Jump to content

Bizon V I P

Member
  • Posts

    1353
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bizon V I P

  1. Nick :Bizon. Rank :2 La ce ma invoiesc(/war):war Data la care nu poti veni :6.11.2015 Lipsesc din motivul: Nu mai pot sa intru pe serv am luat crash si dupa nu ma mai lasa sa intru ! Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari:Nustiu ce are ami pare rau daca is revine intru promit.
  2. Nick: Bizon. Rank: 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): sedinta antrenament Data la care nu poti veni: 01.11.2015 Lipsesc din motivul: Nu pot veni deorece sunt plecat in oras Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc Destema pentru ca citesti invoirea.
  3. Nick:bizon. Rank:2 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta(x/2):1/2 Motivul invoirii: Sunt in oras cu putina trb si ajung la 22:30 Data warului:19/05/2015 Alte precizari:Ma scuzati maine revin in forta.
  4. Bizon V I P

    Nick :Bizon. Userbar-ul celui reclamat :bulannn_ Factiunea celui reclamat :civil Motiv :Dm aiurea Dovada:http://imgur.com/bdIDvPL Alte precizari :pwp
  5. Nick :Bizon. Rank :1 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2):Asta este prima. Motivul invoirii:Ami fac windows Data warului :1/05/2015 Alte precizari :Ma scuzati.
  6. Bizon V I P

    Ryak Am prins un linciog de EXPERIENTA ))))
  7. Bizon V I P

    Salut! Acum am venit de la peste:)) am chef de DM,careva? P/S: MEw logo!
  8. Bizon V I P

    Multumesc!
  9. Bizon V I P

    Salut! Care faci un dm pe copi?
  10. Bizon V I P

    Nick: Bizon. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/mMs2ILY Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text:- Dimensiuni: - Alte precizari: Doresc doar sa schimbati din RDT in Avispa Rifa,si culoarea scrisului gen avispa.Va multumesc frumos dau +1 P/S Daca nu se poate realiza va rog frumos sa imi face-ti voi una in genul asta!
  11. Bizon V I P

    Salut! Sunt bucuros ca m-am alaturat in familia voastra,sper sa sa intelegem bine si sa facem o treaba asa cum imi place mie(nota 10+) P/S Imediat schimb si logo-ul
  12. Bizon V I P

    Salut! Era si cazul sa vin si eu cu o postare...nu am mai postat de ceva vreme.Vad ca din ce in ce avansam in curerirea LV-ului,sper sa nu ne oprim aici ! Bafta baieti!
  13. Bizon V I P

    Neata! Acum m-am trezit si eu,voi ce ce mai invartiti? #SEF de pagina
  14. Bizon V I P

    Salut! Din pacate acesta este ultimul meu post aici Tin sa multumesc in special Staff-ului Red Dragon Triad pentru intelegerea acordata cat si membrilor acestei famili. Va urez multa sanatate si succes in toate,v-am pupat :*
  15. Bizon V I P

    Neata! Am revenit si eu cu un mic post,nu am mai postat de ceva vreme...Care mai este viata voastra,bine sanatosi?
  16. Bizon V I P

    Multumesc frumos! O aleg pe a lui South Ming cea mai frumoasa!
  17. Bizon V I P

    Posted Yesterday, 10:34 Nick: Bizon.[ToV] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/MXc2t#0 Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: - Dimensiuni: Sa fie mai mare in | Alte precizari: Daca puteti sa o faceti sa se vada foarte clar P/S GEN:
  18. Bizon V I P

    Se pare ca aici se incheie perioada frumoasa din aceasta factiune.Sper ca prin plecarea mea cineva sa i-a masuri si acesti membri sa nu mai faca parte din factiunea Red Dragon Triad! Eu unu' tin cont de PRIETENIE ci nu pe un joc banal sau mai stiu eu ce.Daca altora le convine sa ii injure un copil fara scrupule si fara putina educatie fata de persoanele din jurul lui...asta este. Va doresc tot binele din lume in viata reala cat si in cea virtuala! P/S V-am
  19. Bizon V I P

    Neata! Acum m-am trezit,merg sa fac un dus si ma duc sa ma tund! Vorbim mai tarziu!
  20. Bizon V I P

    Neata! Welcome celor noi,sper sa ne intelegem bine!
  21. Bizon V I P

    Salut! Acum am venit si eu de la slujba,se pare ca nici astazi nu pot sa vin la waruri...sper sa se remedieze aceasta problema...ramane doar sa va urez mult succes la waruri! P/S Welcome celor noi,sper sa luam LV impreuna
  22. Bizon V I P

    Salut! Am fost ceva inactiv astea 2 zile...de acum s-a schimbat foaia. Voi ce mai faceti?
  23. Bizon V I P

    Nu boss,il poti tine
  24. Bizon V I P

    Mosule nu copia logo-ul
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.