Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

P r i C i

Member
  • Posts

    503
  • Joined

  • Last visited

About P r i C i

  • Birthday 05/29/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Drobeta Turnu-Severin

Contact Methods

  • Skype
    Prianci

Previous Fields

  • Real name
    George Ciprian

P r i C i's Achievements

Regular

Regular (8/14)

33

Reputation

  1. Nick: PriCi18 Rank: 2 La ce ma invoiesc: War. Data la care nu poti veni: 10.09.2014 Lipsesc din motivul: Este ziua unchiului meu si nu pot lipsii.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2 Alte precizari: Multumesc mult pentru intelegere si bafta !
  2. Nick: PriCi18 Rank: 2 La ce ma invoiesc: War. Data la care nu poti veni: 09.09.2014 Lipsesc din motivul: Merg in vizita la nasii mei. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc mult pentru intelegere si bafta !
  3. Nick: PriCi18 Nick-ul reclamatului: Alex_Workout Bara RPG: Motiv: Jignire+neparasire HQ la diferite somatii. Dovada: http://imgur.com/a/IdjPU#0 Alte precizări: -
  4. Nick : PriCi18 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 04.09.2014 Lipsesc din motivul: Am programare la stomatolog la 13:00 si nu stiu cat va dura, am crezut ca nu avem war-uri de asta nu am pus cerere. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc si succes la warr!
  5. Merci, astept si alte sugestii si poate fii intreg hood, daca se poate.
  6. Salut baieti, am si eu o rugaminte la voi, are cineva tinta pe care o are Sarpe sau macar imi poate spune unde sa o gasesc. Multumesc mult. PS: Si alte tinte de forma aceea rotunde ma intereseaza.
  7. Nick : Prici18 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 27.08.2014 Lipsesc din motivul: A trebuit sa plec urgent la tara, a fost ceva de neamanat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Asta e prima de cand sunt in TTB. Alte precizari: BAFTA LA WAR
  8. Multumesc tuturor, am ales insa lucrarea unui singur om care de ceva vreme se descurca din ce in ce mai bine si merita tot respectul si stima pentru munca sa: Tepan.
  9. Nick: Prici18 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -- Tema (In caz ca nu exista o imagine): Ceva care sa aiba legatura cu avatarul. Text: Born to be free. Dimensiuni: Cat este necesar. Alte precizari: Multumesc.
  10. Good job, my friend !
  11. Acesta este topic facut special pentru cei noi pe comunitate ! Nu ne intereseaza de sfaturile tale, sau daca tot vrei sa ni le oferi te invit sa postezi in alta parte. Multumesc anticipat.
  12. Il astepti putin, 5 minute sa zicem, dupa care faci poza ca e AFK si pleci. Faci poza in cazul in care vrea sa iti faca post ca nu vrei sa ii dai licentele si tu ii demonstrezi ca statea AFK .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.