Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ch0sen

Member
  • Posts

    1354
  • Joined

  • Last visited

About Ch0sen

  • Birthday 04/08/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Calarasi
  • Hobbies
    (^_^)

Contact Methods

  • Skype
    Prin PM doar daca este vreo urgenta.

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan

Recent Profile Visitors

1741 profile views

Ch0sen's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

23

Reputation

  1. Cam mult spam si off chat pe aici. Incercati macar sa purtati o discutie/sa gasiti un subiect de discutat, ceva mai complex intre voi nu doar "salut/buna seara/noapte buna, ce faceti?" care nu-si au locul deloc. Va inteleg ca vreti sa faceti +1, dar faceti-o cu cap . PS: cred ca-i primul meu post pe aici
  2. » Nickname: Ch0sen » Level-ul deţinut: 65 cred » Rank-ul deţinut: 2 (Detective atotputernicul) » Motivul pentru care doreşti să intri: Pentru ca din seria militienilor si pentru ca impuscaturi. » Alte precizări: Nici Batman nu ma poate opri din ucis (robberii, bineinteles).
  3. Acesta este ultimul meu post aici in fbi si cu asta vreau sa va spun ca ati fost cei mai buni, mai cuminti si mai activi baieti. Pot spune ca am numai cuvinte de lauda pentru toti care sunt si au fost in fbi, fiindu-mi membrii. Dupa 1 an si 2-3 luni aici a venit timpul sa ma despart de voi... Incercati sa aveti grija de voi si de noul lider Jar si sa va intelegi de minune, poate chiar mai bine decat v-ati inteles cu mine. Sa nu faceti prostii! In o data la revedere fostii mei agenti si nu uitati ca oricand aveti vreo problema va voi sta la dispozitie. Ne auzim pe /d. La pup!
  4. Salut agentii mei pe care nu o sa-i mai am in scurt timp ! Topicul "Rapoarte de activitate" a fost deschis. Puteti posta pana maine(duminica) la ora 18:00 cand voi inchide topicul. Iar tot maine la 21:00 este sedinta. Se numeste nabism...cand pe om il mananca in c*r, asta se intampla.
  5. Nickname-ul celui sanctionat:Namo. Rank-ul: 1 Sanctiunea aplicata: Demitere. Motivul: Inactivitate 3 zile.
  6. Nickname-ul celui sanctionat: Seky Rank-ul: 5 Sanctiunea aplicata: Faction warn. Motivul: Comportament: https://www.youtube.com/watch?v=8A-hPhprX_E
  7. Nickname-ul celui sanctionat: SyncMaster Rank-ul: 3 Sanctiunea aplicata: Advertisment verbal. Motivul: Luarea masinilor lspd fara permisiune/ /d
  8. Am deschis topicul cu rapoarte. Va sta deschid pana maine la ora 18:00.
  9. Nickname-ul celui sanctionat: Nykw, Ady, Namo. Rank-ul: 2,3,1 Sanctiunea aplicata: Faction warn. Motivul: reclamatii.
  10. Nick: Ch0sen Rank: Director Am dat test cu: TemPenny Data testului: 1.05.2014 Admis / respins: Admis Numar de greseli: 0/3 Alte precizari: Welcome !
  11. Salut baieti. Nu uitati ca in seara aceasta la 20:30 avem activitate. Vreau sa fim cat mai multi. In caz ca nu sunt eu on se va ocupa vaga.
  12. Multumim pentru urarile de 1 mai. 1 mai= o alta zi pentru a face +1 . Maine la 20:30 vom face activitatea saptamanala. Pentru participare primiti 15 puncte la raport. Noapte buna.
  13. Multumesc tuturor pentru felicitari. Nu va ganditi deja sa vin inapoi ca momentan nu ies, inca mai raman lider 2 saptamani.
  14. Nick: Ch0sen Rank: Director Am dat test cu: Floyd_Maywather Data testului: 27.04.2014 Admis / respins: Admis Numar de greseli: 0/3 Alte precizari: Welcome !
  15. Ori lasi warul ori uninvite. Nu mai vreau sa aud de chestii de genul in legatura cu warul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.