Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Myself

Member
  • Posts

    378
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Myself

  1. Display Name: Myself Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/389892-cerere-ibuypower-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Sa fie o pereche de Yeezy-uri in stilul Cartoon si sa scrie " Romania Hypebeast News " in culorile Romaniei. Fara GIF-uri. Text: Romania Hypebeast News Dimensiuni: 170x170 Alte precizări: Multumesc anticipat.
  2. jajaj i8. there u noob. whatz up ?

    1. Adolfe ze king

      Adolfe ze king

      HAHAHHAAHAHHAHAHAH you're still alive ba. Daca ai steam zi sa jucam csgo sau cevaaa C;;;

    2. Myself
    3. Adolfe ze king

      Adolfe ze king

      am problema cu internet-u acum, jucam in 2 zile :))

  3.  

    Pe mine ma baneaza SkepT.RT ma care joaca din 2015 samp :)). Se joaca pe mouse cu bila si vine la mine sa-mi zica ca am aim =]] sa va fut rpg3-ul in gura de ratoni. hai la un cs ca pe samp v-ati speriat de mine :*

    1. Show previous comments  6 more
    2. Myself

      Myself

      chickity check yourself before you wreck yourself.. gayutz nu am facut cerere de unban ca sa iau unban, am facut ca sa-l injur pe sclavu' ala..treci la curatat

    3. South SkepT

      South SkepT

      frate la faza aia cu CM eu tin sa precizez ca nu am 7 ani

       

    4. fug de pd cu katalintalent

      fug de pd cu katalintalent

      de cand ai tu 14 cm in scobitoarea aia de la magazin? Poti sa visezi cat vrei, dar prima data uita-te la tine.

  4. Nu ma pricep in domeniu, am zis sho ca asta e mai popular..cred.
  5. Display Name: iBUYPOWER. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/T35DpbV Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Flacko Dimensiuni: 800x800 Alte precizări: Multumesc.
  6. ● Nick: iBUYPOWER. ● Rank: Rank 1, in urmatoarele ore Rank 2 ( in caz ca intre xes ). ● Ziua: Azi. ● Ma învoiesc de la: Flori fete si baietzi. ● Data: 04.10.2017 ● Motiv: Uite ma duc sa-l caut pe Kelton ca s-a luat de un tovaras. ● Număr de învoiri pe această săptămână: Eu personal am facut doar 1, restul scrise de alti sunt doar niste inscenari. ● Alte precizări: sweg.
  7. Nick: iBUYPOWER Rank: 1 Ziua : 20 of September 2017 Ma invoiesc de la: Razboiul intre mafii. Data: De ce drq scrie si "Ziua si data?" .. am scris mai sus. Motiv: Plec cu vacile. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2. Alte precizari: Successe!
  8. De cand Kelton e Owner sa moara masa de mi-a mai placut sa joc pe mizeria asta. Se crede miezu' si e ultimu' la toate. Ca sa stii si tu nolifere.. in viata exista si exprimarea libera, si nu se refera la doar a spune ce cuvinte vrei tu, ci si in ce limba vrei tu. Ce sa faci ma patroane, lumea e plina de surprize.. trebuia sa existe si noliferi d'astia care vor sa ajunga presedinti. Apropo, daca nu ati observat. Pe Youtube va multumesc ca sclavii ca le dati like ca sa castige si ei 1 leu. Dar pe server sunt alti oameni. S-a ajuns la ultimu' nivel de prostie pe comunitatea asta. Oricum in 2-3 ani o sa se termine si cu jocul asta care va aducea voua bani.. oricum va da cu - la intretinere deja, sa vedem ce o sa faceti atunci
  9. Nick: ibuypower Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: azi Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: nu sunt acasa Alte precizări: succes
  10. Pacat ca nu mai sunt timpurile alea cand stateam 2-3 ore la PC si din orele alea 40% stateam pe samp, 40% vorbeam pe forum la discutii si 20% vorbeam pe skype, ca dupa ieseam afara si mai intram in casa a 2-a zi A fost frumos, cat a durat..
  11. Multumesc mult, dar mai astept !
  12. Nick: iBUYPOWER Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: Azi Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 Motivul învoirii: Nu ajung acasa la ora aia Alte precizări: Succes voua !
  13. Display Name: iBUYPOWER Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie un adidas de tip Yeezy / Jordan. Si daca se poate in fundal sa fie un fel de ziar .. gen " Sneaker News " . In principiu sa fie un adidas . Text: The Sneaker Anarchy Dimensiuni: 170x170 Alte precizari: Multumesc anticipat.
  14. Nick: iBUYPOWER Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: Azi. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima Motivul învoirii: Nu am cum sa ajung. Alte precizări: Succes voua !
  15. Nick: iBUYPOWER Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: Azi . Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1. Motivul învoirii: Nu sunt acasa . Alte precizări: Succes voua !
  16. Nick: iBUYPOWER Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 19.07.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Alte precizări: Succes voua !
  17. Sa muriti voi ca am ramas fara membrii rank 4+ -.- =]]]]]]]]]]]]]]]]]].
  18. Nick: iBUYPOWER Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 17.07.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1. Motivul învoirii: Sunt la antrenament. Alte precizări: Succes voua !
  19. Display Name: iBUYPOWER. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: HypeWannabe Dimensiuni: 170x170. Alte precizari: Multumesc anticipat. Display Name: iBUYPOWER. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: HypeWannabe Dimensiuni: 828xx315. Alte precizari: Multumesc anticipat.
  20. Display Name: iBUYPOWER. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/376673-cerere-godplaying-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie un zeu, in stilul "cartoon" care se joaca.. sau ceva din tema asta, dupa cum spune si numele. Text: GodPlaying Dimensiuni: 200 x 200 px. Alte precizari: Multumesc anticipat.
  21. Display Name: iBUYPOWER Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/375458-cerere-bestial-avatar/#entry5693254 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie un zeu zeu, in stilul "cartoon" care se joaca.. sau ceva din tema asta, dupa cum spune si numele . Text: GodPlaying Dimensiuni: 800 x 800 px Alte precizari: Multumesc anticipat.
  22. Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Cand pornesc samp si vreau sa ma conectez imi spune ca lipseste din PC msvcr100d.dll, am incercat sa-l bag in system32, am incercat si in folderul cu san andreas, dar tot asa zice.. Problema a aparut dupa ce am instalat un modpack. De cat timp aveti problema respectiva ?: De ieri. Sistem de operare ?: Windows 8.1 Screenshot/Video: Nu este nevoie. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: -
  23. Display Name: iBUYPOWER Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/374506-cerere-ibuypower-avatar/#entry5676246 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie cu cineva imbracat de la "FOG ( Fear of God )" sau "Supreme". Text: BesTiaL Dimensiuni: Pentru forum. Alte precizari: +1.
  24. Display Name: iBUYPOWER Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/366295-cerere-ibuypower-avatar/#entry5526545 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie cainele ala din Mickey Mouse, dar nerovs sau sa-si arate muschi, si daca se poate sa fie cu scantei pe el sau efecte d'alea la care va pricepeti voi. Text: Pluto. Dimensiuni: Sa incapa pe forum. Alte precizari: +3.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.