Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

M4Ms

Donator
  • Posts

    2794
  • Joined

  • Last visited

About M4Ms

  • Birthday 01/01/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://forum.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Giurgiu

Previous Fields

  • Real name
    Alex

Recent Profile Visitors

22740 profile views

M4Ms's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

297

Reputation

About Me

Salut si bine ai venit pe profilul meu! Daca doresti sa aflii cate ceva despre mine, poti citii povestea de mai jos.


Dupa ce am pierdut functia de Co-Owner la un server de Minecraft foarte renumit din Romania, am decis sa ma las de acest joc. Am decis sa ma apuc de un alt joc, optand pentru San Andreas Multiplayer. Prin luna Ianuarie a anului 2013, am inceput un nou viitor pe aceasta comunitate, fiind adus de Teddy. Mai jos aveti cateva povesti despre SA:MP, Minecraft, Counter Strike si despre viata mea de Moderator.

4yh1.png

Minecraft: Am inceput sa joc acest joc prin primavara anului 2012. Stateam in pat cautand jocuri pe AppStore din plictiseala si am dat de acest joc numit Minaecraft. Dupa ce m-am jucat putin pe telefon, am aflat ca exista o varianta pentru PC mult mai complexa si online. L-am luat si eu si impreuna cu Teddy si TheRow am intrat pe un server de 50 de jucatori unde am inceput sa invatam ce inseamna MC. Dupa 1 luna am fost promovat la functia de Co-Owner al serverului si in 2 luni am ajuns in top 10 international pe GameTracker. Ajunsesem la 500 de jucatori, aici aveti doar o parte din

, eram cea mai buna comunitate de MC din Romania, nimeni nu ne facea fata, dobaram toate serverele rivale zilnic. Cand eram pe cale sa deschidem al treilea "World" am folosit o comanda numita "World Edit" si am picat serverul la 400 de jucatori. Ownerul s-a suparat foarte tare si a decis sa ma dea afara. Doua saptamani mai tarziu serverul s-a inchis din cauza staffului care nu a facut fata.

4yh1.png

Moderator: Dupa ce am facut vreo 1500 de posturi voiam neaparat sa am si modeator. Mi-am incercat norocul prin sectiunea "Gadgets" unde nu am reusit sa primesc nimic, la fel si la "Stiri". Dupa sute de topicuri postate fara folos am gasit sectiunea "Recenzii" unde mi-am inceput activitatea cu 2 topicuri, asta acum 1 an aproape. Nu prea ma familiarizasem cu regulamentul sectiunii si am luat interdictie permanenta. Dupa 1 luna i-am dat PM lu Bobo in legatura cu interdictia si mi-am reluat activitatea. Am postat in jur de 30 - 40 de recenzii. In luna Iulie a anului 2013, DaniSteptu mi-a oferit sansa de a modera sectiunea respectiva. Am pus tot la punct, regulament, design, etc, am postat 70 de topicuri iar dupa vreo 6-7 luni am pierdut functia. Acum, 11.05.2013, am reaplicat din nou pentru functia respectiva, sperand ca mi se va mai acorda o sansa. Pe data de 25.05.2014 mi-a fost acordata iar o sansa de catre DaniSteptu, sper ca acum sa stau mai mult ca data trecuta.

4yh1.png

Counter Strike: Uitandu-ma prin indexul comunitatii, am dat de serverele de Counter Strike 1.6, unde am gasit doua servere care am vazut ca nu mai activau. Cel ce mi-a starnit mie interesul a fost WAR3.B-Zone.Ro. Acest server mi-a placut deoarece era pe modul War3ft si eram chiar curios cum este acel mod. Zis si facut! Am vorbit cu Bobo si mi-a inmanat serverul. Am primit functia de owner al acestui server pe data de 26.06.2013. Dupa ce am primit serverul a trebuit sa iau totul de la 0. Nu puteam sa fac asta singur,asa ca i-am chemat pe DooKid si pe ChrsitianUGD, niste prieteni foarte buni de pe RPG1, pentru a ma ajuta la dezvoltarea acestui server. Usor am instalat modul War3ft si pe urma am inceput sa bagam si celelalte pluginuri de baza. Am continuat cu serverul timp de 3 luni de la deschidere, atingand maximul de 12 jucatori. Dupa vreo 3 luni in care ne-am chinuit sa il facem, am decis ca e prea costisitoare munca si l-am inchis.

4yh1.png

San Andreas Multiplayer: Am inceput sa joc pe acest server pe data de 05.01.2013 fiind adus de Teddy. Am inceput usor, usor sa ma acomodez cu serverul, am intrat in factiuni, mi-am facut multi prieteni, dar dupa o perioada am luat ban permanent din cauza anturajului si pe data de 14.06.2013 mi-am facut actualul cont, M4Ms. Avand deja exeprienta de pe celalalt cont, m-am acomodat repede si mi-am facut si mai multi prieteni, optand Paramedics ca prima factiune.

Under Construction...

4yh1.png

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.