Jump to content

Popandau

VIP
  • Posts

    1165
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Popandau

  1. Ar merge un MTA inainte de bac

  2. Si

    1. Show previous comments  3 more
    2. Anndi
    3. Popandau

      Popandau

      Sebiiiiiiiiiiiiiiii mai am o luna pana la bac. Elenaaaaaaaa cine esti?

    4. XES
  3. Mersi de sfat, voi tine cont. Ca sa-ti raspund la intrebare: am cautat pe google void WindowProp() { RECT r; HWND h = GetConsoleWindow(); GetWindowRect(h, &r); MoveWindow(h, r.left, r.top, 245, 225, TRUE); } Mai exista SetConsoleWindowInfo care, aparent, se foloseste cu SetConsoleScreenBufferSize
  4. In noiembrie implinesc 18 ani, deci trec a 12-a. Ca job ar fi doua alternative: electronica + informatica sau pilot (momentan fac niste cursuri de ULM). Aici ar fi niste probleme: Daca e sa aleg prima varianta trebuie sa lucrez dintr-un birou, si nu vreau sa fac asta toata viata mea. Pe de alta parte, a doua varianta implica multe riscuri si niste costuri initiale...Deci, raspunsul la intrebarea ta este: cred ca da .
  5. Da, m-am cam lasat de CLEO, SA:MP si de jocuri in general. Nu mai am chef sa fac nimic.
  6. Descriere: E un fel de Flappy Bird in consola... Poze / Video: Link download: http://www.mediafire.com/download/8lwqu2jzk8lqx4v/Flappy.rar Alte precizari: * Sageata sus pentru a sari. * Nu e fix ca jocul original, dar va dati seama pe parcurs cum functioneaza. * Nu am avut niciodata intentia sa fac un "joc" bun. Am vrut sa vad doar daca pot.
  7. ็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็...

    1. Show previous comments  86 more
    2. BestShot

      BestShot

      ็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

    3. BestShot

      BestShot

      ็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็...

    4. BestShot

      BestShot

      ็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

    1. ExteeL

      ExteeL

      E MMORPG gen metin sau.. ?

    2. Popandau

      Popandau

      MMORPG, dar e 2d; jocul e destul de vechi.

      Are story quest tare + key quest in fiecare oras; sistem unic de sapat, etc. Jocul original s-a inchis acum un an cred, si de atunci exista serverul asta, care nu mai e pay to win (arena pvp e cam goala, oricum).
    3. NUSUNTRENKO

      NUSUNTRENKO

      "sistem unic de sapat"

  8. http://i.imgur.com/ddmWely.png Plictiseala; era o idee, totusi...
    1. Show previous comments  3 more
    2. qShad0w ZEW

      qShad0w ZEW

      Fain, nu e nevoie sa joci sa:mp pentru a face moduri :)) Totusi, incearca sa faci c-hud-ul sa-l pot ciordi :D

    3. Dragos FTW

      Dragos FTW

      nu prea sunt bine puse alea acolo

      ca e logo la war acolo..

    4. TH3K1NG
  9. http://forum.b-zone.ro/topic/270949-cleo-suferinta-037/ -> Nu am putut intra in joc sa testez, lasati aici daca nu merge.
    1. Show previous comments  3 more
    2. Popandau

      Popandau

      Mhm, buna idee, mersi.

    3. DooMasteR

      DooMasteR

      Tot cu prostii te ocupi ba? Hai ca o sa fac LOL 3. Need your help rozatorule.

    4. Popandau
  10. Am primit destule avatare, multumesc.
  11. Mai astept cateva. Pana acum cel mai mult imi place cel al lui Layzz.
  12. Nick: PopandauL Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Un popandau. (Aveti aici cate ceva: http://famebiography.net/gopher/ ) Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Gopher Dimensiuni: 256x256 / 512x512 Alte precizari: Dau niste +uri celui care imi place cel mai mult si as dori sa nu-i dati prea multe efecte sa para intunecat sau altceva. Gopher ar putea fi scris pe diagonala / mijlocul ecranului / cumva sa se integreze cu popandaul.
  13. Ideea e buna, dar nu-mi place limitarea de timp la 10 minute. Si ar mai fi o idee ca jucatorul jefuit sa-si primeasca banii inapoi daca hotul moare in urmatoarele 20s.
  14. Ai putea sa nu mai postezi videoclipul ala din ora in ora?

  15. Nick: PopandauL Rank: 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 25/11/2014 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: prima Motivul învoirii: Maine intru devreme si am teme la Chimie, Fizica, Info, Romana. Alte precizări: -
  16. Nick: PopandauL Rank: 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 18/11/2014 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: prima Motivul învoirii: Maine intru devreme si am tema la fizica, iar profu' a votat cu Ponta. Alte precizări: Luni era destul de nervos...
  17. -- Nume: PopandauL -- Level: 43 -- RPG Bar sau poza cu [/stats]: -- Facţiunea din faci parte: GSB -- Am citit şi lua la cunoştinţă regulile prezentate în primul post al topicului: Da. -- Alte precizări: Da.
  18. Ar putea scoate "jobs" si sa puna un magazin unde poti sa si cumperi sa si vinzi (intra in acelasi plugin de sign shop). Asa ar fi mai putini bani pe server si poate ar fi mai...rp? Adica banii ii primesti cand vinzi, nu cand sapi...
  19. Sau poti calcula traiectoria glontului in functie de pozitie si unghi, si o compari cu a doua. Serverul poate citi din memoria clientului? o.O
  20. Pe ceilalti de ce nu i-ai sanctionat? Ii ai chiar in al doilea video. In plus, pe Achiles de ce nu l-ai filmat? El intra, tragea o sageata cu arcul si iesea... apoi, in final, a venit cu armura si a intrat in noi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.