Jump to content

Ripley

Member
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ripley

  1. Nume in joc: Ripleywski Contract ales: https://postimg.cc/N21B6Fs3
  2. Nume in joc: Ripleywski Contract ales: https://postimg.cc/Pp9L143v
  3. Nume in joc: Ripleywski Contract ales: https://postimg.cc/cvY2gT6P
  4. Nume: Ripley Contract: https://postimg.cc/14rtRCdZ
  5. Nume in joc: Ripley Contract: https://postimg.cc/18LSqPqM
  6. Numele produsului: Filelist.io Model: - Starea produsului: Nou Detalii despre produs: Invitatie pe site-ul de trackere FileList.io Preţ: 30 lei Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu. Metoda de plată: Euro clienti / Revolut Contact: PM sau in joc 2peumurdar Imagini: https://postimg.cc/5jM5wgpt Alte precizări: !
  7. Nickname: Vitas Rank: 1 [LS Trainee] Numar comenzi reusite: 203 Numar teste date: 0 Poze: http://imgur.com/a/RarEF
  8. Aveam si eu o comanda si imi iesea fum din masina.... intru ca tot omu in P'n's, o repar, cand sa ies.... unu din stanga unu din dreapta ca in menghina )) Atat mi-a trebuit sa intru inapoi sa o repar din nou.... ) Cam asa sta situatia in P'n's LS ))
  9. Si in caz ca nu se baga, ce? Pe noi de ce nu ne protejeaza nici un clan? Ca sa avem asasini sa se ocupe! Sau de ce nu ne facem noi proprii asasini pentru BL. Cat ar putea sa coste un BL? Si cum adica cine plateste? Lol, mai ales de la lvl 10+, nu cred ca ar vrea cineva sa fie omorat non-stop, pentru un amarat de BL! Mai ales mafiile, aia sunt mai "tupeisti" si cu nesimtire fata de noi. Trebuie sa se scape cumva, sa faca dm, limbaj sau mai stiu eu ce...gen GabitzuXXL care m-a reclamat pe mine. Ala merita BL si sigur platea. Daca vrem si ne implicam, se poate.
  10. Neata baietii!. Ba shobo, am un talent de a-ti umple blacklist-ul, de n-ai vazut. Tu zici ca abia scoate s.i 1-2 pe saptamana? Eu iti bag in blacklist 3 persoane pe zi! Legal, simplu, usor!
  11. Gg bro. Ai deja 4 pagini de discutii. Tine-o tot asa. .....Si mai intra pe messu ala odata ca am treburi cu tine!!!
  12. Salut bai galbejitilor. Bine m-ati gasit! Bun venit celor noi! Sper sa ma intreceti la raport. am 120+ pana acum )
  13. Nick: Vitas Level: 21 Ai înțeles regulamentul?: Da. În ce zi doriți să se desfășoare evenimentul: Sambata-Duminica 19:00 - 22:00
  14. Neata ba:))) nu pot sa dorm, nuj ce am. Ma Shobo: Daca tu zici ca cel care nu respecta o regula, nu primeste salariul. Care salariu frate? ) Nu vad unde scrie de salariu. Dai EDIT macar, ca imi bate in ochi cuvantul ala magic Ba noi dc nu luam exemplu asta ma?: Altii au misto, noi nu Raport de activitate numarul x Nickname: Perioada: Rank: Numar comenzi reusite: Cea mai lunga cursa: pret + poza Numar teste date (un test = 5 comenzi): 0 Numar de comenzi efectuate in total: Cate zile ai fost inactiv (cu cerere):
  15. Dobryi den` moya tavarashiy, kak dela? (buna dimineata dragi tovarasi, ce faceti?). Am o propunere pentru urmatoarea activitate: Lectii pentru evitarea coliziunilor din trafic! Datorita unor MARI si MULTI nobi pe sosele, nu ne putem duce clientul in liniste la destinatie. Iti intra din lateral, frontal, indiferent cum si te izbeste de un zid sau pom si te rastorni sau cine stie cum te rasucesti pe contrasens si iti vine gaboru sa-ti ia permisu ca ai intrat pe contrasens:)) Tip simulare: Luam "clientul" si mergem spre destinatie. Un "nob" va incerca sa intre in noi, ne alearga, vine de pe strazi laterale, din fata si incearca sa ne buseasca. Noi incercam sa evitam aceste conflicte. Ce ar fi bun de invatat de aici: Sa nu mai folosim chat-ul in astfel de situatii " baaaaaa nobuleee uita-te pe unde mergii".
  16. Nickname: Vitas Rank: 1 Number of succesfull commands: 156 Number of tests: 0 Photos: http://imgur.com/a/eiLkf
  17. Nume : Vitas Factiune : Ls Taxi Company Level : 20 Alte precizari : Abia astept!
  18. Imi cer scuze ca postez aici!!! Dar nuj ce v-a trecut prin cap sa jucati pe ambele servere cu aceiasi parola (fun si rpg1). Ieri Kelton a anuntat ca sa va schimbati parolele urgent, toti cei care ati jucat pe Fun. Eu l-am intalnit pe Andreiii1936 si am discutat cu "el". Stiu cine este, Dar nu fac dezvaluiri in public. Pm me sau mess.! O zi buna.
  19. Ripley

    Win the Stafford

    Nickname: Vitas Level: 20 Factiune: Ls Taxi Company Numarul ales: 5 Alte precizari: Bog budet so mnoy. (Domnul fie cu mine).
  20. Ce ziceti de mod-ul asta pentru taxi si faruri? Va place?
  21. Pentru [bTD]Latex. Aia cu tancu nu e nimic. Uita-te aici: Singura tara fara frane la masini!
  22. La sansa care am primit-o azi, nu te las eu prea curand apropo, sa vezi cum muncim din greu!:
  23. Вещи, которые заставляют нас смеяться, заставляют нас плакать, иногда!

    1. Show previous comments  1 more
    2. Ripley

      Ripley

      Я в Румынии в течение 12 лет.

    3. RW Dudue

      RW Dudue

      Sunt sexy.

    4. Ripley
  24. Nick[CK]Vitas Level: 2 Bara RPG2 : Poza /stats: http://img801.images...7/samp013ci.png Poza /licenses: http://img203.images.../samp014rrg.png Alte precizari: Eu joc pe RPG1 si acolo ajut si eu la randul meu playerii nevoiasi. Dar iata ca am ajuns din nou sa cer ajutor.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.