Jump to content

GF DaDo

Donator
  • Posts

    830
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GF DaDo

  1. Nume: [GF]DaDo Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Cred ca am destul de multa experienta din LS & SF Taxi. Eram cel mai rau tester din cele 2 factiuni. Vreau sa am colegi care stiu sa lege 2 cuvinte si care vor sa faca treaba in factiune. Nu vreau sa intre doar ,, ca sa faca rank si aici " . Am si ceva timp liber si pentru teste si am zis sa incerc. Alte precizari: Multumesc !
  2. Toti labagii in privat la mine =))))))))))))))

    Exceptand Jackus :))

    sa-mp-475.thumb.png.bab3da31c13b6a10b71cfc758eb6740f.png

    1. GF DaDo

      GF DaDo

      @Jackus , Cine are conturile cu Thor ? 

    2. Mocancea ToV
  3. GF DaDo

    Rezolvat.
  4. GF DaDo

    O mizerie. Parerea mea. Am vrut sa fac raportul acum si am spam pe chaturi. Zici ca le da comunitatea sa manance la toti lingaii astia. Am vrut sa fac raportul acum. N-ai cum. Am dat /q
  5. GF DaDo

    Pot sa las skinu afk si din 25 in 25 de min sa il mai plimb o tura de casa/hq. Si unde e activitatea? Si nu mai compara alte factiuni cu NG. Nu se ridica nici 1 la nivelul NG-ului. Deobicei in SFPD sunt acceptati cei care nu au intrat in alte departamente. Cel putin pe RPG 1 asa a fost mereu. 2-u e facut pt pile si spagi si restul nu stiu.Pe rpg 2 am jucat acum 2-3 ani, am si donat acolo si la final am renuntat la el. Mi'a fost scarba de liderii d'acolo si de majoritatea playerilor. A da, era sa uit. #RipContPremiumPermanent
  6. GF DaDo

    Bataie de joc. De ce sa fiu obligat sa joc 20 ore ? Voi vreti noliferi. Ok. Vreti sa aveti activitate pe server. Daca imi las jobul sa stau sa ma joc pe laptop, inseamna sa nu mai produc bani si sa ajung un retardat sclavul unui joc. Iar bani pentru donatii ... nema. Nu cred ca este ok sa ne faceti voi programul. Voi aveti 20ore jucate pe luna? Nu cred. Intrati, stati 1-2 ore pe saptamana si dupa iesiti. In al 2lea rand ati introdus reguli de toata jena care mai rau te scot din sarite si avantajeaza retardatii din civilie. Pe noi au voie sa ne injure ca la usa cortului, dar pe voi nu. Ca de...sunteti admini. Si daca dau report unuia care m-a injurat, nu va fi sanctionat. De parca voua va place sa vina unu sa va tarasca mortii si vii de la maimuta incoa` . Inteleg ca aceasta comunitate a devenit deja o afacere, dar hai sa ne gandim si la jucatori sa fie multumiti. Revenind la cele 20 ore/luna, chiar daca le fac, tot nu-mi convine sa fiu obligat sa stau 20 ore lunar.
  7. GF DaDo

    Nu neaparat scos, dar mi se pare aberant sa fie pus la ora 15. Eu deobicei duminica la ora 15 ori sunt in drum spre casa, ori la munca. Rar sunt acasa. Dar seara deobicei intru pe game. Daca a fost votat antrenamentul acum 100 de ani de membrii care acum sunt rank mare, nu inseamna ca nu trebuie o schimbare. Majoritatea membrilor au fost de acord cu mine. Pe de alta parte mi-ar conveni sa fie scos antrenamentul pentru ca venim numai sa ne facem nervi pentru ca in fiecare duminica, un antrenor ne considera mai mult sclavi si ia jocul prea in serios. Nu cred ca isi ia salariu in bani reali pentru ora aia de ,, antrenament ". Antrenamente unde aveai ceva de invatat, erau pe vremea lui Only0ne si Erow. Chiar daca erau 2 pe saptamana. Daca eram acasa, eram prezent cu mare placere. Acum mai mult iti faci nervi si curg invoirile.
  8. https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/63187 ||| https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/63185 || Asa ratati sunt unii... Doamne. Nu inteleg cu ce vreti sa iesiti in evidenta ca dati reporturi de genul sau daca faceti tam tam pe rpg. Chiar sunteti redusi mintal cei care faceti chestii de genul? Mai bine duceti-va in *** la microbuz si mergeti la inmormantare. Nu sa va jeliti pe net. Nu iesiti cu nimic in evidenta. Decat aratati cat de penibili sunteti. Nu-l inviati!
    1. South Zhao
    2. GF DaDo

      GF DaDo

      M-au disperat frate. Si milogii aia de il injurau acu ceva timp si abia au level 20..adica isi cam sterg mucii cu maneca..sa vezi acu ce ,, il jelesc ". Cacatii dreaq.

    3. South Zhao

      South Zhao

      Sunt copii, ce să le ceri. Mulți nici nu l-au cunoscut și acum țin doliu pe un joc..

  9. GF DaDo

    Singura parte buna e cu acel gift. Pacat ca multe lucruri nu se mai sanctioneaza si toti civilii isi bat joc. Momentan civilii. Urmeaza factiunile. #RipContPremiumPermanent
  10. GF DaDo

    Chiar esti nab ca lasi Oricum, sa speram ca ia lider altu din factiune @, poftim video
  11. Nick: [GF]DaDo Rank: 6 Data: 24/01/2016 Am dat test cu: Teacher Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Teren (x/4): 4/4 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Bravo! Totul cum trebuie!
  12. Nick: [GF]DaDo Rank: 6 Data: 07/01/2016 Am dat test cu: Rulz[CBN] Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Teren (x/4): 4/4 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Welcome !
  13. Nick: [GF]DaDo Rank: 6 Data: 14.10.2015 Am dat test cu: N.Cristian Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final: Admis Alte precizari: Felicitari !
  14. Nick: [GF]DaDo Rank: 6 Data: 19.08.2015 Am dat test cu: Aegnor Dovada de la inceputul testului: http://imgur.com/a/NzKqD Dovada de la sfarsitul testului: http://imgur.com/a/NzKqD Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Felicitari !! Nick: [GF]DaDo Rank: 6 Data: 19.08.2015 Am dat test cu: KamiloV1 Dovada de la inceputul testului: http://imgur.com/a/MmaWi Dovada de la sfarsitul testului: http://imgur.com/a/MmaWi Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Felicitari ! Nick: [GF]DaDo Rank: 6 Data: 19.08.2015 Am dat test cu: KuKy Dovada de la inceputul testului: http://imgur.com/a/iZB8r Dovada de la sfarsitul testului: http://imgur.com/a/iZB8r Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Felicitari !!
  15. Aplicatie de bajet valabil ! =))))) ->> http://www.rpg.b-zone.ro/factions/application/74842

    1. Show previous comments  6 more
    2. OTTiS

      OTTiS

      Da da el scrie la fel cum vorbeste

    3. LiviuC

      LiviuC

      :)))

      E drept și asta, dar sa nu-i crezi pe basarabeni inculți. Sunt unii ce sparg gheata la acest capitol, dar nu toți.

    4. South Dowsky
  16. Nick: [GF]DaDo Rank: 6 Data: 16.08.2015 Am dat test cu: Macanake Dovada de la inceputul testului: http://imgur.com/a/Amg3m Dovada de la sfarsitul testului: http://imgur.com/a/Amg3m Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Bravo ! Foarte bine pregatit !
  17. GF DaDo

    Reduceri la gold, cand ?
  18. Nick: DaDo Rank: 6 Data: 03.07.2015 Am dat test cu: iRazor Dovada de la inceputul testului: http://i.imgur.com/WLWMjHS.png Dovada de la sfarsitul testului: http://i.imgur.com/rEjqsJA.png( Nu vazusem ca nu s-a salvat poza si dadui cu scroll . Pot da poze din timpul testului daca e nevoie. ) Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Se vede cand se intorc vechii taximetristi ! Alte precizari: Felicitari !
  19. GF DaDo

    Stim asta. Esti nab totusi ca iesi din ng. Sper ca nu pleci in mafie.. Sau in alt departament ?? sau ia'o de la rank 1..ng ) sau ia'o cum iti place tie ?
  20. GF DaDo

    Nu's ciudat deloc. Daca am putea pune girofare pe masinile personale..as sta cu ele pornite mereu probabil..dar pana atunci nu folosesc la alea de cop..ca ma enerveaza )
  21. GF DaDo

    De ce n'ar maj fi RP? Am prieteni cu girofare si sirene pe masinile personale + eu vreau sa imi pun pe motocicleta.
  22. GF DaDo

    Is not a perfect update. 50% is a sh*t. For you is perfect.
  23. GF DaDo

    Neata. Pana la urma se deschid geamurile alea ..desi nu e nevoie...dar .. Girofare pe vehiculele personale tot nu putem baga? Ca asa a promis Bobo. Sau..nu e om de cuvant?
  24. GF DaDo

    Sarupt. Eu sont nouL v0$tru coleg ! Sp3r să ne ințălăGEM bin3 ! ??????
  25. GF DaDo

    Imi dai tu punga de jeleuri si am si dreptate? Super ! ???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.