Jump to content

Socker Corleone

Member
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

About Socker Corleone

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 02/10/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  ☀ Să-mi asigur viitorul ✞

Contact Methods

 • Skype
  socker.vizz

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 1. Socker Corleone

  Nick: Socker. Level: 40 Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 1-2 saptamani. De ce doresti sa pleci din gang?: Nu am timp, poate dupa academie. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da. Alte precizari?: Myair ,,Nicaieri nu va fii ca in Corleone''.
 2. Socker Corleone

  Nick : Socker. Rank: 1 Motivul absentei : Sunt la un party de nerefuzat. Data war-urilor: 29.04.2014 Alte precizari?: Nu-s beat. Numarul total de invoiri: 0
 3. mai sterge din pm-uri.

 4. Back to RPG 1 pentru o perioada, oare unde sa ma duc?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Ted SEF
  3. Magnum96

   Magnum96

   +1 Shooter :))

   PS: bine ai revenit

  4. Shooter

   Shooter

   Aplica repede pana nu inchide Magnum aplicatiile.

 5. Esti la Academia de Politie din Bucuresti ?

 6. Socker Corleone

  Nume in joc: Socker. Rank: 1 Contractul ales: http://imgur.com/BJQfsX6 Descriere: Tango down ! E asa departe, ca nu sa incarcat nici textura de la masina.
 7. Socker Corleone

  Welcome
 8. Socker Corleone

  Salut eu sunt noul vostru coleg pentru ca afara ploua si nu ninge in casa. Ma bucur ca am intrat in aceasta factiune, sloganul nostru spune ,,When you kill for money, there are no rules''. Deci pot sa incalc regulamentul si daca vrea cineva sa ma sanctioneze o sa-i spun: When you kill for money, there are no rules.
 9. Edit about me.

  1. Show previous comments  2 more
  2. Magnum96

   Magnum96

   1. Ma cheama Magnum

   2. PauL. nu a luat ban, a renuntat la lider

   :)) oricum, e frumos, felicitari!

  3. Socker Corleone

   Socker Corleone

   Ah..nu mai stiu..eu am scris acest about me dupa mult timp..si te-am prins putin in stracci perioada de rank 1, PauL a fost banat pentru aim si a pierdut lideru GSB. Eu asa tin minte.

  4. Socker Corleone
 10. Socker Corleone

  Nume in joc: Socker. Level: 39 Varsta (Reala): 20 Sex (Masculin / Feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani. Factiuni precedente : Cuneo Family, Corleone Family, Cuneo Family, Stracci Family, San Fierro Police Departament, El Loco Cartel, Tsar Bratva, Verdant Family. Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Verdant Family - rank 3 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am simtit bine cu noii membri si noua conducere. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Stracci family/verdant family - rank 3. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incerc ceva nou. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinare unor playeri in schimb-ul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5. Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : Cont anterior Rafaell. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i39.tinypic.com/21l72pz.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Welcome Socker.
 11. Asta a fost..alta generatie corleone ..din nou distrusa de un lider.

  1. kodzor27

   kodzor27

   nici nu se compara

  2. Socker Corleone

   Socker Corleone

   Ba este o asemanare, in crl a fost wipe si nu avea logica ca avea aproximativ cea mai buna echipa de pe server, deci un lider a distrus mafia prin wipe. Si in verdant a fost ceva de genu.

  3. kodzor27

   kodzor27

   ma refer ca nu se compara verdantu niciodata cu ce a fost corleone :)

 12. Asta a fost..alta generatie corleone ..din nou distrusa de un lider.

 13. Socker Corleone

  Au fost clipe frumoase. Ati bagat numai nabi de level 10-12 care trebuie sa le explici unde sa stea pe turf. Sunt singurul cu Darius care mai face plus la war in factiunea asta. Nu se rezuma totul la turfs, nu de asta plec. Palete toti.. **Sa va uitati la imagini/amintiri o sa las acolo un album cu cateva amintiri. O sa revin in mafia italiana dupa ce se aranjeaza lucrurile daca nu cumva plec la academie pana atunci, bafta.
 14. Socker Corleone

  Nick: Socker. Level: 39 Rank: 3 Vechime: Destula De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ca sa plece toata echipa. Asta nu e ,,familia din care faceam parte,, Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: - Alte precizari?: Felicitari, ati distrus o familie la fel ca in corleone.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.