Jump to content

uqpu

Member
  • Posts

    261
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uqpu

  1. Buna dimineata. Merg sa beau ceva si ne vedem in game.
  2. Hai ca eu am facut azi la afaceri Merg si eu la somn, pe maine BOYS!
  3. In pana mea, ce sacrificii fac eu pentru mafie De ziua mea vin la war. Mersi
  4. LA MULTI ANI MIEEE BAA!!!!!!!!!!!!!!!! Care vrea de baut??? Dau dis de dimineata la orice club. Urari pe facebook si carti de credit (Homeniuc Razvan (Denial) )) GO GO GO !!!!!!!!!!! Bautura bautura si maneleeeeeeeeeeee
  5. Am mai castigat un event:)) Verdant Family power. Eu plec la un football si revin diseara.
  6. Likeeeeeeeeeeeeeeeeeee! La 00:06 iau si eu unban:X:X:X: Le aratam miercuri la waruri P.S: Ce faceti?
  7. Pai, voi m-ati chemat Eu cu prk, faceam doar rapiri
  8. Suryca, am luat si eu 5 zile de la admbot si acum am 0/3 Astept sa iau unban si rupem LS.
  9. Bi Bine ai venit! Si da, il invatam de luni pe Fearless ce e ala war
  10. Back de la munca:)) Baii baieti, eu mor fara wars.. Macar, war4fun putem face?
  11. Atat vroiam. Daca imi faci si o semnatura, ai +
  12. Foarteee linisteee. Eu am niste treaba afara. Revin in 30 minute.
  13. Deci,as vrea sa pui skinul de lawyer/antrenor/mechanic care este la RPG2 - Gangs - Verdant Family daca se poate.Multumesc.
  14. Background alb ? Cand faci poza dai la transparent. La fel si la tine. Daca vroiam asa ceva, imi faceam singur cu background alb. Astept alte creatii.
  15. Mersi Sp1ke baiete Te pun in lesa si nu-mi mai scapi P.S: Buna Dimineata. Tocmai m-am trezit si eu, beau o cafea si ne vedem in game.
  16. Nick: uqpu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar & Semnatura. Imagine (Optional): --- Tema (In caz ca nu exista o imagine): Verdant Family. Text: uqpu. Dimensiuni: Stiti voi mai bine. Alte precizari: La avatar sa fie ceva cu Verdant Family, un skin, o masina si sa scrie Verdant Family undeva si undeva uqpu. Iar la semnatura, doar un font negru cu textul Verdant Family undeva si uqpu undeva.
  17. Bona sera va urez tuturor! Din seara aceasta, 03.09.2013, va sunt coleg. Bine v-am gasit. P.S: Fac si eu 2 post-uri si ma bag la somn. Vorbim maine.
  18. Multumesc Vito. Va salut pe toti! Sper sa revin aici cat de curand posibil si sa ma simt bine in urmatoarea mafie. Aici mi-am pus bazele financiare si am petrecut cele mai frumoase momente. Va salut pentru ultima data in acest topic, Aloha!
  19. Bun venit. P.s: Buna dimineata. M-am trezit si eu si astept cu nerabdare evenimentele serverului . Ne vedem in game.
  20. Aloha! Tocmai m-am trezit si eu. Ne vedem in game. Tu/voi ce faci/faceti?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.