Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Drunkard VIP

Member
  • Posts

    1869
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Drunkard VIP

  1. Nu e nimic urat, nu vreau sa stau degeaba în București o luna doar pentru waruri
  2. Eu v-am pwpat, ne auzim pe 1 octombrie când o sa revin în sp.
  3. Jur ca sunteți amuzanți. Ce Dumnezeu va tot enervați asa pentru un joc? Luați o pauza dacă simțiți ca puneți totul asa la suflet De 14 zile nu am deschis pc-ul și nici nu ma pot simți mai bine.
  4. Vezi ca eu am făcut inactivitatea pe 12 și am scris "10, maxim 12 zile", deci îs învoit și azi, pwp.
  5. Nu merge sa îți dau pm, când am făcut inactivitatea am calculat greșit, pe 25 ma întorc. Sper sa fie oke, mersi. Dacă nu e ok fac o învoire pe 25
  6. Lasă-l frate, nu te sancționează pe tine ca spameaza el.
  7. Problema e ca avem multi inactivitate. Asta e, pe 25 ajung și eu în țară și revin la waruri, la fel și în restul cazurilor.
  8. Salut, cum de ati pierdut warul ala cu rdt, ca vad ca ati avut scoruri mult mai mari decât ei Salut, cum de ati pierdut warul ala cu rdt, ca vad ca ati avut scoruri mult mai mari decât ei
  9. Ce ați făcut tati? i-ați rupt? Eu ajung la Arad acum, mâine Viena.
  10. De ce va enervați, băi, oameni buni? Lăsați-i sa plece, ăștia care rămânem vom duce gangul mai departe. Da, ok, am inactivitate ca plec din tara, dar când ma întorc sunt convins ca vom recuceri lv lejer.
  11. Kelton a dat unban, se știe ca nu folosesc coduri, tati.

  12. Mi-a dat Kelton unban, a zis ca o sa fie cu ochii pe mine.
  13. Cu regret spun ca sunt dezamagit de echipa de admini ai serverului B-zone RPG1. Timp de 3 ani am jucat pe aceasta comunitate fara sa incalc regulile, iar astazi observ ca sunt banat pentru aimbot. Eu, care intru 2 ore maxim pe zi pe samp, care joc din distractie si amuzament, am primti ban pentru aimbot. De ce? Pentru ca am dat 3/3 la cineva in paintball. La waruri am fost controlat de James si inca un admin(nu imi amintesc cine) si ambii au spus ca sunt "curat". Asta este, daca banul...

    1. Show previous comments  1 more
    2. Drunkard VIP

      Drunkard VIP

      Daca acest ban ramane, voi fi nevoit sa ma las definitiv de acest server, pentru ca mi se pare o bataie de joc. Poate e mai bine asa, imi trebuie mai mult timp pentru medicina.

    3. sefu sefilor
    4. Drunkard VIP

      Drunkard VIP

      Direct unban tati, se știe ca nu folosesc coduri.

  14. Am vorbit cu star, cica i-a dat un jucator o dovada ca am eu cod. Ma indoiesc, eu nu am folosit niciodata. Astept acum dovezile. UITATI-VA PENTRU CE AM LUAT BAN: https://www.youtube.com/watch?v=hNdK6V3b7iw NU I SE INTAMPLA ORICUI SA DEA 3/3 ODATA LA PAINTBALL? Doamne, daca nu iau unban nu mai exista cale de intoarcere pe acest server, aceasta decizie este cea mai proasta pe care am vazut-o vreodata. La waruri m-a verificat si james si inca un admin si ambii au zis ca sunt curat, mi se pare o prosteala faza asta cu 3/3.
  15. Am bagat, dar am facut inactivitate ca maine plec din tara E chiar amuzant ca am luat eu ban, cu scor - la war si care nu am folosit niciun cod. HOPAAA, SE PARE CA CINEVA MI-A FURAT CONTUL CRED. AM PAROLA SCHIMBATA, NU POT SA MA LOGHEZ PE RPG. Poate sa imi zica cineva va rog cand apare last log in? Eu dupa war nu am mai intrat.
  16. Stați ca e o greșeală probabil, habar nu am ce e cu banul ala
  17. Student la Universitatea De Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.

    1. RW DDonny

      RW DDonny

      Felicitari, bafta in cariera de medic!

    2. TH3K1NG

      TH3K1NG

      hopa... felicitari, ba!

  18. Astept ca Alex_Mafya sa fie sanctionat pentru limbajul sau, nu merge sa iti dau PM.
  19. Ce tocmai ai facut tu este sa iti tradezi varsta si caracterul. Ai spus mai sus ca nu iti este rusine de faptul ca ai 14 ani. Eu as intra in pamant de rusine sa am 14 ani si un limbaj ca al tau, limbaj care denota o crasa lipsa de educatie. Trebuie sa scapam de tine repejor, tot ce faci este sa poluezi serverul si comunitatea. Sunt ferm convins ca in mod normal nici nu te-ai uita la mine pe strada, sunt cu 5 ani mai mare decat tine si refuz sa ma cobor la mintea ta. Poti sa imi mai dai PM-uri sau chiar sa postezi aici, vei vorbi singur.
  20. 1. Nu inteleg de ce continui aceasta discutie care nu este relevanta pentru factiune. 2. Mie mi-ar fi rusine ca am scris "nu mie rusine", nepunand cratima. 3. Maneca camasii trebuie sa iasa 1-2 cm din sacou, astfel incat sa se vada o pata de culoare alba (sau culoarea camasii in cazul respectiv). 4. Mi se pare irelevant sa pui poze cu tine pe aici, ai putea sa ii dai PM daca tu crezi ca il intereseaza atat de mult, sau, daca te mandresti cu tine, sa iti pui poza la avatar. 5. Ati face bine amandoi sa va potoliti cu cearta asta, o sa ajungeti sa va traiti viata pe samp/ forum si sa neglijati lucrurile cu adevarat importante.
  21. Tu n-ai nimic mai bun de făcut decât sa te cerți cu lung aici? Aveți chat privat, poate te trezești cu vreo sancțiune de la bota. E doar un joc, potoliti-va, ce Dumnezeu.
  22. Ma Bota, pune si tu la legende data la care am luat LV si poate spui cine eram in factiune. Am vazut ca toate factiunile au asa
  23. Ai report pentru ca postezi aici. Apropo, am auzit ca ești din București, nu vrei sa ne vedem sa ma bați pe mine?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.