Jump to content

Silviuuu

Member
  • Posts

    1575
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Silviuuu

  1. Nick: Silviu. Rank:1 Data: 28.04.2023 Ma invoiesc de la: war Motiv: Posibil sa nu fiu acasa. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Invoire preventiva.
  2. Nick : Silviu. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 12/04/2023 Lipsesc din motivul: Plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Numarul total de invoiri : 2 Alte precizari: Bafta la war
  3. Nick : Silviu. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 10/04/2023 Lipsesc din motivul: Plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri : 2 Alte precizari: Bafta la war
  4. Nick : Silviu. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 4/04/2023 Lipsesc din motivul: Plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri : 1 Alte precizari: Bafta la war
  5. Salut, mai joaca cineva din garda veche? Vreau sa fac prezenta

  6. Nick: Silviu. Rank: 1 Ziua :01.04.2020 Ma invoiesc de la: WAR Data: 01.04.2020 Motiv: Am probleme personale Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Sper sa il rezolv.
  7. Un admin cu capu pe umeri nu te-ar fii banat niciodata dat fiind faptu ca pe server e lag si sunt full codati. Un simplu mute cred ca era suficient dar asa se intampla cand admini au fost doar in pasnice iar kelton nu i'a invatat sa treaca cu vederea peste astfel de momente.. Imi pare rau ca ai plecat inainte sa luam ls-ul dar asta e viata.. succes
  8. Nick: Silviu. Rank: 1 Ziua :31.03.2020 Ma invoiesc de la: WAR Data: 31.03.2020 Motiv: Sunt plecat Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Posibil sa ajung dar am pus invoire sa fiu mai sigur!
  9. NIck: Silviu. Rank: 1 Ziua: Vineri Ma invoiesc de la: war Data: 27-03-2020 Motiv: Nu sunt acasa Numar de invoiri pe aceasta saptamana (1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari:Succes la war
  10. @Kelton Dc nu maresti sloturiile si la mafii? Ori ca sunt 30 ori 35 tot o sa fie codati... Nu de alta dar nu am unde sa intru sa joc
  11. Mai joaca cineva din vechea brigada?

    1. Show previous comments  4 more
    2. AN D R E I

      AN D R E I

      Daca avem loc si daca ne accepta si liderul mergem =))

    3. Silviuuu

      Silviuuu

      Din cate am inteles deschide azi sau maine app. acm nu stiu cate locuri. ce nume mai ai in game?

    4. AN D R E I
  12. El Loco Cartel un antrenament frumos , in ziua de azi nu se mai fac asa ceva.. 

     

  13. Decat sa faceti sistemu asta mai bine mai faceti cateva job-uri care sa ii atraga pe playeri sa munceasca, doar asa vor sta playeri pe server. Cautati sa faceti ceva pt ca a'ti scazut destul de mult si o sa mai tot scadeti. Succes la playeri
  14. Tot pe sa:mp, tot? Nu il lasati deloc dar nici el pe voi :)) / Ce mai faceti?

  15. Kelton , era mai ok daca se facea faza cu orele jucate doar pt cei care au luat ban pt coduri pe ip(clasa) si cei care nu au luat ban sa poata sa faca app, nu toti au timp sa intre sa faca 20 de ore si poate ei vor sa intre la war sa joace, sistemu de war e destul de ok si cam asta ii atrage pe toti, a'ti bagat pe toti la un loc cu, codati si asa pierdeti si playerii si nici nu e prea ok regula asta, intr-un fel e bn si cu ore dar nu pt toti..

    Sau macar sa fie facut un sistem prin care un player care nu a primit ban in ultimele 5-6 luni sa poata sa cumpere ore jucate in ultimele 2 luni si contra cost sa dea bani si ore jucare sau ceva de genu...

    Poate iei in calculc si sugestia asta, chiar e nevoie pt cei care nu au timp sa faca orele ...

    1. Show previous comments  2 more
    2. Cody

      Cody

      Adevarat .... Poate ei  s-au gandit , ca daca face playerii ore ca sa intre intr-o factiune , vor fii mai multi si mai activi.Inainte sa fie sistemele astea ,era foarte frumos , era si playerii la war-uri fara cod . In anii 2013-2015 era o placere sa joci samp . Acum totul se rezuma la playerii online .Mai bine faci u n system calumea in care sa fie pe placul tutoror , ori sa fie 25% dintre playerii le place , 75% nu le place...Kelton si Bobo are trebuie sa faca ceva cu dislike-urile (sa zicem asa) la sistemul asta. Kelton inca crede ca acest system este frumos. Sa zicem ca intri intr-o mafie , ce-ai putea face?Numai la war-uri ce faci 2 ore.Mai bine intri intr-o factiune pasnica si faci ore , acolo chiar ai ce face , mai faci u n raport , mai faci bani la joburi , etc. Mie unul, imi place mai mult in mafie decat in pasnica.Kelton a r trebuie sa faca ceva cu mafile / pasnicile , sa zicem la mafii sa fie mai putin , sa zicem 10 ore minim si la pasnice/departamente 20 ore minim. Asta a r fii parerea mea . Succes!

    3. Kelton

      Kelton

      Toată lumea trebuie să dovedească un minim de activitate pentru a putea intra într-o facțiune, nu doar codații.

    4. Silviuuu

      Silviuuu

      Nu esti lider sa dovedesti ca esti activ, inainte sa bagati o regula ganditi-va la toti, nu doar la 1-2. Dupa cum bine vezi odata cu reguliile astea aiurea au plecat multi playeri chiar daca gm este unu destul de frumos, voi bagati codati la un loc cu playeri care joaca curat, asta nu intelegeti voi. Din partea mea puteti sa faceti ce vrei, imi pare rau ca nu pot sa intru si eu la war sa ma joc dar asta e, nu am sa stau acm sa fac ore ca oricum nu am timp sa le fac. Succes la playerii, chiar o sa aveti nevoie daca tot bagati reguliii de astea.

  16. De la 30 de ore la 20 , tot e mult, cautati sa evitati codati insa nu va ganditi ca unii vor sa joace doar la war si poate nu au timp sa faca orele respective..

    Decat sa modificati orele mai bn cumparati un sistem anti cheats si gata...

    1. eB Arhix

      eB Arhix

      Sa "cumpere" un sistem anti cheat? Daca si CSGO care are 10 milioane de jucatori si tot exista codati, ce sa spunem de SAMP? Dureaza mult sa faci un anti cheat si nu este garantat. Regula cu orele este buna deoarece nu prea sunt codati care sa faca 20 de ore pe un cont care apoi sa fie banat.

      In prezent s-a anuntat ca se lucreaza la un astfel de sistem insa trebuie lucrat si testat, este acea perioada mai "naspa" a scolii, cu examene si teze. Cu siguranta ca pana in vara va fi un sistem mai imbunatatit anti cheat. Trebuie rabdare, fiecare cod actioneaza intr-un alt fel si trebuie stabilit exact modul in care functioneaza.

    2. Silviuuu

      Silviuuu

      Nu zic ca nu e bun, e buna dar nu pt aia care nu joaca cu, cod, de ex: era mai ok daca se verifica ip si cineva a luat ban in ultimele x luni sa il puna sa faca y ore, nu pt toti, altu care nu a jucat cu, cod si vrea acm sa intre intr-o mafie trebe sa faca ore si de ex, eu nu am timp , eu vroiam sa intru doar la war si atat... asta e ideea..

  17. 30 de ore sa intru intr-o factiune, serios? Prostia chiar nu are limite fratica, sigur vin playerii :))

  18. Ce mai fac baieti si fetele? Tot pe sa:mp, tot?

    1. Show previous comments  5 more
    2. Road2Glory ZEW

      Road2Glory ZEW

      Ce faci Silviuleee, cum o mai duci?

    3. Silviuuu

      Silviuuu

      Destul de bn, mai prost cu bani dar mergem inainte...

    4. Road2Glory ZEW

      Road2Glory ZEW

      Se rezolva, toate la timpul lor :)

  19. Marele Andrei Gradinaru care se bucura la 5 euro, nu recomand sa luati promovarii de la el, nu e serios.

  20. Nick-name: Silviu. Rank: 4 Invoire pentru war-ul din data: 01/2/2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt la munca. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Spor la waruri!
  21. Nick-name: Silviu. Rank: 4 Invoire pentru war-ul din data: 30/1/2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt la munca. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Spor la waruri!
  22. Subscribe+Like :

    1. Jean69

      Jean69

      îți place, nu?
  23. Nick-name: Silviu. Rank: 4 Invoire pentru war-ul din data: 27/1/2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt la munca. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Spor la waruri!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.