Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Frankenstein

Member
 • Content Count

  1891
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 Extraordinary

About Frankenstein

 • Rank
  My family is my life
 • Birthday 12/04/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  F.Stein

Recent Profile Visitors

9966 profile views
 1. Frankenstein

  Si mie mi lene sa l citesc, cred ca ma apuc azi ??
 2. Nick: F.Stein Rank: 2 Gradul detinut: Private Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 02,04,2017 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: preventiv Alte precizări:
 3. Nick: F.Stein Rank: 2 Gradul detinut: Private Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 26.03.2017 Numar invoiri(x/y): 2/2 Motivul: S-ar putea sa fiu plecat. Alte precizări:
 4. Nick: F.Stein Rank: 1 Gradul detinut: Private Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 05.03.2017 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: gratar Alte precizări:
 5. Frankenstein

  Welcome!
 6. Frankenstein

  Nick-ul tau: Frankenstein Server: RPG1 Descrierea bugului: Afiseaza in chat c-am intrat, respectiv iesit de pe turf. Desi nu sunt in vreun gang. Screenshot(s): http://imgur.com/a/u4gAY
 7. Frankenstein

  Nume: The.Guardian Facțiune: Paramedics (2) Mesajul tău: Felicitari tuturor!
 8. Frankenstein

  Nick: Jack_D *Rank: 1 *Data sedintei/evenimentului: 13.02.2016 *Motivul absentei: S ar putea sa intervina ceva *Alte precizari?:
 9. Frankenstein

  Welcome!
 10. Frankenstein

  -- Nick: Jack_D -- Level: 40 parca aveam. -- [/stats] dinainte de problemă: N-am cu [/stats]. Insa am suficiente poze, din diferite momente, cu care pot demonstra ca eu sunt cu adevarat propietarul contului. -- [/stats] după problemă: - -- Descrierea problemei: Am hotarat sa ma las asa ca i-am dat o parte din bunuri unui "prieten". Pe urma n-am mai dorit sa intru si m-a rugat sa-i dau si celelalte bunuri. Eu i-am dat parola si codul pin ca sa nu mai intru. Iar mai departe, n-am mai stiu ce s-a intamplat cu contul. M-a anuntat doar ca am pierdut accesul la el, ne-am certat si aia a fost...Daca a fost vandut, a fost dat cuiva, nu stiu. Cert e ca m-am mai interesat de la unii si din cate stiu n-au mai fost aduse alte modificari contului, din cate am vazut nici nu se logheaza. Inainte sa-mi schimbe e-mail-ul, contul l-am avut pe adresa jackie_jack_9814@yahoo.com Nu stiu cum a schimbat adresa pentru ca acum am intrat pe e-mail si vad ca trebuia sa apas pe link ca sa confirm. Iar de la e-mail doar eu stiu parola si eu n-am confirmat nimic. Adresa mea a fost schimbata cu androidrules974@gmail.com -- Informații folositoare: Sunt constient ca sansele sa-mi recuperez contul sunt mici, insa sunt genul de persoana care actioneaza cu fiecare optiune pe care o are. Nu puteam sa stau cu gandul ca n-am incercat, vorba aceea: Incearcarea moarte n-are. Acum macar stiu c-am facut si lucrul acesta, iar mai departe ramane de vazut.
 11. , idem fratele meu!Spunand-o, in cel mai frumos mod (asta ca sa n-o spun ca din topor, vorba aceea), adaugarea unei astfel de regule ar fi cea mai proasta modificare facuta vreodata. Vorba lu' Peiu, atata timp cat iti respecti indatoriile, ce conteaza cum reusesti? De asta nu puteti voi trai? Nu o sa reusiti sa ridicati iar acest server, sa fie iar full si *the best*, din contra, doar o sa pierdeti o gramada de jucatori (fie ca se vor lasa de joc, fie se vor orienta spre alt joc sau comunitate, dar sigur nu vor ramane, TOATE AU O LIMITA!). De-a lungul carierei mele, am avut mai multe sanse, care poate si le-ar fi dorit unii jucatori, iar eu le-am irosit, dar asta c-am jucat mereu pentru placere si din respect pentru munca mea, totusi. Asta le-ar intrece pe toate, si indiferent cat de mult as fi vrut sa mi continui istoricul cu realizari, n-as putea-o face cu regula asta, s-ar cam umple paharul, as face pee pe toate munca mea si n-as mai astepta o retragere frumoasa, ci mi-as da demisia din urmatorul moment dupa ce a fost adaugata. Cu astfel de principii, singurii jucatori cu care ve-ti ramane vor fi cei obsedati, si aia sigur vor avea asteptari la te miri ce functii. Nu asa se procedeaza, ce s-a intamplat cu perioada aceea cand caracterul conta?!! Pentru ca ala e important, poate sa fie el activ si sa fie un gunoi (nu fac referire la exceptii, ele sa se simta), atata timp cat e un jucator exemplar, are un caracter mai mult decat ok si isi face treaba (si-o duce la bun sfarsit in ordine), ce dracu conteaza cum reuseste? Da, fratele meu, in viata reala DETALIILE, conteaza, dar mai da-le dracu ca aici e un server totusi, sa fim seriosi acum. P.S. Nu ar fi mai ok sa ne mariti la 8 h pe zi? Eventual sa ne si platiti?! Zic si eu... Imi pare nespus de rau ca s-au dus pe apa sambetei toate realizarile fostilor mei colegi si ca li s-au stricat istoricul cu aceasta regula. **Si daca tot a fost sa ii demita, macar cred ca era omenesc si de bun simt sa fie demisi fara fp, ca ei n-au fost doar niste simpli soldati, n-au nici niste gunoaie care si-au batut joc de acest server sau factiune. Ei au facut parte din echipa de elita a acelei factiuni, stalpii armatei, si care a fost rasplata? C-au fost aruncati ca un ambalaj la gunoi?! Frumos, aplauze va rog.
 12. Frankenstein

  Idem, nu poate lua lider deoarece STAFF-ul cauta doar playeri straini in vederea ocuparii acelei functii. P.S. @Kozmin, poti sa fii membru si cam atat! O zi buna in continuare!
 13. Frankenstein

  Spam mare e p aici ba. Auleo! So...salut barosanilor! Am mai intrebat si in game astazi, nu mi s a dat un raspuns concret, sau s a preferat wapp. In fine, voiam sa mai intreb o data aici: Aveti grup pe FB? Daca nu, vreti sa facem?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.