Jump to content

SpeedyGonzales22700

Member
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Alex

Recent Profile Visitors

348 profile views

SpeedyGonzales22700's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

1

Reputation

  1. Nick:SpeedyGonzales22700 Level:8 Factiunea curenta: - My Story: M-am nascut pe data de 09.12.2000 in Craiova.In acest moment am 12 ani.Invat la scoala nr.36 Gheorghe Bibescu.Am note mari dar iau si note mici...Parintii mei sunt foarte duri cu invataura.Ei vor sa ma fac in viata doctor sa am foarte multi bani, asta nu este ceea ce vreau eu sa devin in viata.Chiar daca unu doctor salveaza vieti, ajuta oameni etc.Ca si mine. Eu ajut orice om de orice religie/sex/culoare...Eu nu as putea vedea oameni raniti grav, oameni care mor in spital si altele.As vrea o cariera in sport.O cariera in fotbal sau sa fiu angajat la o companie de creat jocuri video( Rock Star/ EA). Nu stiu ce sa fac...Imi este teama ca daca le spun asta parintilor mei, ei nu o sa mai aiba incredere in mine... Trecem la alt subiect: Romania, Dupa ce am trait 12 ani din acest lucru care se numeste "viata", am vazut adevarata fata a lumii si adevarata fata a Romaniei.Vad totii oamenii care dau vina pe aceasta tara careaia ii zic "Tara de K@K@7" si pleaca in alte tari numai pentru BANI. Ei cred ca tara asta este de ***** din cauza celor din conducere...Insa ei CRED asta...Eu nu zic acelasi lucru.Eu zic ca noi, da noi stricam aceasta tara frumoasa, tara printre cele mai unice datorita faptului ca avem:Toate formele de relief, bogatii naturale,batrani care au trecut prin multe in viata si acum sunt mari intelepti si altele.Eu voi sta in tara, orice ar zice parintii mei (ei vor sa ma duca in Anglia).Eu voi sta in aceasta tara pentru ca este bogata,frumoasa si mai ales importanta pe harta lumii.Nu mai parasiti tara zicand: Ce tara de K@K@7, numai Basescu o face asa.NU,nu doar Basescu face tara asta asa, ci si noi insine. Sper ca ati inteles mesajul.Nu am scris asta doar pentru +1 si pentru premiu, ci pentru a intelege ca Romania si viata unui om nu trebuie data pe acele hartii neinsemnate care se numesc BANI.
  2. Sa se faca un grup de oameni care sa protejeze presedintele .In acesta sa fie : 2 soferi personali,6 bodyguarzi si altele...Acesta sa se numeasca: PP(Personalul Presedintelui)...Sau ceva de genu...Daca esti de acord cu aceasta idee atunci sa faci o preselectie .Sunt dispus oricand
  3. Pa colegi.Am depus cererea de demisie...Am sa revin in aceasta factiune.A fost o perioada minunata.Spor la munca,sa faceti multe comenzi sa nu luati FW.Poate ne vedem in joc.Bafta!
  4. Nick:SpeedyGonzales22700 Raspuns: Pe acest server sunt 22 de admini. Alte precizari: Facusi alt event Tare
  5. Nick: SpeedyGonzales22700 Raspuns: Sabre
  6. Nickname: SpeedyGonzales22700 Level: 7 Raspuns: Clover Parere despre event: tare Alte precizari: Ar trebui sa introduci si avioane/motoare/barcii...m-am saturat de masini cred ca ai facut poza la aceeasi masina de cel putin 3 ori...
  7. Este cea mai buna idee.Mereu am visat ca B-zone sa aiba preturi mai mici ca in viata reala.Adica in viata platesti 4 miloane de dolari pentru o casa cu o camera si care arata foarte prost? Sunt de acord .Votez YES si sper ca si voi veti vota la fel.
  8. Salut,veni de la jail (scoala) si sunt obosit...Avem un coleg nou,doamna de engleza se opereaza si lipsi,iar in timp ce lipsi...Mai bine nu vreti sa stiti...Dar totusi va spun (DEZASTRU: doboraram banic,scaune,catedra,unii scrisara prostii pe tabla,alti se sarutara toata ora...etc .Si va rog eu...cine cauta ceva de inchiriat sau cineva care ofera chirie sa lase un reply la topicul meu de la Services (Vehicle rent) sa nu il inchida adminul:)
  9. Nickname: SpeedyGonzales22700 Level:7 Pronostic: FC Braşov 1-3 Novi Pazar Alte precizari: -
  10. Merci ca imi apreciati videoul...Adevarat mai am de lucrat dar este primul videoclip...Acum lucrez la un videoclip cu miturile si legendele San Andreas.Vor fi mai multe parti.Prima parte va fi cu Fantoma lui Big Smoke ...Acest mit este cunoscut de toata lumea.
  11. Salut,azi primi 1 FW pe motiv de limbaj ...Imi pare rau uiDivo...Ma enervai la event acela.Oricum eu am gresit si merit.Acum vreau sa vedeti acest video si sa spuneti ce fotografie va place si ce nota dati filmului: Muzica: DJ Bobo-Let the dream come true Multumiri (cei care m-au inspirat si care m-au ajutat cu pozele) - F&M Dep.,The Barzini Family,Lorrin,Mr.Craciun (ajutor de poze) Multumiri speciale (cei care au pus bani pentru camera foto,si sa il platesc pe Mr.Craciun )- Stracci family,NG Multumiri speciale speciale (cei care au donat) Stracci family
  12. Ar trebui facut un consilui format din toti liderii factiunilor in care sa discutati despte noile taxe,eventuri etc. De exemplu vine primarul Moartea cu ideea da a scumpi o taxa si zice: Vreau sa scupesc X. Si sa zicem sa face o sedinta cu liderii factiunilor.Daca toti sunt de acord se va pune in vigoare ,iar suma va fi aleasa tot de voi de exemplu: 200$,500$ si 2000$.Dupa ce stabiliti un numar de cel putin 3 sume puneti pe forum si playerii o sa aleaga. Castigatoarea va fi suma de 500$ sa zicem ,iar aceasta va fi pusa in vigoare pana cand primarul se gandeste sa schimbe suma ...etc si la fel va face si atunci.
  13. Nick:SpeedyGonzales22700 Level:6 Raspuns:Bullet Parere despre event:destul de tare Alte precizari:
  14. Ce mai faceti?Nu am mai vorbit de mult...Si sedinta la 20:00.
  15. Nickname: SpeedyGonzales22700 Level: 6 Pronostic: 1-5 Alte precizari: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.