Jump to content

VEDETA INTERNATIONALA NICU

Donator
  • Posts

    1302
  • Joined

  • Last visited

About VEDETA INTERNATIONALA NICU

  • Birthday 01/29/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati
  • Hobbies
    ★ CODURI ★

Contact Methods

  • Skype
    N.C.98

Previous Fields

  • Real name
    ★ Nicu ★
  • RPG1 Nickname
    NICU.CODATU

Recent Profile Visitors

2901 profile views

VEDETA INTERNATIONALA NICU's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

108

Reputation

  1. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick: NICU.CODAT Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: Acsu Level-ul celui reclamat: 38 Motivul reclamatiei: E pe orangelist, nu vrea sa plateasca = > blacklist Dovezi (screenshot/video): http://imgur.com/v42ekCH Bara RPG a celui reclamat:
  2. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick: NICU.CODATU Rank: 2 Nick-ul celui reclamat: Zefart Level-ul celui reclamat: 15 Motivul reclamatiei: Limbaj,DM Dovezi (screenshot/video): http://imgur.com/a/aFtrR Bara RPG a celui reclamat:
  3. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick : Nicu.Codatu Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni :16/12/2015 Lipsesc din motivul: Motive personale Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima. Alte precizari: ~ Sunt Codat ~
  4. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Neața băieți, rupem si noi ceva in seara asta sau frecam mielu?
  5. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick : Winston Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 04.12.2015 Lipsesc din motivul: Motive obiective Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Sal
  6. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick : Winston Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 30.11.2015 Lipsesc din motivul: Sarbatoarea orasului. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes
  7. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick :Winston Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :25.11.2015 Lipsesc din motivul: Motive obiective Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima Alte precizari: Succes!
  8. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick : Winston Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 18.11.2015 Lipsesc din motivul: Personale. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: E preventiva. O retrag cand ajung acasa. Incearca sa nu raspunzi la ea pana una alta. @, Ajung.
  9. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick : Winston Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni: 12/11/2015 Lipsesc din motivul: Motive obiective. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Ma revansez.
  10. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick : winston Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 06.11.2015. Lipsesc din motivul: Revolutie in Galați Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2. Alte precizari: scuze de intarziere. E facuta de pe tel
  11. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick :Winston Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :29.10.2015 Lipsesc din motivul:Seara de club. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Succes!
  12. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Nick : Winston Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 22.10.2015 Lipsesc din motivul: Seara de club Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Chiar nu am cum ajunge plec in jur de 19:00 de acasa si ma intorc dimineata. Succes la war!
  13. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    Salut baieti, a trecut ceva timp de cand n-am mai postat pe forum sau de cand n-am mai jucat sa-mp. Am revenit in una din factiunile cele mai dragi mie si sper sa si facem treaba impreuna. Noapte buna!
  14. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    @@RiderUJ TFP, De interviul tau se va ocupa Yozo. @, Ma voi ocupa personal de interviul tau.
  15. VEDETA INTERNATIONALA NICU

    -- Nume: Winston -- Rank: 6 -- Membrul sancţionat: Iulia.G -- Sancţionat în data: 13.07.2015 -- Motiv: Comportament fata de un rank superior. -- Sancţionat cu: Faction warn. -- Dovada (în funcţie de caz): Aici. -- Alte precizări: Nu este prima data. Sfatul meu este sa incetezi cu acest comportament. Consider ca sunt suficiente dovezi, m-am sfatuit cu Tuckson si mi-a spus ca meriti Faction Warn. Sper sa nu ne mai certam pe viitor si sa te inveti odata minte.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.