Jump to content

reppiD xD

Member
  • Posts

    605
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by reppiD xD

  1. Welcome to b-zone!
  2. Pro, dar sa fie cumva sa participam si noi, ca departamente, la war. Sa se adauge la Armoury (LSPD / LVPD / SFPD ) un " I " in care dam /entervw si intram si noi in acelasi virtualworld pentru a interveni la war...parerea mea !
  3. @, la multi ani ! Salut, am revenit si eu de la liceu ! Mananc ma schimb si ne auzim in game!
  4. Am iesti si eu, noapte buna all ! @@Ervin27, ai vreau sa fi si tu ca mine un general adevarat nu ? Io-te recrutarea mea in armata !
  5. @, neata fetele, eu vin la ora asta de la liceu si tu spui neata? Da cum se poate ... Ce faceti? Ziua asta a fost destul de buna, ma schimb si mananc si eu ceva si ne auzim in game !
  6. @, felicitari! Ce faceti? Cam plictiseala in game, ce faceti / ce ziceti?
  7. Real Madrid in finala, pacat de Bayern, vroiam sa mearga mai mult Bayer decat Madrid dar asta e, 3-0 acum 4-0 la general Ce faceti?
  8. @, Ba?? de ce iti numerotezi posturile ? #23 #24 ) lumineaza-ma
  9. @, Ba, asta e al 2-lea cont al tau de forum ? doar 46 de posturi ?))) Apropo, salut ! Imediat intru si eu in game ! Ce faceti?!
  10. @@pingMANN, welcome back. Salut, ce faceti acum am sosit si eu de la liceu, merg pana la magazin fac niste cumparaturi si revin si eu @ iti dau 68, Dipper - codat = S@L
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.