Jump to content

Lerrys

Member
  • Posts

    456
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lerrys

  1. Lerrys

    [C++]Suma patrate

    Programul citeste numarul natural n si determina suma primelor n patrate perfecte nenule. Il avem doar pe n ca date de intrare. Precizare: 0<n<=1000 (poate fi oricare, doar trebuie sa inlocuiti in for valorile) Am notat cu 'S' suma. #include <iostream> #include <cmath> using namespace std; int n,S=0,i,d; int main() {cin>>n; for(i=1;i<=1000000;i++) { if(n!=0) { if(i==sqrt(i*i)) S=S+i*i; n=n-1;} } cout<<"Rezultatul este "<<S; return 0; }
  2. Ai de capul meu Pai daca s-ar lua staff-ul dupa tine copil nescos din casa ar lua ban jumatate de server Duceti-va pe un server de Truck ca acolo nu se face DM .
  3. A face jocul in asa fel incat sa "imite" viata reala , asta inseamna sa interzici foarte multe lucruri pe care le poti face cu adevarat in GTA: San Andreas. Si daca consideri ca DM-ul este deranjant si ca ti-ar placea sa ai un comportament cat de cat asemanator ca cel din realitate inseamna ca nu ai o viata sociala , nu iesi din cei 4 pereti ai tai sau daca iesi este din cauza obligatiilor , scoala de exemplu. Stati 5 ore pe sa:mp si nu mai ai treaba cu realitatea. + Nu va ajunge deja ca v-a facut Safezone-uri ? De ce nu puneti Safezone pe toata mapa? Este adevarat ca eu am propus prima data acum ceva timp cand a aparut sectiunea de sugestii , aceste Safezone-uri , care Kelton imi spusese ca nu sunt posibil de facut. Dar uite ca s-au putut. Daca va bateti capul cu chestii inutile gen DM , mai bine @Kelton ocupate cu echipa ta de lucruri mai importante , gen mai multe minigame-uri (H'n'S, Biliard , Baschet <Da e posibil sa creezi un plugin prin care poti juca aceste 2 lucruri> ) , nu de chestii care stii ca nu ai "puterea" sa le opresti. O sa vedeti ca nu rezolvati nimic. Eu nu zic, de mine , eu nu mai joc de ceva timp pe server, pentru ca nu mai update-uri pe care eu le consider inutile, face-ti. Astept sa vad ce o sa adaugeti in timp.
  4. <Acest mesaj este pentru cei care considera DM-ul inutil> Sa stie toata lumea ca toti care au votat varianta 3 sunt no-lifers. Asta e un joc si de aceea ai arme , ca sa FACI LUCRURI CARE NU LE POTI FACE IN VIATA REALA , adica sa omori persoane , etc. ASTA A FOST INTENTIA CELOR DE LA ROCKSTAR CAND AU CREAT JOCUL ASTA , nu ca sa il transformati voi in viata voastra personala, nu e vina mea ca parintilor vostrii nu le pasa de voi. Si eu am avut probleme cu DM-isti si am fost DM-ist , dar este una din cele mai placute lucruri pe care le faci in San Andreas. O sa va intrebati voi dupa de ce scade numarul de playeri pe server daca o tineti cu Varianta 3 , DM o sa fie si daca il interziceti. Cam exagerati cu regulamentul asta , d-aia va intrecut si b#$@ed in TOP. Pentru ca acolo se permit mai multe lucruri playerilor decat pe serverul asta. Spun :pro: Variantei 2.
  5. Un sistem de rob @kelton nu este cea mai buna idee , ci cea mai IMPORTANTA dintre ele. Un sistem in care poti sa dai rob singur sau sa dai cu mai multi dar sa intri in cladire , la seif si sa dai rob la mai multe seifuri fiecare avand o suma de bani. Cred ca acest update la rob ar fi cel mai potrivit pentru ca ne favorizeaza pe toti playerii si pe cei care stam toata ziua la computer si pe cei , ca mine care intra ocazional cu prietenii 1-2 ore per zi. Cand te gandesti sa updatezi serverul e bine sa te gandesti sa bagi ceva nou si pentru cei care nu sunt no liferi si pentru ceilalti (aici ii includ si pe cei din factiuni si no liferi). Sper sa o ia spre o cale buna acest joc. M-am jucat si eu acum 1 an dar daca nu ai cu cine sa joci e normal ca te plictisesti , mai ales ca acum a aparut GTA V si normal ca cei cu computere performante prefera sa joace ceva cu grafica mai buna. Dar tot jocurile cu cerinte mici sunt cele mai apreciate de copii , dar si de adolescenti si unii adulti. De asemenea un sistem unpic mai bun la paintball ar fi OK. Nu stiu ce s-ar mai putea adauga dar mai multe mape nu cred ca ar strica. Oricum ati facut destul de multe schimbari in ultimul timp la sistemul arenei paintball.
  6. Deci eu cred ca majoritatea au bifat la misto... De ce? Pai cei de la RockStar cand creeaza un joc GTA nu se gandesc sa imite viata reala in comportamentul oamenilor, ei ne ofera acest joc ca sa putem face lucruri pe care in viata normala nu poti sa le faci. Dau un exemplu , masinile scumpe sau avioanele , nu toti o sa avem sansa in viata reala sa conducem o masina luxoasa sau sa pilotam un avion. Vreau sa spun cateva si despre "functiile pe pile" care este un lucru foarte adevarat, stiu din propria experienta si am prieteni care au "relatii" pe server si se lauda mereu ca daca se reapuca de server imediat intra in factiunea lui Xulescu. Pe langa aceasta as vrea sa mai spun cateva lucruri despre script-ul serverului si despre sistem. Pai sitemul factiunilor , sa imi fie cu suparare dar.. este pentru no liferi. Adica stai 2 saptamani sa faci rank 2 pai te apuca toti dracii si nu te mai tii de server, multi din motive de acest gen nu se apuca de server si prefera sa joace Minecraft sau alte jocuri in care intrii cand vrei. Ma rog am multe de comentat dar nu isi mai are rostul de la ultimul update in care s-au adaugat masinile Hotring si elicopterele la Dealership nu mai am nici un chef de joc. Eu pentru ce am dat 60e ? Pentru o masina care acum si-o achizitoneaza altii care dau tepe si fac bani pe nedrept in joc?
  7. Plecat la munte 6 zile - Ma duc sa fac rost de niste bani :))

  8. Nume în joc: jakalot99 Numele celui reclamat: mkiplm Descrierea situatiei: ne bateam si a plecat Martori: - Poze/Video-uri: Alte precizari: Astept video-ul in care zici ca am kill aura , force shield si celelalte chestii...
  9. Am bandicam dar imi e lene sa il folosesc + el singur recunoaste ca a dat disconnect si s-a intors....
  10. Nume în joc: jakalot99 Numele celui reclamat: BuLy Descrierea situatiei: Disconnect in arena pvp.. dupa se scuza ca cica am eu lag Martori: - Poze/Video-uri: http://imgur.com/Ok1cc3m,zewaZ2P Alte precizari: CLAR! SUNT 2 POZE ATENTIE!
  11. atunci eu de ce nu am problema asta? incercati sa dati update la java , nu mai dati vina mereu pe server.
  12. Din cele spuse deci numai B-zone merge? Asa am inteles.Problema ar putea fi cu siguranta de la java. De asemenea sa instalezi DirectX 10. Dar inati dezinstaleaza si instaleaza cea mai noua versoune JAVA si spune daca mai ai problema.
  13. http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/combatlog/files/23-v1-8-11/ incearca eu deja l-am luat, dar nu imi trebuie http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/combatlog/ tot aici am gasit si combat tag nu stiu daca e la fel de bun http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/combat-tag/ sunt cateva informatii mai jos despre comenzi.
  14. Este biz cu fee la /back , timer la teleportare este de mult propus , eu l-am propus prima data , acum un an mi se pare si ciu ciu , Katzuno freaca menta in continuare. Posibil ca nu vrea sa adauge acest timer din diverse motive, dar nu ar strica.
  15. Salut. Problema e sigur de la tine. Dezinstaleaza din %appdata%>>Roaming .minecraft folder, si reinstaleaza un alt launcher , gen cel de la teamextreme deoarece este usor de folosit (de adaugat moduri texturi etc.) In cazul in care mai ai probleme te rog sa mai adaugi si o poza cu ce iti apare (F2 apesi in minecraft sa faci screenshot si uploadezi pe www.imgur.com rapid si sigur ) Nu ar strica si cateva detalii despre pc. De preferat inainte sa intrii pe minecraft inchide din Stask mananger (Ctrl + Alt + Del) de la processes , programul care merge cu java. Dupa aceea o sa te bucuri de un joc cu un FPS ridicat. De asemenea foloseste texture pack , cel default. Din ce imi spui tu acolo eu chiar nu stiu ce sfat sa iti dau. Poate ai un keylogger, dar sigur , foarte sigur de la launcher.
  16. Nume în joc: jakalot99 Numele celui reclamat: Lemonade98 Descrierea situatiei: Eram intr-o padure si m-a atacat... Am dat home si mi-a dat jail Martori: - Poze/Video-uri: http://imgur.com/YLyfJ8f,Nabnmjo#1 Alte precizari: Uite regulament aici : 4.5) In timpul luptei PVP in arena, daca fugiti din zona de lupta, veti primii jail 2h. In cazul helperilor sanctiunile sunt mai drastice. I-auzi... PVP IN ARENA! admin fara experienta pus din mila...
  17. Ma poate sunt eu dus cu capul da nu am vazut nicaieri in regulament ceva despre omorarea animalelor ca ar fi interzis.
  18. Nick: jakalot99 Nume Plugin: Nu mai stiu sigur Descriere: Pluginul ala Combat, in care daca te-am lovit sa nu mai poti da teleport , sa nu mai poti zbura , etc... Adica ce haz va avea daca eu vin te lovesc vreau sa te bat si tu dai /home , disconnect etc. Mai ales pentru vitorii hitman... Daca vine unu sa ia contract repede /spawn si gata... Ce e aia? Posibile comenzi(optional):
  19. Asa... Deci 1. Vreau dovezi cum ca aveai animale in ferma , posibil ca cineva sa fi fost acolo , iar eu doar mi-am batut joc de tine 2. Lasa-te de minecraft... Am intrat la animale cu end pearl , dar se vede ca ai 5 ani si nu judeci putin... aia e . Prosti ca tine am vazut pe multe servere , pe bune fara suparare... Astept raspunsuri de la Katzuno
  20. Nume în joc: jakalot99 Numele celui reclamat: Stefii Descrierea situatiei: Disconnect la arena pvp cand ne bateam de 2 ori... A doua oara cand a intrat a folosit fly sa scape Martori: Nu am ! Poze/Video-uri: http://imgur.com/gS4AhJt,u3HWvM5,za6CdsD,4JUONir#0 Alte precizari: ASTEPT RASPUNSURI DOAR DE LA CEL RECLAMAT SI ADMINI! ATAT! DACA POSTEAZA ALTCINEVA CEVA CER WARN!
  21. Nume în joc: jakalot99 Numele celui reclamat: Stefii Descrierea situatiei: Disconnect la arena pvp cand ne bateam de 2 ori... A doua oara cand a intrat a folosit fly sa scape Martori: Nu am ! Poze/Video-uri: http://imgur.com/gS4AhJt,u3HWvM5,za6CdsD,4JUONir#0 Alte precizari: ASTEPT RASPUNSURI DOAR DE LA CEL RECLAMAT SI ADMINI! ATAT! DACA POSTEAZA ALTCINEVA CEVA CER WARN!
  22. Nume în joc: jakalot99 Numele celui reclamat: Stefii Descrierea situatiei: Disconnect la arena pvp cand ne bateam de 2 ori... A doua oara cand a intrat a folosit fly sa scape Martori: Nu am ! Poze/Video-uri: http://imgur.com/gS4AhJt,u3HWvM5,za6CdsD,4JUONir#0 Alte precizari: ASTEPT RASPUNSURI DOAR DE LA CEL RECLAMAT SI ADMINI! ATAT! DACA POSTEAZA ALTCINEVA CEVA CER WARN!
  23. In pozele tale nu se observa cum ca fratimiu si celalalt player vorbeste cu tine. De asemenea in regulament scrie ca un player se sanctioneaza pentru limbaj vulgar, cu MUTE, dar vad ca nu l-ai sanctionat pe Ikarius cand a injurat, inca o data se vede favorul si incompetenta de admin pe care o ai. Kick-ul ala nu semnifica nimic care i l-ai dat. Din prima poza si ultima poza cand vorbesti cu el si GuessWho pe local chat se observa ca sunteti prieteni si nu aplici regulamentul doar pentru cine ai tu chef.
  24. Nume în joc: jakalot99 Numele celui reclamat: FloriNnN Descrierea situatiei: Radeam cu bacca_obama ca FloriNnN se lauda ca are 15 ani , ca are voce pitigaiata ca cica el nu fumeaza etc , si mi-a dat ban 2 zile... exista /mute... Martori: bacca_obama si ceilalti playeri care erau pe sv Poze/Video-uri: http://imgur.com/WHnLme0 Alte precizari: Admin fara experienta.... exista /mute , Mai ales motivul este unul foarte bun. Se vede ce admin "bun" esti!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.