Geo-Mod 2.0. și va reconstrui baricadele distruse ale coloniștilor, cu ajutorul Nano Forge. TRAILER:
  4. Pana acum ti-a mers si in spate? Daca nu, pe langa posibilitatea care a zis-o lex, mai exista si posibilitatea ca sa nu iti fie legate pe placa de baza.
  5. * Nick: BoGdAnEl2000 * Varsta reala: 18 * Level: 21 * ScreenShot /stats: http://uploadimage.ro/images/88078970999243779204.png * Factiuni anterioare: SI, F/P, CUNEO, STRACCI, PD * Skill'uri la joburi secundare: Detective 5 * De ce doresti sa intri in National Guard?: Doresc sa intru in National Guard pentru ca este o factiune frumoasa, o putere mare pentru acest stat si pentru a aparara patria de cei ce nu respecta legea. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da *Nickname-uri anterioare: - * Alte precizari?: Have a nice day.
  6. Nume in joc: bogdanel2000 Level: 21 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : ~ 1 an Factiuni precedente : F/P , SI, CUNEO, STRACCI, PD. Rank-ul ultimei factiuni : 3 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut probleme de sanatate.. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 SI De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este ce-a mai frumoasa factiune, cu membrii seriosi si de treaba. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da . Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da . Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu . Ai mai fost membru Hitman : Nu . Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : ~ intre 3-7 h Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da . Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/88078970999243779204.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : O zi buna.
  7. Nume in joc: BoGdAnEl2000 Level: 19 Varsta(reala): 18 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : ~1 An Factiuni precedente : School Instructor, F/P , Paterno , Cuneo , Stracci , Police Departament Rank-ul ultimei factiuni : 3 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiune deoarece am vrut sa incerc si altceva Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Stracci De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte frumoasa , cu membri de treaba si doresc sa imi fac prieteni noi. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasin platit. Rezolva contracte puse de cetatentii pe alti cetateti pe care acestia i-au suparat. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : ~6-7-8 depinde Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/60638267829078227824.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : - Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : -
  8. Cu mine a avut problema ca i-am luat carnetul mai demult , cand eram in PD , pentru circulatie pe contrasens si nesimtire. Daca sti sa vorbesti frumos eu nu am nimic cu tine , daca tot tu gresesti si tot tu te dai cine esti tu te sanctionez, "nu sti niciodata cum si pe ce parte calca roata" . Nu este nici o problema ca am intrat pe Black List, se mai intampla , cui trebuie sa platesc sa fiu scos ?
  9. Ar trebui sa-ti mai ceri inca o scuza ca ai mintit , doar pentru a-l favoriza pe ChristianO, sa-ti spun ce s-a si intamplat, e adevarat ca alex tragea in christioano pentru ca i-a furat masina , iar tu ai tras in aman2 si in mine si in el, ( ai facut DM aiurea, ar trebui ca noi tie sa iti face post), ai tras , ne-ai facut pana la motor , dar in nici un caz nu ne-ai omorat. Deci cam nu prea rimeaza cuvintele tale.. EDIT: Si inca ceva , nu mai posta aiurea asteapta decizia lui Woozie , sau un superior care se ocupa de acest subforum, Bafta!
  10. 1."Masina lui [F4L]Blade era la el m-am dus si am luat-o, iar ei vin si ma omoara." (era mai bine "iar el vine si ma omoara") Eu ce ti-am facut ca nu inteleg ? Nu am voie sa ma plimb cu motoru sau ? Alex mi-a spus sa il duc la tine , l-am dus si gata ! 2.De ce i-ai luat masina, daca el a luat-o primul, el nu s-ar plimba cu ea numai tu?
  11. Daca vrei sa uploadezi poza direct pe site b-z : vezi sa respecte dimensiunea , sa nu depaseasca 1mb, si sa fie fisier compatibil.
  12. * Nick: BoGdAnEl2000 * Varsta reala: 18 * Level: 15+ * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/25794550333126685941.png * Factiuni anterioare: Medics, School Instructor, Cuneo, Stracci * Skill'uri la joburi secundare: Detective 5 * De ce doresti sa intri in National Guard?: Vreau in aceasta factiune deoarece imi place, si membrii ei sunt oameni de treaba si respectati. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da * Alte precizari?: ---
  13. Nick: bOgDaNeL2000 Varsta reala: 18 Level: 15 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/01768532377732483550.png Factiuni anterioare: Medics, School INstructor, Cuneo, Stracci Skill'uri la joburi secundare: Skill 5 Detective De ce doresti sa intri in National Guard?: Imi doresc un job stabil si vreau sa ii prind pe cei ce incalca legea. Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da Alte precizari?: -
  14. ★ Nume in joc: boGDaNeL2000 ★ Level: 15 ★ Varsta(reala): 18 ★ De cat timp jucati pe server: de ~ 5 luni ★ Factiuni precedente: Medics/Fireman, School Instructor, Paterno, Cuneo, Stracci ★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisionare ★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place mult aceasta factiune, iar fiind un Hitman esti si un om respectat. ★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: aprox ~ 6-7-8 ore *depinde ★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omori pentru bani. "Asasin platit" ★ Nickname-uri anterioare: - ★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da ★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da ★ Motto-ul personal: "Daca viata iti intoarce spatele .. prinde`o de fund." ★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/55180435095550021447.jpg ★ Cate warn'uri ai in joc? : - (nu am) ★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut in LS unde am copilarit alaturi de niste prieteni cu care am inceput si samp, putem sa spunem ca eram printre cea mai rea gasca din LS, politia ne alerga toata ziua, acum fiecare ne-am despartit, si am decis sa ne alegem ce ne place, de accea eu am ales sa aplic la Hitman, pentru ca de cand eram in cartier cu baietii faceam multe crime, iar asta mi-a intrat in sange cu adevarat, iar acum sunt unul dintre cei care mi-a spus mama sa ma feresc. Acum ca am trecut si eu pragul de level 15 sper sa duc o viata frumoasa, asa cum mi-o imaginez eu , toata ziua fiind manjit cu sange.
  15. Numele tau: bogdanel2000 Rank: 2 Numele celui reclamat: $$$vyrus$$$myhay O scurta descriere: Eram la GSLS, am mers sa ne cumparam cv arme si iese virus, si se apuca sa trage in noi. Dovada: http://www.img.b-zone.ro/images/26838805228092113048.png Martori: [Ro]Swat, Dragutza_Andra, HofyMan Altele: - nimic, mai am multe de spus despre el, dar nu am dovezi asa ca poate altadata.
  16. •Nick-ul tau: bogdanel2000 •Level: 11 •Reclam pe: mbit •Deoarece: (o descriere a situatiei): Am luat o masina (Buffalo) care o spawneaza langa HQ sa fie a mea si am adus-o sus in parcare, si vine mbit si imi fura masina. Mi-a furat-o de 2 ori, chiar este enervant deja. •Dovezi/Martori: Jucarie
  17. Da, am platit si eu cateva masini iar Marwin venea si le exploda.
  18. Daca voi va credeti asa corecti, il astept si pe al 3 warn. Voi ce credeti ca daca sunteti in mafie sunteti mai tari ca oricine. Va inselati amarnic !! Cu respect bogdanel2000 !<'> --> Apropo, ca sa lamuresc si aia cu geroge_catalin, frate ca sa intelegi si tu era fratemio la pc are 8 ani, tre sa`l intelegi si pe el. Oricum astept sa ma cautati! Bafta
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.