Jump to content

Baily2013

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Dobre Catalin

Baily2013's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

2

Reputation

  1. Nu am experienta in photoshop, dar am incercat si eu ceva, nu stiu daca iti place, dar incercarea moarte n-are http://s9.postimg.or...3j5w27/doky.png
  2. Crezi ca imi pasa de salariu ? Am intrebat, nu se sfarseste lumea de la o intrebare, era sa zic ce fac eu pe el de salariu
  3. Ah, abia astept sa se redeschida serverul, imi e dor de curu tau ala misto Are careva ceva interesant de facut ? Mooooor de plictisealaaaaaaaaa!!
  4. Sedinta cand o sa aiba loc daca se deschide serverul in seara asta ?
  5. Cred ca sedinta ori se amana, ori se anuleaza ... sper sa revina cat mai repede serverul Check this:
  6. Stai tu linistit ca nu a intrat nimeni, este ofticat ca are inca o reclamatie pe forum la taxi, si va fi demis pentru ca este in perioada de teste.
  7. Copile, ai maxim 12 ani, acum iti arati adevarata fata.
  8. Nickname: Baily. Rank: 1 Numar comenzi reusite: 81 Numar teste date: 0 Poze: http://postimg.org/gallery/99qk1p8y/43260aa5/ PS: Scuze ca nu am putut uploada pe alt site, am probleme mari cu netul, este facut album pe postimage, vezi ca sunt mai multe pagini, dai si tu next page jos.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.