Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

zully

Member
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About zully

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 02/02/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Romania
 • Hobbies
  To be or not to be a..... N@b !

Previous Fields

 • Real name
  Ionut
 1. Raport de activitate, numarul 1, intocmit de Professional Staff ZullY. Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: - Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 11 Punctaj pentru iteme confiscate(arme, droguri): - Punctaj pentru criminali arestati: 69 Punctaj pentru operatiuni namecover: - Playeri level 1-5 ajutati: 2 Punctaj TOTAL: 82
 2. zully

  mai stergeti de la mesaje de la PM, ca sa vorbim
 3. Numele produsului: Cont de League of Legends Model: - Starea produsului: Destul de bun. Detalii despre produs: Are level 30, rune full AP si AD, 26 de campioni, am doar un skin la Nasus ( Pharaon). Si cateva iconite. Bronze I. Preţ: Undeva pe la 15E pe clienti. Pret negociabil. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Euro pe clienti. Contact: PM sau Reply Imagini: Click! Alte precizări: Este din sezonul trecut, am fost in Silver III, are rama smechera.
 4. Nick: ZullY Rank: 1 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: [RTS]FuNN. Anuntul dat: ''Restaurantul Cluckin' Bell, din zona Market a orasului Los Santos, te asteapta cu o mancare gustoasa la un pret scazut.'' Durata in care am dat anunturile: 20.02.2014-23.02.2014 Dovada evidentei: Click ! Dovada platii: Click ! Dovada ON/OFF: Click ! Alte precizari: Sper sa fie bine.
 5. Nick: ZullY Rank: 1 Vechime: In jur 5-6 zile. Ma invoiesc la: Targul de azi. Data evenimentului de la care ma invoiesc: 22.02.2014. Motiv: Sunt plecat din oras. Alte precizari: Sincer chiar nu pot sa ajung, sper sa ma intelegi.
 6. Nume în joc: [LcN]ZullY Nume/conturi anterioare: Nu am avut. Level-ul caracterului din joc: 25+ Poza cu [/stats] şi [/skill 7]: Click ! De cât timp jucaţi pe B-Zone?: De vreo 6-7 luni. Intervalul de timp în care joci: Dupa ce vin de la liceu, asta insemnand intre orele 13:00 si 22:00. Câte ore acorzi jocului pe zi? (fără [/sleep]): In jur de 5-6 ore. Facţiuni anterioare şi rank-ul deţinut în acestea: Paramedics (Rank 2), Southern Pimps (Rank 1) si de doua ori LS Taxi (Rank 1 prima data, iar a doua oara Rank 2). De ce ai părăsit facţiunea anterioară? (link demisie/motiv demitere): Deoarece am vrut sa incerc alta factiune. (Click !) Cel mai mare rank deţinut într-o facţiune: Rank 2 in Paramedics si LS Taxi. Ai mai făcut parte din Tow Truck Company? (dacă da, specificaţi motivul pentru care aţi ieşit/aţi fost demişi): Nu. Eşti de acord cu faptul că dacă vei demisiona după mai puţin de 2 săptămâni vei fii demis cu 60/60 FP?: Da. Ai fost sancţionat vreodată?(ban, warn, jail, mute); De ce? Nu. Eşti pe blacklist-ul vreunei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu. Eşti de acord să achiţi suma cerută de facţiunea respectivă în maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?: Da, dar nu este cazul. De ce vrei sa intri în Tow Truck Company şi cu ce crezi că se ocupă această facţiune? (minim 30 de cuvinte): Aceasta factiune se ocupa cu tractarea masinilor parcate neregulamentar, membri acestei factiunii acordand /repair si /refill contra cost. Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece imi place cu ce se ocupa, iar in opinia mea este una dintre cele mai active factiuni pasnice. Ai capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical? Da. Eşti conştient că Tow Truck Company este o facţiune serioasă şi glumele de prost gust nu-şi au locul aici? Da. Eşti capabil să lucrezi în echipă? Da. Cunoşti regulamentul serverului? Da. Cunosţi regulile facţiunii? Da. Îţi vei respecta atât colegii de rank 1 cât şi liderul? (în caz contrar vei fi demis): Da. Alte precizări: Numai bine.
 7. zully

  Nume: [LcN]ZullY Level: 25+ Factiune: Los Santos Taxi Alte precizari: -
 8. Nickname:[LcN]ZullY Rank: 2 Numar comenzi reusite: 42 Numar teste date: - Poze: Click !
 9. Nickname: [LcN]ZullY Rank: 2 Numar comenzi reusite: 40 Numar teste date: - Poze: Click !
 10. zully

  @ReaL xDx, Sa-mi spui daca vrei sa-ti modific ceva. Click ! (Imi cer scuze ca nu am pus imaginea sa se vada direct da forumul nu ma lasa sa fac asta, nu stiu dece.)
 11. Nickname: [LcN]ZullY Rank: 2 Numar comenzi reusite: 42 Numar teste date: - Poze: Click !
 12. zully

  Nu m-am chinuit cine stie ce dar sper sa va placa. Astept pm pentru pareri . Click !
 13. zully

  Oare cine va invinge ? Asta da bataie cu masini http://imgur.com/cPYti6j
 14. Nickname: ZullY Rank: 2 Numar comenzi reusite: 41 Numar teste date: - Poze: Click !
 15. zully

  Calaretul fara cap (chiar daca eram pe bicicleta ) [ aratam cel mai bine dintre toti care erau pe acolo ] http://imgur.com/XCdmRvO
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.