Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

HipHopFuryJR

Member
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About HipHopFuryJR

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 09/14/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu-Mures
 • Hobbies
  Avispa Rifa <3

Contact Methods

 • Skype
  laur.entiu4

Previous Fields

 • Real name
  Laurentiu
 1. HipHopFuryJR

  Ok . Si eu ce fac ? Totusi am ramas fara bani Te poti uita ai pe logouri ca nu e transferat nimic . Dar eu am ramas fara bani . Tiam aratat si dovada .. deja ..
 2. -- Nick: HipHopFuryJR[GT] -- Level: 15 -- [/stats] dinainte de problemă: http://imgur.com/qKwRJwa -- [/stats] după problemă: http://imgur.com/LOaxtz5,NHIVHLo -- Descrierea problemei: Eu de vineri am fost plecat la munte . Munte = No leptop / no wifi . M-am uitat si pe rpg.b-zone.ro , la IP-uri si tot nu era nimic . Bani ii aveam in mana . Inainte poza de dinainte o am de cand aveam toti bani + infernus . Acum mai am 85,000 $ si Infernus ciudat ca nu a luat si infernusu sau ce a fost . -- Informații folositoare: Colegii mei din factiune , ziceau ca pentru a a afla parola a fost cu keylogger si pin ceva program . Sper sa mi se recupereze bani , ca restu imi sunt toate la mine doar bani imi lipsesc.
 3. HipHopFuryJR

  Da multumesc amandurora , RaresNr1 daca ai schimba putin la text culoarea ar fii perfect. ! Sari ai +1 !
 4. HipHopFuryJR

  Nick: HipHopFuryJR Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text: Las pe mana voastra si astept multe creatii si misto . Dar sa fie numele meu si B-Zone Member. Astept am pus si poza ! Dimensiuni: - Alte precizari: Succes , cel mai frumos , cele mai frumoase avatare vor primi o recompensa.
 5. HipHopFuryJR

  Care este ip-ul , versiunea , si daca este pe hamachi sau nu ?
 6. Nick: HipHopFuryJR Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/Semnatură Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Imaginea sa fie cat mai frumoasa la fel si la Avatar/Semnatură. Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text: Avatar : HipHopFuryJR si unde oriunde B-Zone . Iar pe Semnatură : Respecta , si vei fii respectat . Dimensiuni: Nu conteaza las pe mana voastra. Alte precizari: Va urez succes si sa fie cat mai multe .
 7. HipHopFuryJR

  Nick: HipHopFuryJR Facțiune: Civil Level: 6 Număr de telefon din joc: 462-4831 Răspuns: Glendale . Cum ți se pare acest event?: Misto . Alte precizări: Asteptam raspunsul .
 8. Nickname-ul tau: HipHopFuryJR Nickname-ul celui de-al doilea participant: LoCoTo Level-ul tau: 5 Level-ul celui de-al doilea participant: 25 Bara RPG sau poza ta cu [/stats]: Bara RPG sau poza cu [/stats] pentru al doilea participant: Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Da Alte precizari: -
 9. HipHopFuryJR

  Ceea ce ziceam si eu , daca aceasta este o dovada normala pentru aimbot eu imi si dau foc . Pe vremuri cand era fostul sistem de war , se faceau Test TW si mai ales unipregalabilul [/aimtest] care pe acum admini filmeaza si dau ban aiurea fara o dovada test TW sau [/aimtest] . Daca eu am avut aimbot , de ce nu mi-ati fii facut un [/aimtest] , ceea ce ma enerveaza pe mine cel mai mult ca eu nu am avut macar un [/aimtest] . DH01 , putea sa imi dea ban cu o dovada mai '' speciala'' macar am precizat mai sus . Vechiurile war-uri erau cele mai misto cum erau asa erau atat de bune si misto incat te multumea-i acum cam toti iau admin , si toti sunt smecheeri cu comanda [/ban] dar paacat ca unii sunt pe pile , ma rog . 100 % unii dintre voi veti zice ca am aimbot , dupa cum vedeti in video , dau 3/3 in spate , in spate nu cred ca mai are nimeni scapare pentru ca 1 , daca nu ai DMG Informer nu vezi , daca nu ai nu mai vezi tu cand iti scade si alte chestii . + cand aveam duel fata in fata dadeam 5/3 se mai poate vedea ca mai ratam din 2 gloante , unele persoane nu dau nume dau si 3/3 , cu deagle , dar 10/10 m4 ce sa mai zicem dar acestia niciodata nu sa fie prinsi , sunt prinsi doar cei care nu folosesc .
 10. Nick : HipHopFury[sEX] Rank : 1 Motivul invoirii: Probleme personale. Data warului : 04.08.2014 Alte precizari : Multumesc , si sper sa fiu invoit , dar mama este la spital si trebuie sa fiu acolo .
 11. HipHopFuryJR

  Foarte misto paulyks , tineti-o tot asa !
 12. Nickname: HipHopFury[sEX] Level-ul detinut: 24 Bara RPG sau poza cu [/stats]: Factiunea din care faci parte: Avispa Rifa. Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Da Alte precizari: -
 13. HipHopFuryJR

  Nick: HipHopFury Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Cu the tsar bratva vreau una . Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: The Tsar Bratva . HipHopFury member sau ceva de gen Dimensiuni: Cum vreti voi dar sa fie nu patrata ci un dreptunghi Alte precizari: Sa mi-o faceti cat mai repede se poate si posibil
 14. HipHopFuryJR

  Multumesc , mai astept in continuare altele . Multumesc , mai astept in continuare altele .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.