Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RolandPoli

Member
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

About RolandPoli

  • Birthday 03/27/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Roland
  • RPG Nickname
    Roland_Poli

RolandPoli's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

0

Reputation

  1. Nu am auzit de el, dar daca are Ford GT su Ford Mustang il voi lua
  2. De abia astept jocul. Sunt curios ce joc va fii asta sau daca mai modifica ceva fata de 2010
  3. Jocurile astea de F1 sunt toate modificate si nu merg deloc :@
  4. Jocul este fain dar plictisitor la un momendat.
  5. * Nick: Roland_Poli * Varsta reala: 16 ani * Level: 16 * ScreenShot /stats:http://img38.imageshack.us/img38/285/statswh.jpg * Factiuni anterioare: Paramedics,SI,NG * Skill'uri la joburi secundare: http://img38.imageshack.us/img38/285/statswh.jpg * De ce doresti sa intri in National Guard?: Am mai fost si mi-a placut mult de tot. * Stii regulile National Guard?: Da. * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da. * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: NORMAL ! . * Alte precizari?: Multumesc pentru tot !
  6. Ceau. Dar cei care au facut invoire pe forum le dai advertisment ? (pentru antrenamente)
  7. Ceau la toata luma si eu ieri am intrat in national guard . Ce mai faceti ?
  8. * Nick: Roland_Poli * Varsta reala: 16 Ani. * Level: 15. * ScreenShot /stats: http://img571.imageshack.us/img571/9307/statsskill.jpg * Factiuni anterioare: Paramedics, S.I. * Skill'uri la joburi secundare: Detective Skill 5,Car Mechanic Skill 5,Car Dealer Skill 3. : http://img571.imageshack.us/img571/9307/statsskill.jpg * De ce doresti sa intri in National Guard?: Imi doresc foarte mult sa intru intr-o factiune cum ar fi PD/NG/FBI pentru a mentine ordinea pe sevrer dar din cate am vazut nimeni nu ma accepta. * Stii regulile National Guard?: Da. * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da, Stau si mai mult. * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da. * Alte precizari?:Am 16 ani locuiesc in Timisoara, imi place sa respect pe cel care ma respecta si pe cel care nu ma respecta incerc sa nu intru in conflicte cu el. Imi place sa lucrez in echipa sa imi fac prieteni noi si sa fiu cat mai serios intr-o treaba pe care o fac pentru a iesii cat mai bine posibil.
  9. BitDefender este cel mai bun antivirus dupa parerea mea il folosesc de 2 ani si nu am probleme cu el.
  10. 1 ii mai fain decat 2 asta e parerea mea
  11. Eu nu inteleg acest joc mai bun ii fifa
  12. Cam intotdeaua fifa a aparut in luna Septembrie - Octombrie de abia astept
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.