Jump to content

A u r a s

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  3929
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

A u r a s last won the day on September 15 2018

A u r a s had the most liked content!

Community Reputation

677 Fantastic

About A u r a s

 • Rank
  Staff Manager RPG2
 • Birthday 06/08/2000

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Skype
  Privat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila
 • Hobbies
  RPG2.B-Zone.Ro

Previous Fields

 • Real name
  Auras
 • RPG2 Nickname
  Auras.

Recent Profile Visitors

14684 profile views
 1. Draga Auras, nici n-ai asteptat sa incarc dovada ca ai zis ca sanctiunea ramane data de Toriino 

   

 2. Zic să mai ieși din casă.

  1. A u r a s

   A u r a s

   Ai 5 ani si o speranta sa ai voie sa pleci din fata scarii.

  2. S e b i
 3. Salut Auras, am si eu un cont MenTh0l.URSUS pe de rpg4 care e pe 2 acum, vreau sa ma reapuc de samp, si nu mai stiu emailul sa dau resetare la parola, poti sa imi spui si mie ce email am pe cont te rog?

 4. Salut. Am si eu o problema . Mi-a fost contul spart de cineva. Am verificat si banii au fost transferati la Mr.Tort. Eu acum ce fac? am avut si un infernus si un turismo de la maraton. Am ramas pe dinafara si de 7kk si de infernus si de gold. poze cu tot https://imgur.com/a/NTF6YJ7. Noroc ca am emailul valid si am dat resetare parola.

  1. A u r a s

   A u r a s

   Nu suntem responsabili de bunurile pierdute.

 5. Salut! As vrea sa te rog ceva, am facut lost your accontu pe contu GoteN. dar contu asta are alt nume, pentru ca este schimbat de spargator in Jeydon. Nu am termin sa scriu tot la lost your account si cand am pus o poza o pun fara imgur si m-a dat pe o pagina cand sa dau inapoi, numai puteam sa contiuni ce aveam de continuat.

  Daca ai vrea sa imi mai dai o sansa sa recuperez contu cu intrebarile alea.

   

   

  Va doresc o zi buna in continuare.

 6. am o problema imi uitai pin-ul pe sv si nu il pot recupera am emailul blocat..

  ma potii ajuta?

  nick: Raul_Fero

 7. Te uiti pls la mesaj

  1. nWo Mushroom

   nWo Mushroom

   Sal e ocupat cu bac, 

   Sal e ocupat cu bac, 

 8. Salut, vad ca ai mesajele inchise, esti de acord sa-ti iau un interviu?

  1. A u r a s

   A u r a s

   Esti din echipa care face interviuri?

  2. Rolland BGH

   Rolland BGH

   Da, aștept pm de la tine

 9. Salut Auras as avea si eu un pm de facut in legatura cu furarea unui cont , am avut un cont de rpg2 si am luat o pauza de samp azi am vrut sa vad ce mai este pe samp si cand sa intru pe cont am vazut ca avea schimbat email si parola , eu am poze cu care as putea dovedi ca contul este al meu plus de asta daca te uiti la adresele de email bagate pe acel cont o vei gasi pe a mea ca fiind prima facuta pe cont, [email protected] si am si martori care pot spune ca acel cont a fost al meu sniquit , numele contului este McClane are lvl 24 , daca as putea sa ma ajuti sa-l iau inapoi ti-as fi recunoscator ! Mersi pentru timpul acordat ! Astept raspunsul ! 

 10. Salut,am facut un ACC recovery ,numele contului 'Roland_damn' e inactiv din 2017 din nov sau dec cand am avut ultimul log... am scris tot ce stiam despre cont ,si am primit 17% si declined ?!!?!?!?! serios... astept un raspuns pe [email protected] PS:nu mi stiu parola,si ti am scris in pv inca mesaju asta

 11. Buna seara Auras, am facut si eu un  Recovery la contu ScorporeKIA ca nu mai am acces la cont de pe data de 01.11.2018 am facu dar nu am primit nici un raspuns poate te poti uita tu la Recovery cont acolo am lasa dovezi tot ce trebuie sa demostrez ca e contu meu sau te poti uita si la IP-uri ca nu e al meu IP care se conecteaza si sa ma zic ceva mia fost sparta si adresa de E-mail doar de acolo a putu da recover la parola si la pin ca alt fel nu puteau sa intre pe cont ca mia schimbat parola de la E-mail si nu mia pot sa intru nici pe E-Mail nici pe contu meu de samp daca mai e nevoie de dovezi mai dau ca mai am dovezi. Si scuze ca te bat la cat ca nu imi place sa fie furata munca mea nu joc de mult samp dar na am stat ore sa fac si level si zile perdute ca sa imi fure alti contu spune tu ca nu e frumos unu lucra pentru ceva si vine altu sa-l ia au trecut 8 zile de cand am facut dar nu am primit nici un raspuns de la nimeni.

  1. A u r a s

   A u r a s

   Ai primit raspuns.

  2. danut421

   danut421

   Nu am primit nimic Adresa te-o dau in PM poate nu ai trimis pe adresa corecta

   dresa incepe danut_******@yahoo.ro?

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.