Jump to content

DJMihai MK

Member
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

DJMihai MK's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

10

Reputation

  1. Nick : DJMihai Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 07.02.2017 Lipsesc din motivul: Probleme la cont. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 . Alte precizari: Multumesc .
  2. Nick : DJMihai Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 27.01.2017 Lipsesc din motivul: Am pc-ul stricat, aseara am reusit sa intru la war, deoarece am jucat pe laptop-ul unui vecin. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 . Alte precizari: Multumesc si tin sa precizez ca aseara am fost la war, deci asta e a doua invoire in aceasta saptamana.
  3. Nick : DJMihai Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 26.01.2017 Lipsesc din motivul: Aseara nu mi-a mers pc-ul, a incercat DJCobra sa-l repare insa nu a reusit sa-i faca nimic. Azi sunt intrat pe pc si vad ca merge. Am facut aceasta invoire in caz de mi se stinge iar. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 . Alte precizari: In caz de merge in continuare, ne vedem la wars.
  4. Nick : DJMihai Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 05.10.2016 Lipsesc din motivul: Nu stiu daca voi fi acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Sper sa ajung acasa la timp. Bafta!
  5. - Nume: [oH]DJMihai - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): [oH]DJCobra - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat!
  6. Nick: DJMihai Level: 42 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 3 ani. Poză cu /stats: http://imgur.com/827f9Vh Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii cu level 2-7 , in special, dar nici pe ceilalti nu-i voi uita. Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi face cat mai multe eventuri , pentru ca fiecare player sa aiba o sansa la castig. Taxa in principiu va fi de 1$ . Nu voi da ocazia nimanui sa se planga de mine. Toata lumea va fii cat se poate de multumita.
  7. Voi fii mai atent la detalii pe viitor! Mersi!
  8. CyberLink PowerDirector ... dar vreau sa invat in Sony Vegas
  9. Da, sunt inca la inceput... Dar treptat ma voi perfectiona ... Mersi de +1
  10. Titlul clipului: The Assassin Kid - Final Gen: Actiune / Comedie Data: 31.01.2015 Scurta prezentare: Continuarea ... Link:
  11. Va multumesc pentru aprecieri si sustinere! Voi continua cu episoade in functie de cum imi permite timpul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.