Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

PadE

Member
  • Posts

    2198
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PadE

  1. Nick: Pade Rank: 6 Nick-ul celui testat: zaCoSmInXD Greseli(x/3): 0/3 Rezultat: Admis Alte precizări: -
  2. Nick: Pade Rank: 6 Nick-ul celui testat: Florin.R99 Greseli(x/3): 3/3 Rezultat: Respins Alte precizări: -
  3. Nick: Pade Rank: 5 Nick-ul celui testat: KaRmUsT Greseli(x/3): 1/3 Rezultat: Acceptat Alte precizări:
  4. Nick: Pade Level: 107 Rank: 5 Nick-ul celui reclamat: KimFTW. Bara RPG a celui reclamat: Motiv: Limbaj vulgar la adresa mea, si jigniri la adresa factiunii. Dovezi: https://imgur.com/a/x87xMkn Alte precizări: A fost adaugat cu 2 avertismente.
  5. Nick: Pade Rank: 5 Nick-ul celui testat: KimFTW. Greseli(x/3): 3/3 Rezultat: Respins Alte precizări: Nick: Pade Rank: 5 Nick-ul celui testat: Hubb. Greseli(x/3): 1.5/3 Rezultat: Acceptat Alte precizări:
  6. Nick: Pade Rank: 6 Nick-ul celui testat: costyokapi Greseli(x/3): 0.5/3 Rezultat: Acceptat Alte precizări:
  7. Nick-ul tău: Pade Rank: 6 Nick-ul celui testat: HypeaX Greșeli (x/3): 3/3 Rezultat: Picat Alte precizări: Pregătește-te mai bine. Nick-ul tău: Pade Rank: 6 Nick-ul celui testat: Razvy_skrt_112 Greseli (x/3): 1/3 Rezultat: Admis Alte precizări: Bun venit.
  8. Bafta Royceanu, mult succes.
  9. @NCS GuNNeR Ca tot vorbeam de neavizati. Bai moldovene, probabil ca ai probleme, cand stateam si eu in mafie, tu inca faceai bastonase prin scoala. Am spus ca este o mizerie pentru ca nu asta e solutia, asta cred prostii ca tine ca este. Si apropo, Sherlock, lumea incepe sa plece de pe jocul asta pentru ca e prea vechi, codati sunt multi, au fost multi, si tot multi o sa si fie. Cand jucam mai mult, prin 2014-2015 era serverul la 1000/1000, nu exista anti cheat. Si ca sa vezi, era plin de codati. Exista mai mult interes din partea adminilor, probabil si mai multa pricepere, dar au trecut anii, si cum "industria" asta a codurilor s-a dezvoltat in paralel cu jocul mereu, se pare ca serverul a ramas in urma. Ai o parere foarte buna, nu zic, ascultati de jucatorii de 12 ani care au multe zile in mafii, nu de jucatorii care au experienta pe server sau de persoanele care sunt in domeniu. Nu vorbii despre alte comunitati, ca si celelalte 2 servere, la care probabil faci referire, sunt la fel de pline de jucatori codati, si neprinsi, dar alea macar atrag lumea din alt punct de vedere.
  10. Mai bine v-ati axa pe server, pe update-uri, pe administrare. Degeaba incercati voi sa descoperiti apa calda sau mersul pe jos. "Anticheat-ul" asta este o mizerie. In 2017 sa vii cu un mod care a fost lansat probabil acum 5-6 ani, nu prea se cade. Daca un jucator, are cel putin 1 neuron functional, nu poate sa fie gasit cu coduri, indiferent ce moduri aveti voi, sau cat de bine cautati intr-un calculator. Lucrez in domeniul asta, stiu despre ce vorbesc, se poate face un script care sa blocheze fisiere straine care ruleaza concomitent cu jocul, dar cere foarte multe resurse si foarte multa munca, pe care nu e nimeni dispusa sa o faca pentru voi. Nu va bazati pe scripterii care fac update-uri revolutionare in joc, precum introducerea comenzii /ads, nu, nu o sa va ajute baietii astia deloc. Ori platiti bani grei, si sacrificati cateva sisteme de pe server ca sa adaptati un script paralel mult superior glumei asta numite anticheat, ori continuati sa postati topicuri in care orice neavizat isi da cu parerea. E foarte greu sa impacati si capra si varza, dar se poate. Personal cred ca nu priviti in directia corecta, dar cine suntem noi, jucatorii? Directia corecta e aia in care se uita "conducerea" si punct.
  11. @Blexu Te ingrop in cash, daca ma duc si la banca, nu mai zic.
  12. Ofer meditatii la barbut contra cost, 500k pe sedinta. Cum sa dai 6 mereu, si sa castigi 5 maini la rand? Te invat doar eu.
  13. Max, B-Zone nu are buguri si are cei mai minunati jucatori. De ce induci lumea in eroare?
  14. Super super, pacat ca pe movie a fost postat mai demult un script care blocheaza orice mod cleo sau asi. Au trecut 4 ani si ati reusit doar sa schimbati numele. In lupta cu codatii cea mai importanta arma este resursa umana, adica adminii. Nu o sa puteti sa scoateti voi un anti cheat destul de bun incat sa opreasca un codat. Chiar daca le blochezi modurile cleo, e foarte usor sa rulezi ceva peste anti cheat. Firewallul de la Windows 10 este invidios.
  15. Cica se baga misiuni, ca in single player. O sa stea max 24/24 pe server sa faca bani.
  16. Si daca vine, si daca nu vine tot cu 3/3 fw iese de aici
  17. Hai salot baietii. E foarte probabil ca asta sa fie ultimul post aici, nu ca au fost multe, cred ca 2 in total . Am trecut pe aici ca sa va salut si sa va trag asa usor de urechi, pentru ca mai am inactivitate pana pe 20, dupa vine o inevitabila demisie. Nici nu mai stiu de cand sunt in factiune, am stat toata vara aici. Nu vreau sa fac liste cu jucatorii care mi-au fost prieteni pe aici, pentru ca sigur o sa omit pe cineva. Vreau doar sa nu va mai certati si sa incercati sa luati exemplul meu, de fiecare data cand am intrat in joc (de putine ori recent) am incercat sa distind atmosfera, sa mai fac o gluma, sa ma iau de cineva, sa arat ca NR nu e un liceu militar, unde doar se saluta lumea pe /f. Inteleg ca multi sunteti "Cocosei" dar nu rezolvati nimic, incercati sa va faceti remarcati prin lucruri bune si subtilitate, nu ca sariti la gatul colegilor ca dau AG cu 10 secunde mai tarziu, sau ca scriu un cuvant gresit. Fiti mai intelegatori si nu aruncati sanctiuni in stanga si in dreapta doar ca aveti un numar mare intre paranteze, asa nu il invatati pe om ceva, ci doar distrugeti atmosfera. Vreau sa-i multumesc lui sRn ca mi-a dat mereu rank la timp, si ca m-a avertizat cand am derapat putin intr-o seara. Cu subliderii nu prea am avut tangente, cred ca i-am vazut pe /f de 2-3 ori. Revin la vara, vreau ca atunci cand intru iar in joc Network Director sa fie MaGe sau altcineva care este acum in factiune. Mai vorbim pe Watts. (Daca faceti o cheta sa nu ma mai retrag, nu refuz, cate 1kk de om si discutam, vreau sa-mi iau o casa) Gluma, hai papa
  18. Nume: Pade - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 28.08.2016 - Tipul interviului: Spontan clanul S4F - Numele celui/celor intervievat/ţi: Watson si CiUPAKABRA - Alte precizări:
  19. - Nume: Pade - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului spontan: 27/08/2016 - Tema interviului spontan: LSPD - Numele celui/celor intervievat/ţi: Gabita2000 Octavian.Tavy - Alte precizări: -
  20. Ce faceti ma? Tot cu failuri la rob? Tot cu failuri?
  21. Nume: Pade - Rank:3 - Data săvârşirii interviului: 21.08.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui intervievat: Madalin_06 - Alte precizări: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.