Jump to content

Liqueur

Member
  • Posts

    1004
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liqueur

  1. Ce mai faci nab? :))

    1. Show previous comments  5 more
    2. F4L Andrei

      F4L Andrei

      Am examen maine, o iau razna... Am venit la Arad ba <3

    3. South Vladyyyyy

      South Vladyyyyy

      Valeu!Succes cu examenul, daca vrei vin sa-ti fac galerie :))

    4. F4L Andrei
  2. Nick: Liq Level: 40. Factiune: -. Ce doresti sa le spui: Să fii legendă înseamnă muncă multă, nu abia ai primit funcția și deja ești "legendă". Poate vei face o treaba buna, mai pe urma ar trebui sa fii trecut pe lista daca vei merita.
  3. Krii ăsta e un copil să mor eu. Aseară făcea DM pe mine și se mai plânge că l-a ucis din greșeală că a crezut că e robber? ĂSTA E B-ZONE DIN ZIUA DE AZI.
  4. Raport de activitate, numărul 1, întocmit de Professional Staff Liq Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0. Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 52 - http://imgur.com/a/mjAHx. Punctaj pentru criminali arestati: 32 - http://imgur.com/a/Bd9ut. Punctaj pentru operatiuni namecover: 0. Playeri level 1-5 ajutati: 0. Punctaj TOTAL: 84 de puncte.
  5. Raport de activitate, numărul 1, întocmit de Professional Staff Liq Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0. Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 63 - http://imgur.com/a/TrQQa. Punctaj pentru criminali arestati: 21 - http://imgur.com/a/1ey2e. Punctaj pentru operatiuni namecover: 0. Playeri level 1-5 ajutati: 0. Punctaj TOTAL: 84 de puncte.
  6. Votez PRO. Nu sunt mafiot dar îi înțeleg că vor și ei să țină un war normal, fără civili, poliție, etc. Sunt polițist și de fiecare dată când intervenim la war-uri, ei încep să se enerveze. Înainte erau war-uri normale așa că ar fi bine să fie și acum!
  7. Succes Mikeyoto și Fredo.! Bine că am reușit măcar să ne distrăm un pic noaptea trecută împreună .
  8. Bună ziua! Săptămâna asta n-am fost deloc la liceu și nici mâine nu merg , ne vedem în joc mai târziu.
  9. Salut colegi. Eu plec la curățenie generală în apartamentul unde voi locui, baftă la antrenament! Ne vedem mai târziu.
  10. Raport de activitate, numărul 1, întocmit de Professional Staff Liq Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0. Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 60 - http://imgur.com/a/u9T2n. Punctaj pentru criminali arestati: 36 - http://imgur.com/a/OaWip. Punctaj pentru operatiuni namecover: 0. Playeri level 1-5 ajutati: 0. Punctaj TOTAL: 96 de puncte.
  11. Haha, am fost cică "la vaccină" și am primit certificat pentru eliberare de la școală, norocos . Intru în joc, ne auzim acolo!
  12. Bună dimineața. Eu merg la medic să fac vaccina , ne vedem în joc mai târziu. Baftă!
  13. Vă doresc un Paște frumos tuturor! Să aveți parte de multă bucurie!
  14. Acel jucător cu Infernus doar a ocolit un obstacol (pe cel cu Bobcat care ocupa banda). Eu zic că n-ai pentru ce să-i confiști carnetul.
  15. Bună searaa, azi e vineri uraa ne vedem în joc în scurt timp .
  16. Bună seara, am venit de la liceu, ne auzim în joc .
  17. Sunt mai timid în felul meu și uneori am emoții când e vreun profesor mai șmecher.
  18. La matematică , mi se pare cea mai utilă materie dintre toate care chiar îmi va trebui în viață, poate nu totul ce se predă dar majoritatea lucrurilor da.
  19. Este un pic prea strălucitoare, în rest este frumoasă.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.