Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

dEww

Member
  • Posts

    1172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dEww

  1. Imi pare rau baieti, dar astazi a trebuit sa va parasesc. Timpul nu imi permite sa joc simultan pe 2 servere. Ati fost cea mai buna factiune, sper sa ne auzim cu bine. Va pup!
  2. 20/03/2016 lider Paramedics RPG4, multumesc Marik!

  3. @@CriNtuS, cmf noob, maine jucam un cs ? V-ati facut temele pe saptamana asta, dragi membrii?
  4. Nici eu nu l-am facut, eu nu imi faceam raportul dar sa fac quest.
  5. Bn si eu, chill maine, am ore grele si nu prea le fac, au astia de a 11-a si a 12-a simulari. Hai nb pwp baeti.
  6. Imi pare rau ca sunt mai inactiv zilele astea, a avut loc un incident la centrala Telekom, nu stiu sigur, si merge in ultimul hal. 5 minute de joc si desync ... Ce mai faceti?
  7. » Nick:Dew » Rank: 6 (Under Boss) » Data:27.02.2016 » Am dat test cu: Kryus. » Rezultat (x/3):3/3 » Rezultat final: Respins
  8. » Nick:Dew » Rank: 4 (Supervisor) » Data:27.02.2016 » Am dat test cu: ThePersan » Rezultat (x/3):3/3 » Rezultat final: Respins
  9. Ce mi-ai dat tu, asta am facut si eu, in registru. De fapt a fost facut automat. Sa trec de la o placa 128 bit 256 mb la o placa 128 bit 2gb, ddr2 la ddr3, nu poti spune ca nu e nimic. Pentru ce am eu e destul. Prima oara am instalat driverul cu drive booster, si a luat penultimul aparut. Dupa care am instalat ultimul driver, la fel, problema persista. Am incercat si cu driverul de pe cd, exact aceeasi chestie. Acum am windows 8.1, tot aceeasi eroare. Stai calm, nu sunt atat de prost sa-mi ard componentele. Am avut sursa de 300 si am pus una de 350, dar tot fara rezultate. Vreau ceva nou, daca stie cineva si ma poate ajuta ar fi de mare folos ...
  10. Astept si alte pareri. Am citit cam toate forumurile, multi zic ca e de la driver, altii de la windows, altii de la sursa, de la placa, sunt multe chestii. Sper sa ma ajute cineva.
  11. Nume:Florin, nickname dew. Ce problema ai?:Eroare in jocuri "display driver nvidia 730 gt stopped and has recovered" O scurta descriere a situatiei:Pai aveam windows pe 32 bit si o placa nivida 8600 gt, am facut un "upgrade", la nvidia 730 gt de la gigabyte. Cum am montat placa am trecut direct la instalarea unui nou windows deoarece nu aveam chef sa deszinstalez vechiul driver si oricum aveam windows pe 32 bit si nu imi citea toti ramii. Am pus windows 7 pe 64 bit si am instalat ultimul driver al placii video. Nu am intampinat probleme in windows, ma pot uita si pe youtube fara probleme. Cand intru in jocuri (am incercat cs go si samp) imi sta 20 secunde dupa care se face ecranul negru si apare eroarea de mai sus. Imaginea isi revine timp de 1 secunde si apare iar, si se tot repeta pana cand se stinge pc-ul. Screenshot: Am lasat o poza mai jos. E de pe net poza, dar asta e eroarea. Alte precizari:Am incercat mai multe chestii. Am incercat sa modific Tdrdelay sau ceva de genu' in registru, am incercat sa schimb actuala sursa [300w] cu una de 350w si inca am eroarea, desi la minimum req scrie clar 300w. Am pus si driverul de pe cd, si ultimul, si am mai incercat cateva versiuni. Sa incerc sa schimb windows-ul e ultima solutie ramasa. Am facut si setarea din nvidia control panel care iti limiteaza puterea data de placa de baza, am facut-o si pe cea din power settings. Mai tarziu urmeaza sa ma duc la cineva s-o incerc pe o sursa mai mare, pana atunci, aveti alte rezolvari? Oare daca trec pe 8.1 64 bit va merge? Oricum o sa incerc asta, acum se descarca iso-ul, il pun pe usb si incerc. Astept si alte pareri!
  12. Poti si fara, dar mai greu. Deja s-a luat 24/7 de la gara si casa de pe plaja LS cu garaj de yuri, mai e si mazoku ala cu 800 referali, e totusi prea exagerat.
  13. Mi-am terminat si eu raportul, ma bag la scris, salut, bafta!
  14. Azi nu prea am intrat, a venit un var pe la mine si am rupt lol-ul toata ziua. Nici timp pentru spam nu am putut sa-mi fac.
  15. Buna ziua, TTC. Lipseste cineva? Sa facem prezenta. Spam, prezent?
  16. Salut eu sunt un spam si imi place sa fiu facut. Voi cine sunteti si ce faceti?
  17. Acel moment cand ii dai unui copil contul tau de steam sa joace 4 fun casual si te duce din gold nova 1 in silver 1, pe deasupra iti mai vinde si armele ). Joaca cineva cs go?
  18. Eu ma duc la somn, mai am maine niste teste si scap. Ne vedem cand ajung acasa. N-am mai dat un rob din prima saptamana de scoala, ce simetric, urmatorul il dau in ultima.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.