Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Frankenstein

Member
 • Content Count

  1891
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

147 Extraordinary

About Frankenstein

 • Rank
  My family is my life
 • Birthday 12/04/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  F.Stein

Recent Profile Visitors

10098 profile views
 1. Frankenstein

  Si mie mi lene sa l citesc, cred ca ma apuc azi ??
 2. Nick: F.Stein Rank: 2 Gradul detinut: Private Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 02,04,2017 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: preventiv Alte precizări:
 3. Nick: F.Stein Rank: 2 Gradul detinut: Private Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 26.03.2017 Numar invoiri(x/y): 2/2 Motivul: S-ar putea sa fiu plecat. Alte precizări:
 4. Nick: F.Stein Rank: 1 Gradul detinut: Private Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 05.03.2017 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: gratar Alte precizări:
 5. Frankenstein

  Welcome!
 6. Frankenstein

  Nick-ul tau: Frankenstein Server: RPG1 Descrierea bugului: Afiseaza in chat c-am intrat, respectiv iesit de pe turf. Desi nu sunt in vreun gang. Screenshot(s): http://imgur.com/a/u4gAY
 7. Congrats my nab <3

  1. Termi ToV

   Termi ToV

   thanks naba :* <3

 8. Frankenstein

  Nume: The.Guardian Facțiune: Paramedics (2) Mesajul tău: Felicitari tuturor!
 9. Frankenstein

  Nick: Jack_D *Rank: 1 *Data sedintei/evenimentului: 13.02.2016 *Motivul absentei: S ar putea sa intervina ceva *Alte precizari?:
 10. Frankenstein

  Welcome!
 11. , idem fratele meu!Spunand-o, in cel mai frumos mod (asta ca sa n-o spun ca din topor, vorba aceea), adaugarea unei astfel de regule ar fi cea mai proasta modificare facuta vreodata. Vorba lu' Peiu, atata timp cat iti respecti indatoriile, ce conteaza cum reusesti? De asta nu puteti voi trai? Nu o sa reusiti sa ridicati iar acest server, sa fie iar full si *the best*, din contra, doar o sa pierdeti o gramada de jucatori (fie ca se vor lasa de joc, fie se vor orienta spre alt joc sau comunitate, dar sigur nu vor ramane, TOATE AU O LIMITA!). De-a lungul carierei mele, am avut mai multe sanse, care poate si le-ar fi dorit unii jucatori, iar eu le-am irosit, dar asta c-am jucat mereu pentru placere si din respect pentru munca mea, totusi. Asta le-ar intrece pe toate, si indiferent cat de mult as fi vrut sa mi continui istoricul cu realizari, n-as putea-o face cu regula asta, s-ar cam umple paharul, as face pee pe toate munca mea si n-as mai astepta o retragere frumoasa, ci mi-as da demisia din urmatorul moment dupa ce a fost adaugata. Cu astfel de principii, singurii jucatori cu care ve-ti ramane vor fi cei obsedati, si aia sigur vor avea asteptari la te miri ce functii. Nu asa se procedeaza, ce s-a intamplat cu perioada aceea cand caracterul conta?!! Pentru ca ala e important, poate sa fie el activ si sa fie un gunoi (nu fac referire la exceptii, ele sa se simta), atata timp cat e un jucator exemplar, are un caracter mai mult decat ok si isi face treaba (si-o duce la bun sfarsit in ordine), ce dracu conteaza cum reuseste? Da, fratele meu, in viata reala DETALIILE, conteaza, dar mai da-le dracu ca aici e un server totusi, sa fim seriosi acum. P.S. Nu ar fi mai ok sa ne mariti la 8 h pe zi? Eventual sa ne si platiti?! Zic si eu... Imi pare nespus de rau ca s-au dus pe apa sambetei toate realizarile fostilor mei colegi si ca li s-au stricat istoricul cu aceasta regula. **Si daca tot a fost sa ii demita, macar cred ca era omenesc si de bun simt sa fie demisi fara fp, ca ei n-au fost doar niste simpli soldati, n-au nici niste gunoaie care si-au batut joc de acest server sau factiune. Ei au facut parte din echipa de elita a acelei factiuni, stalpii armatei, si care a fost rasplata? C-au fost aruncati ca un ambalaj la gunoi?! Frumos, aplauze va rog.
 12. Frankenstein

  Idem, nu poate lua lider deoarece STAFF-ul cauta doar playeri straini in vederea ocuparii acelei functii. P.S. @Kozmin, poti sa fii membru si cam atat! O zi buna in continuare!
 13. Frankenstein

  Spam mare e p aici ba. Auleo! So...salut barosanilor! Am mai intrebat si in game astazi, nu mi s a dat un raspuns concret, sau s a preferat wapp. In fine, voiam sa mai intreb o data aici: Aveti grup pe FB? Daca nu, vreti sa facem?
 14. Frankenstein

  N are de ce sa fie eroare, scrie foarte clar si mesajul spune cu exactitate care ii "buba". Timpul nu sta in loc, totul e intr-o continua dezvoltare. Multe inainte erau intr-un fel si acum in alt fel. Si la mine tot asa scrie. Ce inseamna asta?! Inseamna c-a fost facuta o modificare in urma careia nu mai poate avea acces la acea categorie decat cei care propun ideea respectiva si cei responsabili cu administrarea. O seara faina si succes maine la scoala (daca este cazul)!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.