Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Gugustiuc.

Member
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

1 Follower

About Gugustiuc.

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG1 Nickname
  [Gugustiuc]

Recent Profile Visitors

1276 profile views
 1. Gugustiuc.

  Am uitat complet ca nu poti trimite acelasi mesaj si a doua oara fara sa trimiti altceva intre timp, si cand ai zis "spam" m-am gandit strict la daca vrei sa trimiti de mai multe ori acelasi mesaj intr-un timp super scurt. Deci scriptul functioneaza de fapt. Mersi, si scuze. In general trebuie sa inteleg ceva ca sa aiba sens sa il fac, si in mintea mea eram fixat ca nu merge say, si ca nu era nicaieri spam din script.
 2. Gugustiuc.

  Nu incerc nicaieri in cod sa trimit de doua ori acelasi mesaj ori mesaje diferite... Mesajul "Afternoon" este cu chatmsg. Pur si simplu cand intru prima oara in samp si dau comanda /stime, functioneaza ok, si imi zice cu say mesajul dorit. Daca dau iar comanda /stime, dupa oarecare interval de timp, nu functioneaza. Mesajul "Afternoon" apare, de ex., deci chatmsg inca merge, insa ce ar trebui zis pe say nu mai merge.
 3. Gugustiuc.

  Spune "afternoon", insa say-ul in chat pur si simplu nu mai functioneaza cand dau comanda pentru a doua oara. Acest lucru se intampla indiferent daca am nested IFs sau nu, ori daca textul pentru say e luat dintr-un fisier .ini sau nu.
 4. Gugustiuc.

  Salut, TaxiTool a primit un mic update. Dat fiind faptul ca este vara si cald (este deja aproape Iulie) a fost adaugata comanda [/aer] ([/eaer] pentru Engleza), ce ii mentioneaza pasagerului sa spuna daca este cald in vehicul si doreste sa porniti aerul conditionat. Pentru pornirea "aerului conditionat" puteti folosi comanda [/windows], prin care puteti deschide geamurile vehiculului. Spor la curse! DOWNLOAD (GOOGLE DRIVE): https://drive.google.com/file/d/1-pTbAfoqDQ2CpJjwObrJi2oInQwOjAKP/view?usp=sharing DOWNLOAD (ZIPPYSHARE): https://www96.zippyshare.com/v/wmE9JhxH/file.html Necesita SAMPFUNCS instalat! (https://forum.b-zone.ro/files/file/7-asi-sampfuncs/)
 5. Gugustiuc.

  Not yet, the behavior is the same.
 6. Gugustiuc.

  Voi incerca, desi face la fel si fara mesaj preluat din fisier .ini.
 7. Gugustiuc.

  Mersi! Scriptul a ramas cu aceasta functie in afara loop-ului WHILE. Am inteles sa nu mai fac toata chestia cu ELSE, si sa zic END si sa am alt IF pur si simplu, insa nu are vreun efect. Se intampla aceeasi chestie. Am incercat si sa nu incarc string-uri din fisier .ini, si degeaba. De notat cum mesajul apare dupa mesajul "Breaking after message", in loc sa apara inainte. https://pastebin.com/r5eh5VS5
 8. Gugustiuc.

  Am scos partea pentru cititul orei din WHILE loop, crezand ca interfereaza cumva cu functia de AutoFVR, insa si in afara WHILE-ului face fix la fel. Versiune debug 2: https://pastebin.com/FbB3iyey
 9. Gugustiuc.

  Am fumat ceva, si mi-a mai venit niste inspiratie, asa ca am adaugat niste chatmsg prin loop-ul din WHILE, ca sa imi dau seama unde se opresc lucrurile si ce nu ar merge. Aparent ar fi o problema cu "0AF9: samp say_msg [email protected]", care imi da text in chat la prima comanda, insa la comenzi ulterioare nu mai functioneaza. Versiunea de debug: https://pastebin.com/Z6XtmTVx Edit: Nu conteaza daca folosesc fisier .ini sau nu, rezultatul este acelasi. Daca dau de cateva ori /fvr5 sau /fvr10, la un moment dat nu functioneaza comanda a treia oara, si dupa ce functioneaza din nou, daca dau /stime, atunci merge.
 10. Salut din nou, Am o functie in script care citeste ora serverului, pe baza textului aparut cu data si ora in dreapta sus. Aceasta functie functioneaza ok. Folosesc aceasta functie ca sa vad care este ora serverului (fiindca ora locala poate fi schimbata cu un script, cu [/sett]), si in functie de ora sa spuna un anumit mesaj. Comanda este [/stime] (server time), si functioneaza prima oara cand o dau, insa apoi nu mai functioneaza pur si simplu. Desi nu stiu precis dupa cat timp, comanda mai functioneaza iar o data, si apoi iar nimic. Care ar putea fi cauza? https://pastebin.com/Msj7bkeF
 11. Gugustiuc.

  I didn't share the source code because it has nothing to do with it, really. It's just that an "IF" where you compare something to "TRUE" or "FALSE" will not work. I asked for help on another forum as well, and a guy there shared his Sanny Builder installation folder with me. I took the "data" folder from his installation, put it over mine, and now Sanny Builder doesn't say that the "IF" with "TRUE" requires two parameters anymore. Thanks for the answer!
 12. Gugustiuc.

  Salut, Am o portiune de cod unde zice IF [email protected] == TRUE, si nu mi-o ia, desi codul e scris de altcineva chiar, care se pricepe mai bine decat mine. Primesc urmatoarea eroare: Nu inteleg ce alt parametru as putea pune. Daca in loc de TRUE compar cu o cifra, de exemplu, functioneaza, dar cu TRUE nu functioneaza. Care ar putea fi cauza?
 13. Gugustiuc.

  Martie 2013 - LS Taxi
 14. Gugustiuc.

  Nick: Gugustiuc. Rang: 3 Propunere: Propun modificarea regulii 10.4.3, astfel: "Sistemul permite cereri de invoire (de la raport) pentru un total de doua saptamani intr-o perioada de 45 de zile.". La ce credeţi că ajută?: Ideea ar fi sa stim clar daca putem avea doar o cerere de invoire pe 45 de zile, sau putem avea mai mult de una dar in total cererile sa nu depaseasca 2 saptamani intr-un interval de 45 de zile.
 15. Anulez cererea (nu mai pot edita postarea initiala).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.