Jump to content

Wraiths

Member
  • Posts

    856
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wraiths

  1. Sa imi lase careva aici adresa de skype a lui Nale va rog

  2. Wraiths

    Unde este floarea de pe aeroportul LV?
  3. Wraiths

    Eu
  4. Nick: Wraith Level: 69 Facţiune: - Detalii serviciu: Daca faci un event in Business-ul meu (Cluckin Bell CNN San Fierro- [/findbiz 117] ) Primesti 30% din suma inapoi! Alte precizări: Exemplu: X face event de 10.000$ in business-ul meu! Dupa ce vei completa spatiile de mai jos te voi contacta in game si vei primi 30% din suma ta inapoi, adica 3.000$! ________________________________________________ Nick: Level: Am facut event de tip: Data event-ului: Premium event-ului: Dovada/Dovezi(trebuie sa contina o poza cu /event in care sa precizezi " Cluckin Bell CNN SF " sau "/findbiz 117" + o poza cand s-a terminat eventul): Alte precizari:
  5. Wraiths

    Nu prea am de ce sa tac, fara suparare..
  6. Wraiths

    Si noi de ce trebuie sa vedem combinatii faceti voi? Aveti PM
  7. Wraiths

    Am incercat eu ca in video de mai sus si mi-a mers.
  8. Wraiths

    Nick: DeLeoN_ Level: 69 Poza cu /stats: N-am, nu imi merge imgur. Doresc bani pentru: Sa merg la gagici.
  9. Nick: DeLeoN_ Rank: 2 Motiv: Vreau sa le dau teroare la robberi, mi-am descoperit acest talent zilele astea, si nu vreau sa-l pierd asa ca, am aplicat in S.W.A.T. Alte precizari:
  10. Wraiths

    Cer T/C benzinaria nu imi mai apartine, nu mai posteaza nimeni aici,.
  11. Wraiths

    Cer T/C benzinaria nu imi mai apartine.
  12. Wraiths

    Ti-ai primit banii! http://imgur.com/4i21NFF
  13. Wraiths

    Nick:DeLeoN_ Level: 63 Facţiune: Las Venturas Police Departament Detalii serviciu: Ofer bani pentru fiecare /ad Alte precizări: Nu aveti voie sa dati de doua ori consecutiv acelasi anunt, daca de exemplu dati prima data anuntul (1), urmatorul anunt trebuie obligatoriu sa fie anuntul (2).Daca nu aveti incredere si va temeti de teapa, incercati intai sa postati un [/ad] si veti vedea ca va voi oferi banii promisi fara discutii. Cum spune si titlul, ofer bani pentru fiecare [/ad] dat intre orele 10:00 si 22:00. 1. Pentru un [/ad] primesti 190$ 2. Pentru doua [/ad] primesti 400$ 3. Pentru trei [/ad] primesti 700$ 4. Pentru patru [/ad] primesti 900$ 5. Pentru cinci [/ad] primesti 1100$ 6. Pentru zece [/ad] primesti 2350$ 7. Pentru douazeci [/ad] primesti 6000$ ( oferta ridicata la numar mare de /ad ) 7. Si tot asa in functie de /ad-urile date. Anunturile pe care le veti da: (1) - Doresti benzina de cea mai buna calitate pentru masina ta? Mergi la Benzinaria [/findbiz 78] si umple-ti rezervorul. (2) - Masina se alimenteaza, DeLeoN te premiaza. Check Forum-> Economy-> Services-> Masina se alimenteaza, DeLeoN te premiaza. Model de postare: Nume: Nivel: Factiune: Numarul de anunturi date: Screenshot: Alte precizari:
  14. Nick: DeLeoN_ Level: 63 Facţiune: Las Venturas Police Departament Detalii serviciu: Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la Benzinaria LVPD [/findbiz 78] si sa alimentati rezervorul masinii/ motocicletei in valoare de minim 100$, apoi veti face un Screenshot (F8). Atentie, in Screenshot va trebui sa se vada Numele benzinariei si comanda [/timestamp] activata, asa ar trebui sa arate Screenshot-ul dumneavoastra: http://imgur.com/4pJ9Y4M. Premiile se vor acorda dupa urmatorul model: 4 plinuri efectuate = al 5-lea gratis (va voi oferi 200$). 6 plinuri efectuate = o bicicleta de tip Mountain Bike respectiv Bike sau echivalentul acesteia in bani (500$). 11 plinuri efectuate = o bicicleta de tip BMX sau echivalentul acesteia in bani (1.000$). 16 plinuri efectuate = un scuter Faggio sau echivalentul acestuia in bani (1.500$). 50 plinuri efectuate = un Quad (ATV) sau echivalentul acestuia in bani ( 5.550$). Daca vad ca va dati interesul voi creste premiile si voi oferi si bonusuri in bani la fiecare postare. Aveti voie sa postati de cate ori doriti atata timp cat respectati conditiile de mai sus. Alte precizări: In urmatorul model de postare dumneavoastra veti preciza daca doriti premiul in bani sau bunul corespunzator plinurilor facute de dumneavoastra. ATENTIE! Accept ca doi jucatori sa se asocieze pentru a face numarul minim de plinuri necesar, asta insemnand ca puteti face de exemplu pentru 50 plinuri unul 25 plinuri si celalalt 25 plinuri, dar numai unul va posta pentru a primi recompensa. Toate pozele trebuie sa respecte conditiile de mai sus. Nume: Nivel: Factiune: Numarul de plinuri facute: Doresc premiul in bani/bun personal: Screenshot-uri: Alte precizari:
  15. Neata! Eu sunt unul dintre noii vostri colegi.Sper sa putem colabora si sa ne intelegem bine.
  16. Wraiths

    Sa nu mai vad astfel de limbaj/insulte fata de alti jucatori sau vei fi sanctionat pe forum si in game.
  17. Nume in joc:DeLeoN_ Level:63 Factiunea din care faci parte: - Pachetul dorit: 2 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? da Numar de telefon: nu e nevoie Anuntul: Doresti combustibil ieftin si de calitate pentru masina ta? Benzinaria DeLeoN Premium Fuels iti sta la dispozitie! [/findbiz 78] si economisesti 80$ la un plin! Poza cu suma achitata liderului:http://imgur.com/a/fKcA3 Alte precizari:Nu stiam ca s-au schimbat preturile si am dat /transfer in doua transe.Doresc ca anunturile sa fie date dupa amiaza si cand sunt mai multi playeri online (500+).La sfarsit rog reporterul sa posteze in "Evidenta pachete de anunturi".
  18. Vezi ca ai gresit anuntul! CAre l-ai pus tu e de la o cerere anterioara,mai uite-te odata
  19. Nume in joc:DeLeoN_ Level: 62 Factiunea din care faci parte: - Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? da Numar de telefon: Nu e nevoie Anuntul: Esti in Las Venturas si vrei sa iti repari masina repede si eficient? Mergi la [/findbiz 144] Business-ul este de vanzare, ofertele se fac pe forum. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/30S7QnQ Alte precizari: Anuntul sa fie dat cand sunt 500 playeri+, Vreau ca la sfarsit sa fie postat la Evidenta pachete de anunturi de catre reporterul care ia pachetul. Andreiok nu era online asa ca am dat /transfer lui yuri.
  20. Nume in joc:DeLeoN_ Level: 62 Factiunea din care faci parte: - Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? da Numar de telefon: Nu e nevoie Anuntul: Doresti combustibil de cea mai buna calitate pentru masina ta? Benzinaria DeLeoN's Premium Fuels iti sta la dispozitie! [/findbiz 78] si [/fill] & [/fillgascan]. Poza cu suma achitata liderului:http://imgur.com/m47dfhC Alte precizari: Anuntul sa fie dat cand sunt 500 playeri+, Vreau ca la sfarsit sa fie postat la Evidenta pachete de anunturi de catre reporterul care ia pachetul. Andreiok nu era online asa ca am dat /transfer lui yuri.
  21. Caut hartile pentru quest.Daca stie cineva unde sunt lasati comm

    1. Botys Ghytza

      Botys Ghytza

      Pe my profile!!!

    2. Wraiths

      Wraiths

      Le-am gasit deja.Multumesc!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.