Jump to content

Adrianew1

Member
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara
  • Hobbies
    Aim
    Renko
    S0beit
    No-recoil
    Aimbot

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Adrian.
  • RPG Nickname
    -

Adrianew1's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

5

Reputation

  1. Nick:Adrianew. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Nu am. Tema (In caz ca nu exista o imagine):C.Ronaldo. Text:Adrianew. Dimensiuni:Stiti voi. Alte precizari:Dau plus 10 la profile la toti.
  2. Nick:Adrianew. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Nu am. Tema (In caz ca nu exista o imagine):C.Ronaldo. Text:Adrianew. Dimensiuni:Stiti voi. Alte precizari:Dau plus 10 la profile la toti.
  3. Nick:.AndreeaDeea. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Nu am. Tema (In caz ca nu exista o imagine):Fata cu semnul de "SuperMan"(S) pe tricou. Text:Andreea si sub B-ZONE.RO Dimensiuni:Stiti voi Alte precizari:Bafta!
  4. Nick:.AndreeaDeea. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Nu am. Tema (In caz ca nu exista o imagine):Fata cu semnul de "SuperMan"(S) pe tricou. Text:Andreea si sub B-ZONE.RO Dimensiuni:Stiti voi Alte precizari:Bafta!
  5. Nick:.AndreeaDeea. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Fete Text:Andreea si sub sa scrie "Girl Sexy". Dimensiuni:Stiti voi. Alte precizari:Ceawles.
  6. Nume: .AndreeaDeea. #Nivel: 11 #Factiune: 69 PMB #Raspuns: Emperor #Alte precizari: Frumos.
  7. Nick:.AndreeaDeea. Rank:1 Motivul absentei:Plec in oras. Data war-urilor:30/08/2015 Numarul total de invoiri: 1
  8. Nick:.AndreeaDeea. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Fete Text: Andreea B-ZONE.RO. Sus sa scrie Andreea si sub B-ZONE.RO Dimensiuni:Stiti voi. Alte precizari:Multam.
  9. Nickname:.AndreeaDeea. Level-ul detinut:9 parca. Factiunea din care faci parte:Civila Voi respecta regulile prezentate mai jos?:Da Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?:Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da RPG Bar (bara mica): Alte precizari:Ceau
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.