Jump to content

Se7en Up

Member
  • Posts

    1136
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Se7en Up

  1. Pai ce sa fac si eu. Sunt mos, de aici si porecla candva cand eram lider Fire & Medic Department.
  2. Salutare, colegi! Postez si eu oficial de pe contul meu prafuit si demult uitat. Noapte buna!
  3. Nick: Se7en_Up Rank: 5 Data: 23.07.2016 Am dat test cu membrul: SyCeR Desfasurare: 3/3 - Respins Alte precizari: Slab rau, dovezile isi spun cuvantul.
  4. Nick: Se7en_Up Rank: 5 Data: 23.07.2016 Am dat test cu membrul: lagoona370 Desfasurare: 0/3 Admis Alte precizari: Welcome!
  5. Nick:Se7en_Up Rank: 4 Data:10:03:2016 Am dat test cu membrul: PiNg1 Desfasurare:2/3 Alte precizari: ADMIS.
  6. Nick:Se7en_Up Rank: 4 Data:10:03:2016 Am dat test cu membrul: Streakz Desfasurare:2/3 Alte precizari: ADMIS.
  7. Nick:Se7en_Up Rank: 4 Data:10:03:2016 Am dat test cu membrul: SeaKing Desfasurare:1.5/3 Alte precizari: ADMIS.
  8. Nick:Se7en_Up Rank: 4 Data:09:03:2016 Am dat test cu membrul: jackoftw96 Desfasurare:0/3 Alte precizari: ADMIS.
  9. Ce ai ma? Dc pleci in pana mea ai rank 5 ...nu te inteleg! faci cum crezi ..
  10. Passion for life.

  11. Nick: Se7en_Up Rank: 3 Propunere: Propun ca vechiul centru de vehicule Paramedics din L.S., mai exact cel de langa Skate Park, sa poata deveni o zona activa de unde poti da /fvs si sa spwanezi un vehicul. Alte precizari: Tin sa mentionez ca numarul de vehicule sa ramana acelasi, doar sa se poata da /fvs si singurul vehicul care sa nu poata fi spawnat, in acest loc, sa fie Raindance. Cu scopul acestui mare upgrade s-ar usura timpul pe care oricare alt membru l-ar pierde mergand pana in L.V. la H.Q. pentru ca sa recunoastem mai mult de 70 chiar 80% din playeri au case si rent in L.S. Multumesc pentru atentie!
  12. Nick: Se7en_Up Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Un giff. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Doresc ca gif-ul sa contina acea mana care tine in mana un creion si sa scrie textul: ,,A crea este mare placere, a reusi este marele triumf.'' Text: Tipul de scris as dori sa fie Edwardian Script ITC Dimensiuni: Nu doresc sa gresesc in legatura cu dimensiunile asa ca las in grija voastra asa ceva, voi stiti mai bine. Alte precizari: Multumesc pentru atentie!
  13. Nick: Se7en_Up Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Un giff. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Doresc ca gif-ul sa contina acea mana care tine in mana un creion si sa scrie textul: ,,A crea este mare placere, a reusi este marele triumf.'' Text: Tipul de scris as dori sa fie Edwardian Script ITC Dimensiuni: Nu doresc sa gresesc in legatura cu dimensiunile asa ca las in grija voastra asa ceva, voi stiti mai bine. Alte precizari: Multumesc pentru atentie!
  14. @@Tovarasa BeeTee, Ai dreptate si iti sustin afirmatia. Mult succes tuturor pe RPG3!
  15. In primu rand am sa incep prin a-mi cere scuze pentru deranj. Stiu ca locu' meu nu mai este aici, dar am de facut o mica precizare. @, stim amandoi cum a decurs prietenia dintre noi doi, cu bune cu rele, ramai un prieten, fie el si virtual. Maine in jurul orei 11:15/11:30 sa fii pe joc si sa ma contactezi pe skype. Chiar daca intre noi au aparut mici discrepante, totusi ai ramas un prieten loial. Si afirmatie de la acel live in urma cu cateva zile, am sa vreau sa cred ca l-ai dat la repezeala si ca de fapt poate mai trebuia sa adaugi si acel sublider in Paramedici. Si @, poate ma crezi nebun, dar acel gest, reprezinta sentimentul reciproc pe care il aveam si eu atunci cand cineva intra in factiune doar pentru a se afla acolo. Mult succes cu lideru! Scuze inca odata pentru post, daca doriti sa d-ati report, este la libera alegere a fiecaruia, dar am vrut sa transmit un mesaj unor prieteni. Al vostru fost membru si prieten Se7en. Salut!
  16. Baietii eu unu v-am lasat! Ma duc la strand. Ciao!!! Ne vedem diseara.
  17. Poftiti! Ca sa mai ziceti voi ca eu latru degeaba si ca dc nu iau sublider, poftim daia.
  18. Mandatul nu se mai tine. Asta pentru ca dragul nostru lider stie ce este mai bine pentru factiune. Salut!
  19. @,Neata boss! Eu ma duc la legislatie asa ca ne auzim mai dupa amiaza. Ciao!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.